Aşık değilmiş seviyormuş

e siz de asik degilsiniz o niye olsun
bir de "erkek asik olmali ya da cok cok sevmeli" demissiniz. ayni hesapla bugun sizden ayrilsa yarin baskasina mi asik olmasi, cok cok sevmesi gerekiyro?
bizim ulkemizde kizlarda boyle bir beklenti oldugu icin adamlarin hepsi yalanci romantik, hepsi daha kadini taniamdan, huyunu suyunu bilmeden "cok asigim" diye geziyorlar..
Abla sen bi papatya çayı iç de sakinleş ya

Ya ortada tatil aşkını büyük aşk zanneden bir gerizekalı var zaten.

Tamamdır lonely boy, tamamdır yazlıkta ay ışığında oturduğumuz kıçımıza kum dolduran kumsal, tamamdır herşey dahil otelde vodka ısmarlayan çocuk, dönünce biz seni unuttuk sen ne anlatıyorsun...
Djdkdkdk çok güldüm

Abla sen bi papatya çayı iç de sakinleş ya
😅 ama sen surada kizkiza oldugumuz anonim forumda bile "aşığım valla" demiyorsun. belli ki aranizda aşk yok, arkadasliktan evrilmis. neden adam aşik degilim seviyorum dedi diye üzülüyorsun ki?
sen de asik degilsin seviyorsun, deger veriyorsun

😅 ama sen surada kizkiza oldugumuz anonim forumda bile "aşığım valla" demiyorsun. belli ki aranizda aşk yok, arkadasliktan evrilmis. neden adam aşik degilim seviyorum dedi diye üzülüyorsun ki?
sen de asik degilsin seviyorsun, deger veriyorsun
Benim kırıldığım nokta başkasına aşık olmuş olması bunu dile getirmesi

Ben aşk duygusunu bilmiyorum. Çok fazla taviz veriyorum ilgiliyim zaman ve emek harcıyorum yüzüne bakınca bile mutlu oluyorum. Bu aşk mı bilmiyorum
sevgilinizin dehbli olduğunu söylediğiniz için şöyle bir şey söyleyeyim içinizi rahatlatmak için. muhtemelen soyut kavramlar üzerine öyle oturup enine boyuna düşünen birisi değil, dehbliler genelde çok farklı algılara sahip oluyorlar duygular üzerine. bu durumda sevgiliniz eski ilişkisinde hissettiği nefsani ve ilkel duyguları aşk olarak sınıflandırmış olabilir kafasında. onun bu sınıflandırmayı yapmasının da pek bir kıymeti yok. çünkü anlaşılan o ki sevgilinizin aşk olarak tanımladığı şey onun kafasında zulüm gibi bir şeye işaret ediyor yani iyi bir his uyandırmıyor. insan aşık olduğu kişiyle ayrı düşünce o kişiden bahsedemez bile. adı aklına gelince yutkunmakta zorlanır. öyle kolay değil, ben aşık oldum denilince olunmuyor. rahat olun sevgiliniz sadece duygularını sağlıklı sınıflandıramayan bir erk*k gibi görünüyor.

Konu aklıma ne getirdi durun.
15 yaşında 2006 yazında Side'de otelde tanıştığım yaz aşkım Ayberk, tatilin son günü beni facebooktan eklerken adının Berkay olduğunu görünce eve döner dönmez seni blocklamıştım. Hiç pişman değilim.

Ankara'lı açık kumral 90 doğumlu Berkay'lara dikkat edin, bugün Ayberk olarak tinderda falan geziyo olabilirler.

