- 11 Mart 2025
- 40
- 6
- 3
- 31
- Konu Sahibi selin mert
-
Sanırım siz de ona aşık değilsiniz çünkü konuya girişiniz bile ondan üstünlüğünüzü anlatarak başlamış. Ayrılmanız ikiniz için de doğru olacaktır.Kızlar nişanlımdan 12yaş gencim ve boyu benle aynı ve görsel olarak ondan çok üstünüm yani bunu her görenin şok olcagı sekilde düşünün.Neyse benim sıkıntılı zamanlarımdaki destegi ve iyi anlaşmamız sonucu ben onu sevdim ve evlilik kararı almıştık.Ancak geçen konuşurken ben hiç aşık olmadımSana da değilim.Tek Rabbime aşığım.Sende bana değilsin.Ama seni çok seviyorum 1saat ayrı kalsak özlüyorum dedi.Aşık değilim lafı beni çok üzdü ve ayrılığı düşünüyorum nikahımıza az zaman kala.Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Cok mu dindar?Kızlar nişanlımdan 12yaş gencim ve boyu benle aynı ve görsel olarak ondan çok üstünüm yani bunu her görenin şok olcagı sekilde düşünün.Neyse benim sıkıntılı zamanlarımdaki destegi ve iyi anlaşmamız sonucu ben onu sevdim ve evlilik kararı almıştık.Ancak geçen konuşurken ben hiç aşık olmadımSana da değilim.Tek Rabbime aşığım.Sende bana değilsin.Ama seni çok seviyorum 1saat ayrı kalsak özlüyorum dedi.Aşık değilim lafı beni çok üzdü ve ayrılığı düşünüyorum nikahımıza az zaman kala.Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
İnançlı diyelimCok mu dindar?
Aşık değilim diyen bir adam evlendikten sonrada bunu mutlaka yüzünüze vuracaktır beni böyle kabul ettin zamanında sana söyledim diye. Ayrıca cidden aşık değil demekki sevse söylerdi. Benim eşim dengesiz bir salak olmasına rağmen bunu bana söylemedi evlenmedenKızlar nişanlımdan 12yaş gencim ve boyu benle aynı ve görsel olarak ondan çok üstünüm yani bunu her görenin şok olcagı sekilde düşünün.Neyse benim sıkıntılı zamanlarımdaki destegi ve iyi anlaşmamız sonucu ben onu sevdim ve evlilik kararı almıştık.Ancak geçen konuşurken ben hiç aşık olmadımSana da değilim.Tek Rabbime aşığım.Sende bana değilsin.Ama seni çok seviyorum 1saat ayrı kalsak özlüyorum dedi.Aşık değilim lafı beni çok üzdü ve ayrılığı düşünüyorum nikahımıza az zaman kala.Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Aşık olmayi şirk koşmak olarak mi yorumluyorda böyle dedi acaba diye dusundum ben.İnançlı diyelim
Adama üstünlük taslıyorsunuz gibi geldi, o da bunu fark etmiş olacak ki ben de sana bayılmıyorum demek için bunu demişKızlar nişanlımdan 12yaş gencim ve boyu benle aynı ve görsel olarak ondan çok üstünüm yani bunu her görenin şok olcagı sekilde düşünün.Neyse benim sıkıntılı zamanlarımdaki destegi ve iyi anlaşmamız sonucu ben onu sevdim ve evlilik kararı almıştık.Ancak geçen konuşurken ben hiç aşık olmadımSana da değilim.Tek Rabbime aşığım.Sende bana değilsin.Ama seni çok seviyorum 1saat ayrı kalsak özlüyorum dedi.Aşık değilim lafı beni çok üzdü ve ayrılığı düşünüyorum nikahımıza az zaman kala.Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Öyle degil aslında çok şey yaşadık ettik burda kısa anlattımBomboş, temeli olmayan bir evlilik, 2 taraf da evlenmek için evleniyir. Böyle evlilikleri insanlar neden yapıyor
Öyle degil aslında çok şey yaşadık ettik burda kısa anlattım
Seviyorum bu laftan sonra soğudumEeee niye sevmoyorsunuz o zaman??
Seviyorum bu laftan sonra soğudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?