Aşık değilim dedi

selin mert

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
40
6
3
31
Kızlar nişanlımdan 12yaş gencim ve boyu benle aynı ve görsel olarak ondan çok üstünüm yani bunu her görenin şok olcagı sekilde düşünün.Neyse benim sıkıntılı zamanlarımdaki destegi ve iyi anlaşmamız sonucu ben onu sevdim ve evlilik kararı almıştık.Ancak geçen konuşurken ben hiç aşık olmadımSana da değilim.Tek Rabbime aşığım.Sende bana değilsin.Ama seni çok seviyorum 1saat ayrı kalsak özlüyorum dedi.Aşık değilim lafı beni çok üzdü ve ayrılığı düşünüyorum nikahımıza az zaman kala.Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Ayrılırsam davetiye gönderdik napicam cıldırmak üzereyim

Son düzenleme:
Bir insanla evlenme kriteriniz minnet olmasın. Zor günlerde birinin yanında olmak zaten vicdani bir olaydır.
Size aşık olmadığını söylemesi de çok kırıcı ama en azından dürüst.
Asıl soru, siz aşık mısınız? Yoksa sadece iyi anlaştınız ve size yardımcı mı oldu?

Sanırım siz de ona aşık değilsiniz çünkü konuya girişiniz bile ondan üstünlüğünüzü anlatarak başlamış. Ayrılmanız ikiniz için de doğru olacaktır.

Cok mu dindar?

Aşık değilim diyen bir adam evlendikten sonrada bunu mutlaka yüzünüze vuracaktır beni böyle kabul ettin zamanında sana söyledim diye. Ayrıca cidden aşık değil demekki sevse söylerdi. Benim eşim dengesiz bir salak olmasına rağmen bunu bana söylemedi evlenmeden söylese azcık ucundan belli etse hemen bırakırdım. Zaten evli değilim arada birşey yok neden hayattaki ilkimi beni sevmeyen sana aşığım lafını bile çok gören bir adamla boşa harcıyım?

Adama üstünlük taslıyorsunuz gibi geldi, o da bunu fark etmiş olacak ki ben de sana bayılmıyorum demek için bunu demiş

Seviyorum bu laftan sonra soğudum

Bana oyle gelmedi adam beni sevmiyorsun demis, o lafa hicbir tepkin yok burda tek tepkin adamin seni sevmemesine ... bir de ben ondan herrr yonden fazlayim o kim ki yasli, kisa boylu bir saki iste beni nasil sevmez demeye getirmissin. Boyle sevgi olur mu sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…