Aşık değilim dedi

evet zina yaptıgna cok pisman oda ama oldu işte

Düğüne az kala aşık deılım demesı çok garıp. Davetıye gonderebılırsınız insanlar düğün günü ayrılıolar. Ayrılıga da telvık etmek gıbı olmasın da aşık deılım demesı neden?

Bende çözemedim.Şiddetli kavga sonucu derin sohbet esnasında söyledi.Bana bazen gidebilirsin özgürsünde dyor hani sana verdigim paralardan dolayı mecbur degilsin bana gibisinden.Acaba vazgecilmez sanma kendini peşine düşmem mi demek istiyor bilmiyorum bu lafı atamıyorum kafamdan.Ama hrrşey o kadar aşık gibiki.Ailem arkadaşlarım hepsi sana çok aşık gözünün içine bakıyor dyor.Ben cok karışığım.

evet zina yaptıgna cok pisman oda ama oldu işte
cok pisman derken bir seferlik kaza değil ki zaten birlikte yasiyormussunuz. hangisine pisman yani yillara yayilan ve kuvvetle muhtemel hala devam eden bir surec var ortada
adamin en büyük aşki rabbine olan aşki en uymasi gereken kurallardan biri olan "zinaya yaklasma" kuralini dinlememiş güzel kizi bulunca. sana aşik olsa ne olacak kerkenez, daha güzelini bulunca seni de aldatir

Madem o mesajı vermek istiyor neden öperek uyandırıyor neden ben öpmesem trip atıyor
Bilmem ucuz taktik olabilir yada cani isteyince yapıyordur istemeyince yapmiyordur, bilemem
Burada herkes fikrini herhangi bir konuya yazar. Benim oyle oldugu ihtimalini buyuk gormem illaki oyle olacak anlamina gelmiyor ama bence asıl bu sorunuzu sormanız gereken kisi ben degilim!

Ayakta uyuyorum yemin ederim.Milletin eski konularını ne yazdığını nerden görüyorsunuz Kırk kere anlatılsa yine anlamam .Merak seviyem koca bir sıfır
Ayy ben de.kaç kere bakmaya çalıştım üye şuan aktif değil, kısıtlanmış cart curt diyor hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…