Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
öylemii diyorsun ben korkuyorum hattaa ya bidaha bulaşırsa hepten kötü oluruz diye aslında ben daha iyi olduğumuzu ible düşünmüyodum senin dediğin gibi mecbur olcaz ama olucam zaten hepimizde şansa bak çocuğumuzu antikorlu doğuracaz çocuklarımız bile bizden yana şanslı
öylemii diyorsun ben korkuyorum hattaa ya bidaha bulaşırsa hepten kötü oluruz diye aslında ben daha iyi olduğumuzu ible düşünmüyodum senin dediğin gibi mecbur olcaz ama olucam zaten hepimizde şansa bak çocuğumuzu antikorlu doğuracaz çocuklarımız bile bizden yana şanslı
Bir daha bulaşırsa vücudun o hastalığı tanıyor artık nasıl savaşılacak biliyor. Aşı mantığıda o zaten. Vücuda hastalığı tanıtmak. Sen gerçeğiyle tanıştırmışsın Ölüsü vız gelir sana
Bir daha bulaşırsa vücudun o hastalığı tanıyor artık nasıl savaşılacak biliyor. Aşı mantığıda o zaten. Vücuda hastalığı tanıtmak. Sen gerçeğiyle tanıştırmışsın Ölüsü vız gelir sana
Kızlar asi konusu açılmışken çocuk düşünüyorum hamilelere ilk 3 ay döneminde asi yapmıyorlar diye biliyorum sonrası yapılıyor sanırım bende bu ayı değerlendirdim sizce aşı olmak için adeti beklemeli miyim yoksa direk randevu almalimiyim?