Aşık değilim dedi

İşin o yönü var evet hemde ailemle anlaşamıyorm bir kaçış olarak görüyorm ama sevgide hiç yok degil

Sen bilirsin, kaçmak istiyorum başka yer yok bundan iyisini bulamam diyorsan olur. Bu noktada mantık evliliği yapıyorsan karşı taraftan da öyle büyük aşk beklemeye hakkın yok bence, o da sana aynı şekilde ysklasır maximum. Bu şekildehesaba kitaba dayanan evlilikten mutlu olur musun orası meçhul. Bana kalırsa ayrıl, çalış kendi başına yaşa en dogrusu.

Hem mantığıma uyuyor hemde cinsel anlamda çok mutluyum buda önemli kriter gibi geliyor evlilikte

İşin kötüsü bunu yüzünede söyledim sana aşık deilim deyince benim eski sevgililerim hep 190dı bana aşıklardı dedim kırdım onu

Bende çok genç degilim 31im.Koç burcuyum egom zedelendi evet.

İşin kötüsü bunu yüzünede söyledim sana aşık deilim deyince benim eski sevgililerim hep 190dı bana aşıklardı dedim kırdım onu
Şaka gibisiniz, elin adamı da deseydi ya madem öyleydi nikahlarına alsalardı seni diye? Evleneceğin insana böyle şeyler denilir mi? Adam da bi garip aşkı maşkı niye kurcalarsın dümdüz seviyorum de gönlünü yap geç. Tam birbirinize göre

Bende anlamadım.Nikaha iki hafta kala başladı bu saçmalıklar.Hiç böyle saygısızlıklarımız yoktu aylardır

Adam konu sahibine çok fazla. Verdiği yanıtlara bakın. Hem konu açıyor hem savunuyor ne yaptığını oda bilmiyor.

Siz ona boyundan dolayı kulp buluyorsunuz o size aşık değil ve evliliğe giden yol tövbeeeğğ mantık evliliği deyin anlayalım da yaniğğ

Siz ona boyundan dolayı kulp buluyorsunuz o size aşık değil ve evliliğe giden yol tövbeeeğğ mantık evliliği deyin anlayalım da yaniğğ
Bende diyorum ki tamam benim açımdan mantık çerçevesinde sevgi evliligi.Onun yaptıgı fedakarlıklardan aşkını hissedişimden onun açısından aşk evliligi olarak düşünmüştüm.Bu noktada kafam karıştı

Ee tamam onun da mantık evliliği belki yavaş yavaş itiraf ediyor bil işte der gibi alınacak bir şey yok aşık olmadığınız adamdan körkütük aşk beklemek saçma

Neyi savunuyorum anlamadım
Şaka mısınız? Açtığınız her konuda adamın fiziksel özelliklerine laf eden siz, her konuda adamı yaşlı bulduğunuz için yaşını ilk cümlede yazan yine siz. Gelen ayrıl yorumlarını görünce de Ee! 'Yok bende çok genç değilim, yok bana maddi konuda yardımcı oldu yok cinselliğimiz çok iyi buda bana yeter' diye savunmaya geçiniz. Madem bunlar sana yeterli ne diye çıldırıp konu açıyorsunuz?

Hayır herşeyi söylüyormki sizde bilin ona göre yorum yapın diye söylüyorum

Ayrılın tabiki. Neyi bekliyorsunuz ki daha? İkiniz de birbirinize aşık değilsiniz zaten. Madem ondan fiziksel olarak çok güzel, üstün (!) durumdasınız. Siz de üstün birini bulun madem .

Nişanlınıza aşık olsanız fiziki özelliklerini öne atıp kendinizi ondan üstün görmezdiniz.
Ayrıca siz ondan daha güzel daha görselsiniz diye illa size aşık olmak zorunda mı bu adam?
Gelip geçici aşklardan ziyade maneviyata yönelmiş bunu da gayet açık şekilde ifade etmiş.
Merak etmeyin birtek Rabbime aşığım diyen biri sizden sonra da kimseye sana aşığım demez zaten.
Sevgi ve saygı her zaman daha ön plandadır benim için. Aşk sadece laftan ibaret. Sizi 1 saat ayrı kalsa özlediğini
söyleyen birinden sırf aşk lafını alamadınız diye ayrılmayı düşünmek...
Siz kendi yaşınızda ve fiziksel özellikleri gözünüze batmayacak birini bulun madem. Adam zorla nikah masasına
oturtmuyor sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…