Asigim hemde cok.. Dayanamicak gibi oluyorum.. Dayanamiyorum..:(

Cnm.sende cocukla uzun sure gorusmussun.dort ay icinde zayiflasaydin.kendine ozguvenin gelirdi.birayda dort kilo dort ayda 16 kilo...
Sen kac kilosun?
Bende tam bunu yazdim sildim belki bi rahatsizligi vardir diye. Yani bencede kilo vermek zor ama insanin ozguvenini kaybetmeai daha zor ben bu dusune dusune verdim hamilelik kilolarimi. Bence konubsahibide verebilirr

Yuzyuze yanyana olmadiginiz birine asik.olamazsiniz diye dusunuyorum. Bilmiyorum belkide yaniliyorumdur. Onunla iletisim kurmak bagimlilik yapmis olabilir mi

Bu şarkı benden sana armağan olsun canım :)
Sen benim yorgun , vazgeçmiş öyle bir zamanıma rastladın sevgilim.
Yoksa ben seni.
Bilemezsin seni ne çok severdim..
Aaaah sevgilim , ah sevgilim.
Ne olur beni düşün.
Arada sırada an .

2 sene bir erkek için çok uzun bi zaman dilimi canım. Bu kadar uğraşırken karşılık verebilseydin keşke . Erkekler kafalarında bitirince bitiriyorlar ne yazık ki , belki de kısmet değildi. Alışmaaya çalış

ben bir insanın sadece sanal alemden iletişim kurduğu birine aşık olabileceğine inanmıyorum.bence onunla konuşmak hoşunuza gittiğiniz için bağlanmışsınız ama bunun aşk değil takıntı olduğunu düşünüyorum.

Ne saçma bir hikaye. Sonu da yok. Uykun varsa açmasaydın keşke konuyu. Bir de yaş kaç? Bu davranışları 20'nin üstünde birinin yapması bir sorun olduğunun işareti.
Zirvede birakip reyting artirmaca.
Adam ta nerelere gelmis gorusmek icin, keyfinden gitmemiş konu sahibi, bir de aci cekiyorum diyor.
Blog yazdigini saniyor herhalde, devami yarinmis.
hı hı oldu.

Hikaye durum hikayesi gibi sonu kendi hayal gücümüze bırakılmış gibi.Hikayenin devamını göremedim

Seni manken gibi hayal etmiştir ve.adam Görünce CapsLik bir durumun İçine Düşmüştür.. Şaka bi yana da Seni İstemeyen adamı bu kadar Sevmende bir Gariplik var.. Takıntı olmuştur Psikolojiktir... En İyisi Soğuk suyun içine kafanı sok iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…