bunun bilimsel dayanağı nerde yazıyor? cidden nerde yaziyor ya...Kızlar benim kafam çok karışık ne yapicagimi bilmiyorum sizin deneyimlerinize ihtiyacım var lütfen bana yardım edin şimdi ben biontech asisi olmak istiyorum ama asiyla ilgili kısırlık yapiyo diye şeyler duydum ikinci çocuğu düşünüyoruz o yüzden asi olmaya korkuyorum duyduğunuz bildiğiniz bişey varsa bana yazar misiniz çok ihtiyacım var
kızzz olurmu öyle şeyy öyle olsa kimse olmaz aşı saçmalıkk yaniiKızlar benim kafam çok karışık ne yapicagimi bilmiyorum sizin deneyimlerinize ihtiyacım var lütfen bana yardım edin şimdi ben biontech asisi olmak istiyorum ama asiyla ilgili kısırlık yapiyo diye şeyler duydum ikinci çocuğu düşünüyoruz o yüzden asi olmaya korkuyorum duyduğunuz bildiğiniz bişey varsa bana yazar misiniz çok ihtiyacım var
Bilmiyorum ya herkes biseyler yaziyo benimde kafam karıştıbunun bilimsel dayanağı nerde yazıyor? cidden nerde yaziyor ya...
Bilmiyorum kafayı yicem artik olsam mi iyi olur olmasam mi diye bu konu bu aralar çok konuşuluyorkızzz olurmu öyle şeyy öyle olsa kimse olmaz aşı saçmalıkk yanii
ne kısırlığı ona bile etki etmiyor yanlış okumussun diyende abarttı artık kendimizi korumamız daha önemli
varrr tabii kısırlık niye ettsin ona bakarsan bende korona oldum ve arkadaşım korona oldu korona olduğu ay hamile kaldııVar mı duyduğunuz asi olup hamile kalan falan
2. bebek isteyen en az 5 arkadasim kosa kosa asi olduk :))Bilmiyorum ya herkes biseyler yaziyo benimde kafam karıştı
Yeni asilandi herkes :)) ben asi olali 15 gun oldu. Sadece kolum agridi.Var mı duyduğunuz asi olup hamile kalan falan
Ayy ne güzel biraz su serpildi yüreğimevarrr tabii kısırlık niye ettsin ona bakarsan bende korona oldum ve arkadaşım korona oldu korona olduğu ay hamile kaldıı
olsa olsa o engellerdii kısırlığı
Ayy hadi hayırlısı ya bolbol çocuklarımız olsun inşaallah2. bebek isteyen en az 5 arkadasim kosa kosa asi olduk :))
bende sen gibi ilkbaşlarda çok korkardım ama allahıma çok şükürr ne olursa olsun bize çocuğa engel olan şeyleri yaşatmıyor çok şükür rabiimmmAyy ne güzel biraz su serpildi yüreğime
Aaa iyiymiş o zamanTabii ki kısırlık ile alakası yok aşının. Hurafe bunlar. Hatta yapılan çalışmalarda ikinci doz Biontech aşısı olanlarda sperm artışına bile rastlanmış.
Çok şükür siZ çocuk düşünüyorsunuz dimi ve asi oldunuz öylemibende sen gibi ilkbaşlarda çok korkardım ama allahıma çok şükürr ne olursa olsun bize çocuğa engel olan şeyleri yaşatmıyor çok şükür rabiimmm
yok canım aşı olamıyoruz maaleseff 6 ay beklemek gerekiyormuş bizim daha 3 cü ayındayızÇok şükür siZ çocuk düşünüyorsunuz dimi ve asi oldunuz öylemi
Çok haklısınız ama insan yine de korkmuyor değil çocuğum olmuycak diyeO kadar çok kulaktan dolma şeyler var ki resmen bilgi kirliliği her zaman olduğu gibi. Herkes bilim insanı kesiliyor böyle durumlarda ne hikmetse. Sorsan biyoloji dersi bile almamıştır zamanında o kadar da bi haber
İnanmayın bunlaraSiz aşı makalelerini okuyun sadece insanların hurafelerini değil
Hımm bende yakalanmadan olsam bir an önce iyi olacako zaman 6 ay beklemektense bi de aşıdan sonra 3 ay hamile kalmaman gerekiyormuş diyorlar doğrumu bilen var miyok canım aşı olamıyoruz maaleseff 6 ay beklemek gerekiyormuş bizim daha 3 cü ayındayız
evett düşünüyoruz çocuk için
banada öyle denmiştii genelde problemin yoksa tedavine göre değişiyor oHımm bende yakalanmadan olsam bir an önce iyi olacako zaman 6 ay beklemektense bi de aşıdan sonra 3 ay hamile kalmaman gerekiyormuş diyorlar doğrumu bilen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?