• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asigim hemde cok.. Dayanamicak gibi oluyorum.. Dayanamiyorum..:(

Konu sahte de olsa bir mantik olur bir sey olur. Bir baska konusunda kizlik zarima dokundum, oraya buraya cekistirdim bozulmustur diye yazmis. Zaten konularina bakmadan once mantikli yorum yaparak bu konuya yeterince vaktimi harcadim. :KK12:

Ya zipzip bastan beri konunu takip ediyorum ve gercekten inandim daha dogrusu inanmistim, su an inancimi yitirmeye basliyorum, sabah girmissin birine terbyesiz diyip cikmissin, simdide konuyu uzaktan izliyosun, sen bizimle dalga mi geciyosun? Millet merak edince hosuna mi gidiyo anlamadim yani, meraktan artik hanimlar birbirine girmis banlananlar bile olmus, senaryoyu tamamlayamadin galiba diye dusunorum o yuzden yazmiyosun.

Oyle degilse bir an once anlat bizide burda catlatma.

10. sayfadan sonrasını okuyamadım, karanlık oda nedir yahu ben tam tersi evde karanlık odadan korkarım, sevdiğim tanıdığım adamla kalmaya cekinirim sen tutmuş netteki adamla gitmişsin. Güzel hikaye yazarsın gibime geliyor sen. Yaşadıysan da,günahını almak istemem, şükret tecavüze uğramamışsın. Bu ülkede ağır cezada ne davalar görülüyor biliyor musun sen ? Biraz daha hayatlarımıza sahip çıkalım lütfen. Başına kötü şeyler de gelebilirdi gerçi devamını okumadım noldu bilmiyorum ama hayat bu kadar ucuz değil. Biraz sert yazdıysam kusura bakmayınız efem. Sevgiler.

dipnot: Netten bir adama bu denli aşık olunamaz bence bu konuyu da psikoloji alanında uzman bir kişiye danışmalısınız eğer hikayeniz doğruysa.

Ağzını yirtardim valla.camura bulaşma sıçrar demişler .cevap vermemek gerekiyor aslında boylelerine

Konuyla alakasız ama şu tepkiye bayılıyorum. İnan sosyal hayatımda bu tepkiyi hak eden o kadar çok insan var ki ama ben salakça bir insanlar aman kırılmasın pollyannacılığıyla susuyorum. Ama sevdim. İlk fırsatta bu tepkiyi kullanacağım.

Konuyla alakasız ama şu tepkiye bayılıyorum. İnan sosyal hayatımda bu tepkiyi hak eden o kadar çok insan var ki ama ben salakça bir insanlar aman kırılmasın pollyannacılığıyla susuyorum. Ama sevdim. İlk fırsatta bu tepkiyi kullanacağım.
Arkadaşım sen yine de çok kullanma ağzını yirttiklarim olduğu gibi eylemi benim üzerimde gerceklestirenler de oldu . :KK43: disine göre rakip seç :KK19:

Simdi dün kaldigim yerden devam etmeye calisicam. Evet ben iki senenin sonunda, özellikle de onun is hayatina ve sosyal hayata kendini tamamen attiktan sonra benimle irtibatini tamamen kestikten sonra, türkiyeye gelme karari aldim. Ve geldim de. Hatta gelmeden bir ay önce tekrar konusmaya basladi benimle. Konusmadigimiz sürede bir kac kisiyle de görüsmüs ama olmamis. Bu arada 34 yasinda su an ve ailesi evlenmesi icin baski yapiyor onu tanidigimdan beri.
Herneyse, ben türkiyeye geldim ve hala korkuyodum onunla karsilasmaya, ona acikca da söylüyordum, cekiniyorum vs. diye. Sonra aklima (su an cok salakca ve sacma oldugunu düsünüyorum ama o an care ariyordum kendimce) onunla karanlik bi odada görüsmek geldi. Ona "yengemin evinde, los isikta görüselim ilk olarak, tabii sen de istersen", dedim. Bu sayede etap etap korkumu yenebiliriz diye umuyorum dedim. Ve kabul etti. O gün geldi ve ben onu yengemin evinde inanilmaz bir heyecan icersinde beklemekteydim. Sonra geldi oturdu, oda neredeyse tamamen karanlik. Ben karsisindaki koltuga oturdum ama heyecandan ölüyorum diyebilirim. Göz gözü görmüyo neredeyse. 15 dakika kadar konustuktan sonra bana, "yanima otursana" dedi. Ben istemedim. Daha dogrusu o cesaretim yoktu zaten. Sonra oturmazsan giderim bak, dedi. Ben de oturdum. Elimi tuttu, el ele konustuk... Cok güzeldi.. Öyle mutluydum ki.. Birden, ben ne oldugunu anlamadan göbegime dokundu eliyle kazagimi kaldirarak. Cok sasirdim. 10 saniye kadar sonra elini cektim elimle. Sonra yine konustuk bi süre, isiklari acmicakmisin diyodu tabii sürekli, ben de biraz daha böyle kalsin diyodum. Bi an yine ben ne oldugunu anlamadan dudaklarinin dudaklarimda oldugunu hissettim, ve tam 5 saniye kadar öpüstük, yani ben öylece durdum aslinda, sonra uzaklastim. Inanilmaz güzeldi. Kendimi geri cektim ve bi daha öpmeye calismadi, ama sürekli elini bacagima koyuyodu, hani konusurken biriyle elini bacagina koyarsiniz ya, o sekilde, ve sarilmaya calisiyodu. Sonra birbirimize sarilarak uzandik bi süre, öylece sarildik sadece, iki kere etegimi yukari cekip bacagima dokunmaya calisti, her ikisindede elini tuttum ve cektim ordan.

