Çok haklısınız ama insan yine de korkmuyor değil çocuğum olmuycak diye
Aşı olurken sorsak cevap alabilir miyiz acababanada öyle denmiştii genelde problemin yoksa tedavine göre değişiyor o
o doktor kontrolüne bağlı mesela bana öyle demedi doktorum
bu ay gidemedim bidahaki ay gelirsin dedi bana demedi korona oldunuz 3 ay korunun diye demedi
alırsın canımAşı olurken sorsak cevap alabilir miyiz acaba
Aşı olma konusunda sıkıntı yok zaten olmak istiyorum sadece çocuk konusunda endişeliyim o kadarHamilelikle ilgili bilgim yok ama genel anlamda cok iyi dusunun, agir bir asi, ikisindede hic birsey olmayan yakinlarimda var cok agir yan etkilerde var. Ben sinovac yaptirdim persembe aksamindan bu aksama mahvoldum ates kasinti ishal kusma ogurme kas agrisi halsizlik kol boyun tutulmasi hepsi oldu bugun iyiyim aile hekimim test yaptir pozitif olabilirsin dedi acilde bekle dediler asla mudahale etmediler ama bugun daha iyiyim
Bu karari kendiniz almalisiniz, hos ben mecbur tutulacagindan neredeyse eminim o yuzden sinovac varken yaptirdim kamudayim yerli asiyi bekleyecek vaktim yok.
Ya gerçekten mi siz ikizlere hamilesiniz ve asi oldunuz öyle miOlmayacağı varsa siz ne yaparsanız yapın olmaz. Olacağı varsada siz ne yaparsanız yapın olur. Ama dediğim gibi hiçbir bilimsel dayanağı yok kısırlık yaptığı ile ilgili
Ben ikiz hamileyim bugün aşı oldum. Normalde hamileler için söylenenlere bakılsa benim hiç olmamam lazımdı. Ama doktorum ol diyor doktor mu bakkal amca, komşu teyze mi düşündüm, karar verdim, doktoru seçtim
Ya gerçekten mi siz ikizlere hamilesiniz ve asi oldunuz öyle mi
Aşı olma konusunda sıkıntı yok zaten olmak istiyorum sadece çocuk konusunda endişeliyim o kadar
Nerde yaziyo ya bunlar :)))Hımm bende yakalanmadan olsam bir an önce iyi olacako zaman 6 ay beklemektense bi de aşıdan sonra 3 ay hamile kalmaman gerekiyormuş diyorlar doğrumu bilen var mi
Valla bu sefer burda okudum kadınlar kulübündeNerde yaziyo ya bunlar :)))
iyiymiş aşıdan sonra bebeklerinizin durumu nasıl peki merak ettim
yaaaaa ne güzell iyi etmişssin öyle yaa
Bilimsel veri nerde :))Valla bu sefer burda okudum kadınlar kulübünde
Benim jinekologum 1 2 gun once hamilelere asi olmasini tavsiye eden bir video yayinladi instagramda. Kisirlik yapsa haberi olurdu.Kızlar benim kafam çok karışık ne yapicagimi bilmiyorum sizin deneyimlerinize ihtiyacım var lütfen bana yardım edin şimdi ben biontech asisi olmak istiyorum ama asiyla ilgili kısırlık yapiyo diye şeyler duydum ikinci çocuğu düşünüyoruz o yüzden asi olmaya korkuyorum duyduğunuz bildiğiniz bişey varsa bana yazar misiniz çok ihtiyacım var
yaaaaa ne güzell iyi etmişssin öyle yaa
Bende çocuk öncesinde istiyorum zaten teşekkürler bilgi icinNormal bir ilac olarak degerlendirip 2. Doz 21 gun kadar korunabilirsiniz hamilelik oncesi ve suresince detoks gibi dusunun
Kesinlikle kisirlik etkisi oldugunu dusunmuyorum ztn cocuk icin oncesinde yaptirmalisiniz hamileler hastaligi cok daha zor gecirdi
aynennn bende şuan antikorlu diye geçiyorumÇünkü analık bunu gerektirir. Ülkede bir virüs varken dünyaya virüse açık bebeler getirmek istemedim.Antikorlu gelsinler 1-0 önde başlasınlar
Allah sagliklakucaginiza almayı nasip etsin inşallahİyiler çok şükür bende de herhangi birşey yok. Olacağını da sanmıyorum zaten. 2.doz zamanım gelsin onuda olayım inşallah onlar karnımdayken diye gün sayıcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?