- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağzını yirtardim valla.camura bulaşma sıçrar demişler .cevap vermemek gerekiyor aslında boylelerine
Arkadaşım sen yine de çok kullanma ağzını yirttiklarim olduğu gibi eylemi benim üzerimde gerceklestirenler de oldu .Konuyla alakasız ama şu tepkiye bayılıyorum. İnan sosyal hayatımda bu tepkiyi hak eden o kadar çok insan var ki ama ben salakça bir insanlar aman kırılmasın pollyannacılığıyla susuyorum. Ama sevdim. İlk fırsatta bu tepkiyi kullanacağım.
bu adam karanlıkta görüşmeyimi kabul etmiş. hangi erkek eder bunu ya.Simdi dün kaldigim yerden devam etmeye calisicam. Evet ben iki senenin sonunda, özellikle de onun is hayatina ve sosyal hayata kendini tamamen attiktan sonra benimle irtibatini tamamen kestikten sonra, türkiyeye gelme karari aldim. Ve geldim de. Hatta gelmeden bir ay önce tekrar konusmaya basladi benimle. Konusmadigimiz sürede bir kac kisiyle de görüsmüs ama olmamis. Bu arada 34 yasinda su an ve ailesi evlenmesi icin baski yapiyor onu tanidigimdan beri.
Herneyse, ben türkiyeye geldim ve hala korkuyodum onunla karsilasmaya, ona acikca da söylüyordum, cekiniyorum vs. diye. Sonra aklima (su an cok salakca ve sacma oldugunu düsünüyorum ama o an care ariyordum kendimce) onunla karanlik bi odada görüsmek geldi. Ona "yengemin evinde, los isikta görüselim ilk olarak, tabii sen de istersen", dedim. Bu sayede etap etap korkumu yenebiliriz diye umuyorum dedim. Ve kabul etti. O gün geldi ve ben onu yengemin evinde inanilmaz bir heyecan icersinde beklemekteydim. Sonra geldi oturdu, oda neredeyse tamamen karanlik. Ben karsisindaki koltuga oturdum ama heyecandan ölüyorum diyebilirim. Göz gözü görmüyo neredeyse. 15 dakika kadar konustuktan sonra bana, "yanima otursana" dedi. Ben istemedim. Daha dogrusu o cesaretim yoktu zaten. Sonra oturmazsan giderim bak, dedi. Ben de oturdum. Elimi tuttu, el ele konustuk... Cok güzeldi.. Öyle mutluydum ki.. Birden, ben ne oldugunu anlamadan göbegime dokundu eliyle kazagimi kaldirarak. Cok sasirdim. 10 saniye kadar sonra elini cektim elimle. Sonra yine konustuk bi süre, isiklari acmicakmisin diyodu tabii sürekli, ben de biraz daha böyle kalsin diyodum. Bi an yine ben ne oldugunu anlamadan dudaklarinin dudaklarimda oldugunu hissettim, ve tam 5 saniye kadar öpüstük, yani ben öylece durdum aslinda, sonra uzaklastim. Inanilmaz güzeldi. Kendimi geri cektim ve bi daha öpmeye calismadi, ama sürekli elini bacagima koyuyodu, hani konusurken biriyle elini bacagina koyarsiniz ya, o sekilde, ve sarilmaya calisiyodu. Sonra birbirimize sarilarak uzandik bi süre, öylece sarildik sadece, iki kere etegimi yukari cekip bacagima dokunmaya calisti, her ikisindede elini tuttum ve cektim ordan.
Bu görüsmeyi tamamen karanlikta tamamladik. Yani tam olarak göremedi beni. Ve bu görüsmemizden sonra beni daha az aramaya basladigini fark ettim. Öncesinde oldugu kadar ilgili degildi..
son karanlık oda olayından sonra yazsammı yazmasammı diye çelişki yaşamadım değil bendeBen yorumsuz kaldım.
Ilgilenenlere kolay gelsin.
ana 2ci görüşmedemi karanlıkta oldu.Biz ikinci görüsmemizi de karanlikta yaptik, ayni yerde, ayni sartlarda. Sanirim bu durumdan SIKILDI. Bu arada tüm o benim suclamalarima ragmen ikinci görüsmemizde yine beni öpmeye calisti, bu kez hemen ittim onu. "Noldu", dedi. Bisey demedim. Daha temkinli davrandim. Ilginc olan, bu ikinci "karanlik" görüsmemiz boyunca, sürekli tuvalete gitti. Yani 15 dakikada bir neredeyse. Ve daha bi saat kadar görüsmek icin vaktimiz kalmisken, birden bire arkadasim bekliyo gitmem lazim hemen dedi. Ben tabi bozuldum. Biraz daha kalabilirsin, vaktimiz var dedim (dayim eve gelecekti bi saat sonra). O kalkti gercekten gitmeliyim dedi. Biz kapinin önünde konusurken de, yani o gitmek üzereyken, sürekli telefonu caliyodu, hatta bir aramaya cevap verdi. Tamam cikiyorum simdi falan dedi. Arayan numara gösterdi, erkek ismiydi. Ama ben cok süphelendim. Belki de erkek ismiyle kayitli bi kadindi, belki de hayatinda biri vardi ve beni hep kandirmisti..(
Arkadaşım boşu boşuna kafanı yorma. Zannederler ki her insan melek gibi. Ağzından kötü bir laf çıkmayacak veya kötü düşünmeyecek. Konu sahibi ve yandaşları kendi kurgu dünyalarında yaşasınlar. Boşver sen.benim başımın örtüsüyle erkek olduğunu düşündüğüm bu saçma kurgulu konuya yaptığım yorumun nasıl bir bağlantısı var başörtüm var diye eleştiremez myiim küfür edemez miyim bu haklar ağzımdan mı alındı..konu çok tutarlı ben çok terbiyesizim yani..peki.
Misirda patlat.Bi dakka cekirdek alip geliyorum