Gebeliğe Hazırlık Aşı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hastalığı geçirdiğin için doğal bağışıksın. Sen bizden daha şanslısın 6 ay sonra aşını mutlaka ol ama pekişsin
öylemii diyorsun ben korkuyorum hattaa ya bidaha bulaşırsa hepten kötü oluruz diye aslında ben daha iyi olduğumuzu ible düşünmüyodum senin dediğin gibi mecbur olcaz ama olucam zaten hepimizde şansa bak çocuğumuzu antikorlu doğuracaz çocuklarımız bile bizden yana şanslı

Bir daha bulaşırsa vücudun o hastalığı tanıyor artık nasıl savaşılacak biliyor. Aşı mantığıda o zaten. Vücuda hastalığı tanıtmak. Sen gerçeğiyle tanıştırmışsın Ölüsü vız gelir sana

kızzz heralde öyle olcak hahahaha hayırlısı olsun hakkımızda artıkk sendee allahh sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn

Kızlar asi konusu açılmışken çocuk düşünüyorum hamilelere ilk 3 ay döneminde asi yapmıyorlar diye biliyorum sonrası yapılıyor sanırım bende bu ayı değerlendirdim sizce aşı olmak için adeti beklemeli miyim yoksa direk randevu almalimiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…