- 25 Nisan 2022
- 2.094
- 2.649
- 83
- Konu Sahibi selin mert
-
Bence siz bu adamı beğenmiyorsunuz. Şimdiden boyu yaşı diye belirtmişsiniz.Kızlar nişanlımdan 12yaş gencim ve boyu benle aynı ve görsel olarak ondan çok üstünüm yani bunu her görenin şok olcagı sekilde düşünün.Neyse benim sıkıntılı zamanlarımdaki destegi ve iyi anlaşmamız sonucu ben onu sevdim ve evlilik kararı almıştık.Ancak geçen konuşurken ben hiç aşık olmadımSana da değilim.Tek Rabbime aşığım.Sende bana değilsin.Ama seni çok seviyorum 1saat ayrı kalsak özlüyorum dedi.Aşık değilim lafı beni çok üzdü ve ayrılığı düşünüyorum nikahımıza az zaman kala.Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Ayrılırsam davetiye gönderdik napicam cıldırmak üzereyim
Teşekkürler tarafsız yorumunuz içinBu arada evlenmek için kör kütük aşık olmaya gerek yok bence, güvene dayalı güçlü bir sevgi de yeter evlilik için. Cinsel hayatınız da iyiymiş ama sizinki bunun ötesinde nişanlınızı beğenme, kendinizi ona fazla görme üzerine. Böyle olunca onun size hep fazla ilgi göstermesini, hatta bunun altında ezilemesini falan bekleyeceksiniz muhtemelen ve beklendiğinle de kalacaksınız. Yaşınıza göre çok olgun gelmediniz bana. Bu evlilik o yüzden sıkıntılı olabilir.
Çok beğendim bu yorumunuzu teşekkür ederim gerçekleri söyledigniz icinNişanlınıza aşık olsanız fiziki özelliklerini öne atıp kendinizi ondan üstün görmezdiniz.
Ayrıca siz ondan daha güzel daha görselsiniz diye illa size aşık olmak zorunda mı bu adam?
Gelip geçici aşklardan ziyade maneviyata yönelmiş bunu da gayet açık şekilde ifade etmiş.
Merak etmeyin birtek Rabbime aşığım diyen biri sizden sonra da kimseye sana aşığım demez zaten.
Sevgi ve saygı her zaman daha ön plandadır benim için. Aşk sadece laftan ibaret. Sizi 1 saat ayrı kalsa özlediğini
söyleyen birinden sırf aşk lafını alamadınız diye ayrılmayı düşünmek...
Siz kendi yaşınızda ve fiziksel özellikleri gözünüze batmayacak birini bulun madem. Adam zorla nikah masasına
oturtmuyor sizi.
170Boyunuz kaç ki
Bende anlamadım.Nikaha iki hafta kala başladı bu saçmalıklar.Hiç böyle saygısızlıklarımız yoktu aylardır
Benim dusuncem cok farkli. Adam bunu dürüst oldugu icin degil "bak söylüyorum benden öyle sevgi aşk falan bekleme.. ben tamamen hayatımı kolaylaştırmak adına evlenmek için evlenmek istiyorum...sonradan başımı ağrıtma" diye bunu böyle alt mesaj olarak vermiş benceGerek vardı ya da yoktu en azından böyle hissederken ölüyorum bitiyorum edebiyatına girmemiş, bundan daha iyi.
Zaten konu sahibi de pek seviyor gibi değil
neslihan atagülle kadir doğulu arasında da 12 yaş varAdama aydınlanma geldi belki de bilemiyorum ama sizin tarafınızdan da, öyle büyük bir aşk, sevgi falan göremedim. Sadece ilgi manyağı gibi gözüküyorsunuz buradan bakınca. Zaten 12 yaş büyük bir adamla ne işiniz var Allah aşkına? Sadece egonuz biraz zedelenmiş bence.
Madem o mesajı vermek istiyor neden öperek uyandırıyor neden ben öpmesem trip atıyorBenim dusuncem cok farkli. Adam bunu dürüst oldugu icin degil "bak söylüyorum benden öyle sevgi aşk falan bekleme.. ben tamamen hayatımı kolaylaştırmak adına evlenmek için evlenmek istiyorum...sonradan başımı ağrıtma" diye bunu böyle alt mesaj olarak vermiş bence
Zaten konu sahibi de farklı değil, birbirlerini bulmuşlar.Benim dusuncem cok farkli. Adam bunu dürüst oldugu icin degil "bak söylüyorum benden öyle sevgi aşk falan bekleme.. ben tamamen hayatımı kolaylaştırmak adına evlenmek için evlenmek istiyorum...sonradan başımı ağrıtma" diye bunu böyle alt mesaj olarak vermiş bence
İkisini de hiç sevmem, tercih meselesi tabi ama yaş farkı önemli.neslihan atagülle kadir doğulu arasında da 12 yaş varyaşa takılma kaldı mı hala
Yani nasıl aşık olmaz anlamında dedimYani eğer konuya direkt bana aşık olmadığını söyledi falan diye girseydin tamam ama boyu kısa ve senden yaşlı diye girince bir tuhaf oldu
Nişanlınıza sordunuz mu bu kadar üstüme düşüyorsun bunu aşk değilse ne olarak adlandırırsın diye?Yani nasıl aşık olmaz anlamında dedim
Iyi demissin, sefan olsunİşin kötüsü bunu yüzünede söyledim sana aşık deilim deyince benim eski sevgililerim hep 190dı bana aşıklardı dedim kırdım onu
Beni burda en iyi çözen oldunuz tebrik ederim gerçekten sizi.Ben anlamadım o dini açıdan mı diyor ne diyor cünkü aşık gibi.Tekrar tekrar konuyu açmakda istemiyorum yani bilmiyormNişanlınıza sordunuz mu bu kadar üstüme düşüyorsun bunu aşk değilse ne olarak adlandırırsın diye?
Sürekli boydan bahsetmişsiniz, onu %100 içinize sinerek beğenmediğiniz çok belli ama parası var ve cinsel açıdan uyumlusunuz. Biraz konfor alanından çıkmak istemediğiniz için de evleniyor gibisiniz sanki? Şimdi ayrıl et, insanlara açıklama yap, ailenizle zaten sorunluymuşsunuz, tekrar birini bul, tatsız deneyimlerden sonra güven... O yüzden zaten 2 hafta kala evlilikten dönmezsiniz. Ama beklentiniz aşk ve heyecansa evlilik sonrası da sihirli değnek dokunuşu gelmeyecek, bu şekilde bu deveyi gütmeniz gerekiyor.
kiz ne rabbe aşık olması nikahsiz sevgilisiyle birlikte yasayan, hatta evlilik dışı cocuk yapan bir insan (sonra cocuk düşmüş malesef, basiniz sagolsun konu sahibi)Saçma sapan laflar. Bunu inançla ne alakası var. Herif düpedüz uçlarda yaşayan biri. Rabbine aşık olmakla evliliğin, müstakbel eşine aşık olmanın ne alakası var. Evlilik dinen sünnet bir şey. Hanımın ya da kocanın el üstünde tutulmasi gerektiği dinen zaten söyleniyor. Bu adam hangi kafalarda yaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?