Gebeliğe Hazırlık Aşı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilelikle ilgili bilgim yok ama genel anlamda cok iyi dusunun, agir bir asi, ikisindede hic birsey olmayan yakinlarimda var cok agir yan etkilerde var. Ben sinovac yaptirdim persembe aksamindan bu aksama mahvoldum ates kasinti ishal kusma ogurme kas agrisi halsizlik kol boyun tutulmasi hepsi oldu bugun iyiyim aile hekimim test yaptir pozitif olabilirsin dedi acilde bekle dediler asla mudahale etmediler ama bugun daha iyiyim
Bu karari kendiniz almalisiniz, hos ben mecbur tutulacagindan neredeyse eminim o yuzden sinovac varken yaptirdim kamudayim yerli asiyi bekleyecek vaktim yok.

Çok haklısınız ama insan yine de korkmuyor değil çocuğum olmuycak diye

Olmayacağı varsa siz ne yaparsanız yapın olmaz. Olacağı varsada siz ne yaparsanız yapın olur. Ama dediğim gibi hiçbir bilimsel dayanağı yok kısırlık yaptığı ile ilgili
Ben ikiz hamileyim bugün aşı oldum. Normalde hamileler için söylenenlere bakılsa benim hiç olmamam lazımdı. Ama doktorum ol diyor doktor mu bakkal amca, komşu teyze mi düşündüm, karar verdim, doktoru seçtim

Aşı olurken sorsak cevap alabilir miyiz acaba

Aşı olma konusunda sıkıntı yok zaten olmak istiyorum sadece çocuk konusunda endişeliyim o kadar

Ya gerçekten mi siz ikizlere hamilesiniz ve asi oldunuz öyle mi

Aşı olma konusunda sıkıntı yok zaten olmak istiyorum sadece çocuk konusunda endişeliyim o kadar

Normal bir ilac olarak degerlendirip 2. Doz 21 gun kadar korunabilirsiniz hamilelik oncesi ve suresince detoks gibi dusunun
Kesinlikle kisirlik etkisi oldugunu dusunmuyorum ztn cocuk icin oncesinde yaptirmalisiniz hamileler hastaligi cok daha zor gecirdi

iyiymiş aşıdan sonra bebeklerinizin durumu nasıl peki merak ettim

İyiler çok şükür bende de herhangi birşey yok. Olacağını da sanmıyorum zaten. 2.doz zamanım gelsin onuda olayım inşallah onlar karnımdayken diye gün sayıcam şimdi

Benim jinekologum 1 2 gun once hamilelere asi olmasini tavsiye eden bir video yayinladi instagramda. Kisirlik yapsa haberi olurdu.

Bende çocuk öncesinde istiyorum zaten teşekkürler bilgi icin

Çünkü analık bunu gerektirir. Ülkede bir virüs varken dünyaya virüse açık bebeler getirmek istemedim. Antikorlu gelsinler 1-0 önde başlasınlar
aynennn bende şuan antikorlu diye geçiyorum bebiş olunca gene vurulamıcam o da kasıma artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…