- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.882
- 138
- Konu Sahibi Monica Bellucci
-
Yaptığınız araştırmaların Facebook duvar yazılarından ibaret olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.8doz aşıyı hiç bir guvvet bana vurduramaz. Aşı olanların aklından zaten şüphe ediyorum neidüğü belirsiz aşıyı neden zorunlu hale getirmeye çalışıyorlar acaba. Keşke biraz araştırmacı ruhlu bi toplum olsakk ahh neler dönüyor nelerr podyuma daha çok aşı çıkar
8doz aşıyı hiç bir guvvet bana vurduramaz. Aşı olanların aklından zaten şüphe ediyorum neidüğü belirsiz aşıyı neden zorunlu hale getirmeye çalışıyorlar acaba. Keşke biraz araştırmacı ruhlu bi toplum olsakk ahh neler dönüyor nelerr podyuma daha çok aşı çıkar
Çok iyi fikir Türk aşısı için gönüllü Olmayı isterim nevreste ablacım
Aşı karşıtı oldukları zaman kendilerini özel hissediyorlar. Bırakalım konuşsunlarHerşeyin içeriğini yüzde yüz bilen, zeki , akıllı ve sonsuza dek yaşayacak olanlar konuşuyor. Susun onlar konuşuyor
Ne alaka yawAşı karşıtı oldukları zaman kendilerini özel hissediyorlar. Bırakalım konuşsunlar
Şüpheyle yaklaşan insanlara saygım sonsuz. Sözüm sadece aşı karşıtlığı yapıp komplo teorileri üretenlere.Ne alaka yawolanlara biz niye oldunuz demiyoruz mesela ha buarada asi karsiti degilim ben, ama sonu nereye gidecegi bile belli degil bu isin. Kisaca yeterince guven vermiyolar, zaten o yuzden bu kadar insan korkuyor… bu yaz gecen donemlerden daha cok vaka var diyolar.. yazdan sonra herkes yine kapanmaya gidecek..asi cok ise yariyosa baya azalmasi lazim.. ki herkes gorecek yazdan sonra vaka sayilarini
Iste sizler nasil bu kadar eminsiniz onu bilemiyorum..Şüpheyle yaklaşan insanlara saygım sonsuz. Sözüm sadece aşı karşıtlığı yapıp komplo teorileri üretenlere.
Ben ne yazdığımın gayet farkındayım altını çizeyim2 mesaj arasinda 15 dakika var.
Covidden yogun bakıma dusenlerde keske olsaydim diyor8doz aşıyı hiç bir guvvet bana vurduramaz. Aşı olanların aklından zaten şüphe ediyorum neidüğü belirsiz aşıyı neden zorunlu hale getirmeye çalışıyorlar acaba. Keşke biraz araştırmacı ruhlu bi toplum olsakk ahh neler dönüyor nelerr podyuma daha çok aşı çıkar
Daha dun okudum, 3. Dozu olan biri 4. Doz ciktigini duymusCovidden yogun bakıma dusenlerde keske olsaydim diyor
Böyle derken birden sonovac vuruldumEşim pandemi boyunca çalıştı
şükür hiç yakalanmadı ama bugun ilk dozu oldu bakalım
ben daha olmadım ki olsam iyi olur hafta içi hep dışardayım ama bilmiyorum ya...bazı şeyler o kadar anlamsız ki biraz daha bakınıcam bakalım
her an oladabilirim....pff hala cok kararsızım
8doz aşıyı hiç bir guvvet bana vurduramaz. Aşı olanların aklından zaten şüphe ediyorum neidüğü belirsiz aşıyı neden zorunlu hale getirmeye çalışıyorlar acaba. Keşke biraz araştırmacı ruhlu bi toplum olsakk ahh neler dönüyor nelerr podyuma daha çok aşı çıkar
bacim linc tayfasi gelir birazdan bilmedikleri bir asiyi oyle savunuyolarki akla zarar kp e 4. Doz asi daveti gelmis sanirim öldürene kadar dewamke
İçinde ne var bilemedim çip mi yoksa maymun beynimi ? Birden Almanların önlenemez klopatraligi iyhhhhh....
Niye bio istemedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?