Bu görüsmeyi tamamen karanlikta tamamladik. Yani tam olarak göremedi beni. Ve bu görüsmemizden sonra beni daha az aramaya basladigini fark ettim. Öncesinde oldugu kadar ilgili degildi..
bu adam karanlıkta görüşmeyimi kabul etmiş. hangi erkek eder bunu ya.
film tadında olmuş sanki.
bunu kabul eden erkek varmı. ilk görüşmede bu öpüşme sarılarak uzanma.
bir yaşıma daha girdim. garipmiş gerçekten

Biz ikinci görüsmemizi de karanlikta yaptik, ayni yerde, ayni sartlarda. Sanirim bu durumdan SIKILDI. Bu arada tüm o benim suclamalarima ragmen ikinci görüsmemizde yine beni öpmeye calisti, bu kez hemen ittim onu. "Noldu", dedi. Bisey demedim. Daha temkinli davrandim. Ilginc olan, bu ikinci "karanlik" görüsmemiz boyunca, sürekli tuvalete gitti. Yani 15 dakikada bir neredeyse. Ve daha bi saat kadar görüsmek icin vaktimiz kalmisken, birden bire arkadasim bekliyo gitmem lazim hemen dedi. Ben tabi bozuldum. Biraz daha kalabilirsin, vaktimiz var dedim (dayim eve gelecekti bi saat sonra). O kalkti gercekten gitmeliyim dedi. Biz kapinin önünde konusurken de, yani o gitmek üzereyken, sürekli telefonu caliyodu, hatta bir aramaya cevap verdi. Tamam cikiyorum simdi falan dedi. Arayan numara gösterdi, erkek ismiydi. Ama ben cok süphelendim. Belki de erkek ismiyle kayitli bi kadindi, belki de hayatinda biri vardi ve beni hep kandirmisti.. :KK43:(
ana 2ci görüşmedemi karanlıkta oldu.
seni travesti sanmıştır o yüzden elleyip yokluyordur bu adam
bu arada dayı bu buluşmadan haberdarmı.

Bu konu gercekse yasananlar, sahteyse bunu kurgulayacak hale gelen zihin sasirtici.

Derler ya ciddiyse cok komik, sakaysa hic komik degil diye, o hesap.

Ama sevgisilinden sozlu ya da fiziksel siddet goren buna ragmen sevildigini iddia eden kizlar...

Maddi ozgurlugu olup da ihanete ugradigi halde evliligini surdurmekte israrli kadinlar varken...

Hayatta her sey olabilir.

Yani akil ve mantik disi durumlar gercek olabiliyor maalesef.

Elbette nette olmasi istenen detaylari olmus gibi yansitma ozgurlugunu de yadsimamak lazim... :ssz:

benim başımın örtüsüyle erkek olduğunu düşündüğüm bu saçma kurgulu konuya yaptığım yorumun nasıl bir bağlantısı var başörtüm var diye eleştiremez myiim küfür edemez miyim bu haklar ağzımdan mı alındı..konu çok tutarlı ben çok terbiyesizim yani..peki.

benim başımın örtüsüyle erkek olduğunu düşündüğüm bu saçma kurgulu konuya yaptığım yorumun nasıl bir bağlantısı var başörtüm var diye eleştiremez myiim küfür edemez miyim bu haklar ağzımdan mı alındı..konu çok tutarlı ben çok terbiyesizim yani..peki.
Arkadaşım boşu boşuna kafanı yorma. Zannederler ki her insan melek gibi. Ağzından kötü bir laf çıkmayacak veya kötü düşünmeyecek. Konu sahibi ve yandaşları kendi kurgu dünyalarında yaşasınlar. Boşver sen.

Sonra gün isiginda baktiniz adam o resimdeki adam değil ama siz resimdeki adama asik oldunuz oylemi devami... Adamda cesaretli ama gerçekte tanimadigi birinin evine geliyor hhem de karanlık odada görüşme oluyor ben erkek olsam tirsardim valla.

şaka olamayacak kadar absürt gerçekten
insan kurgulasa bunu böyle demiyim çok salakça olur der yazmaz böyle.
rahatsızmışsın ve olmuş bitmiş. bu senin sorunun tamamen hayata tekrar adapte oldukça,iyileştikçe bu aşk sandığın da bitecek.
zaten bütün zayıflıklarını gösterdiğin hayatının kötü dönemine ait biriyle düzgün bi ilişkin olamaz.

Back
X