Aşı olanlar yada olmayanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olmadım olmayıda düşünmüyorum ilk önce 2doz dediler sonra 3 sonra 4 bu böyle sürüp gider insanları öldürene kadar aşılayacaklar. Eşim sağlıkcı bende bi kurumda çalışıyorum 2yıldır tatilede gittik kalabalık ortamlarada girdik hergün işede gittik 1kere bile kapmadık virüsü allaha şükür. Önemli olan insanın kendini güzelce koruması bu aşıyla olacak iş değil aşı olup 3/4gün sonra corona kapıp entübe olan bir sürü insan var. Ama bizim insanlarımız neye inmak istiyorsa ona inanıyor. Herkesin kendi tercihi ama ben ve eşim son hadde kadar olmayacağız.

Yaptığınız araştırmaların Facebook duvar yazılarından ibaret olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Çok iyi fikir Türk aşısı için gönüllü Olmayı isterim nevreste ablacım

2 mesaj arasinda 15 dakika var.

Aşı vurulmadım doktorum izin vermedi. Gebeler üzerindeki etkisinin kesin olarak bilinmediğini pıhtı atma riski olduğunu ve bebeğimi kaybedebilecegimi söyledi. Dogumdan birkaç ay sonra sinovac vurulabilirim ama emin degilim

Aşı karşıtı oldukları zaman kendilerini özel hissediyorlar. Bırakalım konuşsunlar
Ne alaka yaw olanlara biz niye oldunuz demiyoruz mesela ha buarada asi karsiti degilim ben, ama sonu nereye gidecegi bile belli degil bu isin. Kisaca yeterince guven vermiyolar, zaten o yuzden bu kadar insan korkuyor… bu yaz gecen donemlerden daha cok vaka var diyolar.. yazdan sonra herkes yine kapanmaya gidecek..asi cok ise yariyosa baya azalmasi lazim.. ki herkes gorecek yazdan sonra vaka sayilarini

Eşim pandemi boyunca çalıştı
şükür hiç yakalanmadı ama bugun ilk dozu oldu bakalım
ben daha olmadım ki olsam iyi olur hafta içi hep dışardayım ama bilmiyorum ya...bazı şeyler o kadar anlamsız ki biraz daha bakınıcam bakalım
her an oladabilirim....pff hala cok kararsızım

Şüpheyle yaklaşan insanlara saygım sonsuz. Sözüm sadece aşı karşıtlığı yapıp komplo teorileri üretenlere.

2 mesaj arasinda 15 dakika var.
Ben ne yazdığımın gayet farkındayım altını çizeyim
Corana virüs aşısı olarak dış devletlerden gelen hiç bir aşıyı olmak istemiyorum.Hür irademle olmamayı seçiyorum. Bu benim kararım

Covidden yogun bakıma dusenlerde keske olsaydim diyor

Böyle derken birden sonovac vuruldum

Aşı olmamak en doğal hakkınız ama aklımıza oynamayın hiç gerek yok.
Siz saygılı biz saygılı devam edelim.

Herkesin kafasında soru işareti var kimse aptal değil.

bacim linc tayfasi gelir birazdan bilmedikleri bir asiyi oyle savunuyolarki akla zarar kp e 4. Doz asi daveti gelmis sanirim öldürene kadar dewamke

Sorun şu ki hastalanırsak ilerde neler olacağını bilmiyoruz aynen aşının neler getireceğini bilmediğimiz gibi.
Aşıya teşvik edenlere gülmek dalga geçmek güzel bir zihniyet değil.

Şurda insan gibi artısını eksisini konuşulamıyor yazık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…