Gebeliğe Hazırlık Aşı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sadus28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
182
170
33
34
Kızlar benim kafam çok karışık ne yapicagimi bilmiyorum sizin deneyimlerinize ihtiyacım var lütfen bana yardım edin şimdi ben biontech asisi olmak istiyorum ama asiyla ilgili kısırlık yapiyo diye şeyler duydum ikinci çocuğu düşünüyoruz o yüzden asi olmaya korkuyorum duyduğunuz bildiğiniz bişey varsa bana yazar misiniz çok ihtiyacım var

bunun bilimsel dayanağı nerde yazıyor? cidden nerde yaziyor ya...

kızzz olurmu öyle şeyy öyle olsa kimse olmaz aşı saçmalıkk yanii
ne kısırlığı ona bile etki etmiyor yanlış okumussun diyende abarttı artık kendimizi korumamız daha önemli

kızzz olurmu öyle şeyy öyle olsa kimse olmaz aşı saçmalıkk yanii
ne kısırlığı ona bile etki etmiyor yanlış okumussun diyende abarttı artık kendimizi korumamız daha önemli
Bilmiyorum kafayı yicem artik olsam mi iyi olur olmasam mi diye bu konu bu aralar çok konuşuluyor

Var mı duyduğunuz asi olup hamile kalan falan
varrr tabii kısırlık niye ettsin ona bakarsan bende korona oldum ve arkadaşım korona oldu korona olduğu ay hamile kaldıı
olsa olsa o engellerdii kısırlığı

Tabii ki kısırlık ile alakası yok aşının. Hurafe bunlar. Hatta yapılan çalışmalarda ikinci doz Biontech aşısı olanlarda sperm artışına bile rastlanmış.

Ayy ne güzel biraz su serpildi yüreğime
bende sen gibi ilkbaşlarda çok korkardım ama allahıma çok şükürr ne olursa olsun bize çocuğa engel olan şeyleri yaşatmıyor çok şükür rabiimmm

bende sen gibi ilkbaşlarda çok korkardım ama allahıma çok şükürr ne olursa olsun bize çocuğa engel olan şeyleri yaşatmıyor çok şükür rabiimmm
Çok şükür siZ çocuk düşünüyorsunuz dimi ve asi oldunuz öylemi

Reactions: Jou
O kadar çok kulaktan dolma şeyler var ki resmen bilgi kirliliği her zaman olduğu gibi. Herkes bilim insanı kesiliyor böyle durumlarda ne hikmetse. Sorsan biyoloji dersi bile almamıştır zamanında o kadar da bi haber
İnanmayın bunlara Siz aşı makalelerini okuyun sadece insanların hurafelerini değil

Çok şükür siZ çocuk düşünüyorsunuz dimi ve asi oldunuz öylemi
yok canım aşı olamıyoruz maaleseff 6 ay beklemek gerekiyormuş bizim daha 3 cü ayındayız
evett düşünüyoruz çocuk için

Çok haklısınız ama insan yine de korkmuyor değil çocuğum olmuycak diye

yok canım aşı olamıyoruz maaleseff 6 ay beklemek gerekiyormuş bizim daha 3 cü ayındayız
evett düşünüyoruz çocuk için
Hımm bende yakalanmadan olsam bir an önce iyi olacako zaman 6 ay beklemektense bi de aşıdan sonra 3 ay hamile kalmaman gerekiyormuş diyorlar doğrumu bilen var mi

Hımm bende yakalanmadan olsam bir an önce iyi olacako zaman 6 ay beklemektense bi de aşıdan sonra 3 ay hamile kalmaman gerekiyormuş diyorlar doğrumu bilen var mi
banada öyle denmiştii genelde problemin yoksa tedavine göre değişiyor o
o doktor kontrolüne bağlı mesela bana öyle demedi doktorum
bu ay gidemedim bidahaki ay gelirsin dedi bana demedi korona oldunuz 3 ay korunun diye demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…