- 11 Nisan 2007
- 87.614
- 514.809
- 1.223
- Konu Sahibi Monica Bellucci
-
İçinde ne var bilemedim çip mi yoksa maymun beynimi ? Birden Almanların önlenemez klopatraligi iyhhhhh....
O yüzden yöneticileri çağırdım. Hanımefendi ilkten öyle bir yazmış ki sanki arada kalmış bilgi istiyor sonra kafasından insan bulunca hooppp 360 °lik farkla konuyu saptiriyor.Amaç bilgi alışverişi olsaydı uslup bu olmazdı.
Lafı sokup sokup sonuna gülücük koyup linçlemeyin kıız denmezdi.
Ben çok yükselenleri sevemiyorum i ihhhhhh...
Alamanlara güvenirim ben aslında
Severim kendilerini
Sinirlenince cok kloropatra oluyorsunBen çok yükselenleri sevemiyorum i ihhhhhh...
Dalga geciyorsam emin ol dalga gecenlerle geciyorumdur.. ayni seyi asi savunucularinada soyleseniz meselaSorun şu ki hastalanırsak ilerde neler olacağını bilmiyoruz aynen aşının neler getireceğini bilmediğimiz gibi.
Aşıya teşvik edenlere gülmek dalga geçmek güzel bir zihniyet değil.
Şurda insan gibi artısını eksisini konuşulamıyor yazık
O yüzden yöneticileri çağırdım. Hanımefendi ilkten öyle bir yazmış ki sanki arada kalmış bilgi istiyor sonra kafasından insan bulunca hooppp 360 °lik farkla konuyu saptiriyor.
Sinirlenince cok kloropatra oluyorsun
Ekstra begeniyom seni
Dalga geciyorsam emin ol dalga gecenlerle geciyorumdur.. ayni seyi asi savunucularinada soyleseniz mesela
Yurtdisinda yasiyorumTürkiye'de 6 Eylül'den itibaren aşı olmayan kişilerin, konser, sinema gibi insanların toplu olarak bulunduğu yerlere gidebilmeleri, uçak ve otobüsle seyahat edebilmeleri için PCR testi yaptırmaları zorunlu olacak.(Alıntıdır)
Aşı olmayan varmı hanımlar
Pcr testi hakkından ne düşünüyorsunuz
Bunu kim yazdı????????bacim linc tayfasi gelir birazdan bilmedikleri bir asiyi oyle savunuyolarki akla zarar kp e 4. Doz asi daveti gelmis sanirim öldürene kadar dewamke
Sen git bence 360 derece dönBunu kim yazdı????????
Daha onceki konulari bilmiyosun bence.. onlari okuyup yorum yapsan daha dogru olurKimse geçmesin dalga çocukmuyuz?
Olmak isteyene aptal gibi atlıyosunuz deniliyo istemeyene cahil denilyo bu ne saçma şey akıl alır gibi değil.
Burda sataşır gibi konuşan şimdi gelirler diyen sizsiniz
Anlamayan bir tayfa var birde plandemi diyorlar yahu her 100 yılda salgın olmuş ve aşı ile düzen oturtulmuş. Neden bu isyan neden?Bende tereddüt ettim hiç güvenemedim hala tam güvenemiyorum ama mecbur hissediyorum.
Ailemden canımdan kayıp verdim bunun düşüncesi yetiyor zaten.
Daha onceki konulari bilmiyosun bence.. onlari okuyup yorum yapsan daha dogru olur
Anlamayan bir tayfa var birde plandemi diyorlar yahu her 100 yılda salgın olmuş ve aşı ile düzen oturtulmuş. Neden bu isyan neden?
Yani burda insanlar asiya karsiyimÖnceki konuya burdan yorum yapmam.
Aşı olmak istemeyen birine cahil diyenle, olanın aklına şaşayım diyen aynı kefede.
Hepimizin istediği derdi aynı şey değil mi zaten
Insallah asi bilginde geometri bilgin gibi degildirAnlamayan bir tayfa var birde plandemi diyorlar yahu her 100 yılda salgın olmuş ve aşı ile düzen oturtulmuş. Neden bu isyan neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?