Gebeliğe Hazırlık Aşı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hastalığı geçirdiğin için doğal bağışıksın. Sen bizden daha şanslısın 👍 6 ay sonra aşını mutlaka ol ama pekişsin 😍
öylemii diyorsun ben korkuyorum hattaa ya bidaha bulaşırsa hepten kötü oluruz diye aslında ben daha iyi olduğumuzu ible düşünmüyodum senin dediğin gibi :D mecbur olcaz ama olucam zaten hepimizde şansa bak çocuğumuzu antikorlu doğuracaz çocuklarımız bile bizden yana şanslı :D

öylemii diyorsun ben korkuyorum hattaa ya bidaha bulaşırsa hepten kötü oluruz diye aslında ben daha iyi olduğumuzu ible düşünmüyodum senin dediğin gibi :KK70: mecbur olcaz ama olucam zaten hepimizde şansa bak çocuğumuzu antikorlu doğuracaz çocuklarımız bile bizden yana şanslı :KK70:

Bir daha bulaşırsa vücudun o hastalığı tanıyor artık nasıl savaşılacak biliyor. 👍 Aşı mantığıda o zaten. Vücuda hastalığı tanıtmak. Sen gerçeğiyle tanıştırmışsın 🤣 Ölüsü vız gelir sana 🤭

Bir daha bulaşırsa vücudun o hastalığı tanıyor artık nasıl savaşılacak biliyor. 👍 Aşı mantığıda o zaten. Vücuda hastalığı tanıtmak. Sen gerçeğiyle tanıştırmışsın 🤣 Ölüsü vız gelir sana 🤭
kızzz heralde öyle olcak hahahaha hayırlısı olsun hakkımızda artıkk sendee allahh sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn :KK36: :KK36: :KK36:

Kızlar asi konusu açılmışken çocuk düşünüyorum hamilelere ilk 3 ay döneminde asi yapmıyorlar diye biliyorum sonrası yapılıyor sanırım bende bu ayı değerlendirdim sizce aşı olmak için adeti beklemeli miyim yoksa direk randevu almalimiyim?

Back
X