Bence de öyle sadece cinsellikle için 3 5 gün birlikte olduğu biridir ona aşk diyorsa zaten salağın teki zaten. Bana göre aşk çok daha önemli mesela ben aşkı böyle kötü tanımlamam asla

Birde tatilde tanışmış. Adamın ilişki geçmişi bile tatil aşkını wow bir şey sanmak. 🥲🥲🥲

Peki ben bunlara okeyim . Çok mesele yapmıyorum . Takıldığım nokta o kıza aşık olmuş olması bunu söylemesi . Ben çok kırıldım ve ne yapacağımı da bilmiyorum. Aşk mı sevgi mi deseler yüz kere seni seçerim vs böyle şeyler söyledi

Tr'de erkeklerin çoğu tatillere, gezilere kadın tavlayıp onlarla yatabilmek için gidiyorlar. Onlar için tatilde bir kadınla tanışıp, karşılıklı hoşlantı ve sonrasında gelişebilecek olaylar çoooooook wow. Kıza aşık değil aslında, çok kısa sürede duyguları yükselmiş her şeyi hızlıca yaşamış. Pek geçmiş ilişkisi çok olan birine benzemiyor, biri/birileri bunu yontmamış gibi.

Hani sizden önce yaşadığı 1-2 yıllık ilişkisini örnek verse aşk için anlardım. Ama tatil aşkı nedir. 🥲 Artık bunlar film konusu bile olmuyor.

Birde erkekler geçmiş ilişkilerini abartarak, ballandıra ballandıra abartırlar. Onun aşk tanımı baklava yemek ama gerçekte yaşadığı aşk: iki bisküvit arasında lokum yemektir.

Uzun bir ilişkim vardı üniversitede gerçekten aşık olduğunu hissediyordum ama ben aşık değil seviyordum bana olan ilgisini çabasını vs. Bir gün bana ben sana aşığım ama sen beni seviyorsun demişti. Hakikaten de öyleydi bir aydınlanma gelmişti. Zamanı geldiğinde benim vazgeçmem daha kolay oldu o sebeple. Aşk mı dersin tutku mu adı her neyse adam onun eksik olduğunu hissetmiş ilişkide. Ama onu tutan senin ona olan sadakatin bağlılığın ya da artık her ne bilmiyorum ama bir şeylere uyanmış.

Konu aklıma ne getirdi durun.
15 yaşında 2006 yazında Side'de otelde tanıştığım yaz aşkım Ayberk, tatilin son günü beni facebooktan eklerken adının Berkay olduğunu görünce eve döner dönmez seni blocklamıştım. Hiç pişman değilim.
kız niye, hece yeri değişti diye sıfır km oğlan mı bırakılır sksmlsmxld Allah seni napmasın, yine bir kk üyesi bir erkeğin kalbini kırmış 🥴

sevgilinizin dehbli olduğunu söylediğiniz için şöyle bir şey söyleyeyim içinizi rahatlatmak için. muhtemelen soyut kavramlar üzerine öyle oturup enine boyuna düşünen birisi değil, dehbliler genelde çok farklı algılara sahip oluyorlar duygular üzerine. bu durumda sevgiliniz eski ilişkisinde hissettiği nefsani ve ilkel duyguları aşk olarak sınıflandırmış olabilir kafasında. onun bu sınıflandırmayı yapmasının da pek bir kıymeti yok. çünkü anlaşılan o ki sevgilinizin aşk olarak tanımladığı şey onun kafasında zulüm gibi bir şeye işaret ediyor yani iyi bir his uyandırmıyor. insan aşık olduğu kişiyle ayrı düşünce o kişiden bahsedemez bile. adı aklına gelince yutkunmakta zorlanır. öyle kolay değil, ben aşık oldum denilince olunmuyor. rahat olun sevgiliniz sadece duygularını sağlıklı sınıflandıramayan bir erk*k gibi görünüyor.
Ben onunla sorunları genelde böyle şeyler yüzünden yaşıyorum . En söylenmeyecek şeyleri rahatlıkla söyleyebiliyor . Alınıp kızınca da ne var bunda diyor . Ona göre bunlar çok normal seyler. Gerçekten bazen deli oluyorum. Ki çok anlayışlı ve empati seviyesi yüksek biriyim.

Benim kırıldığım nokta başkasına aşık olmuş olması bunu dile getirmesi
o adamin dangalakligi ama baskasina asik olmus da olabilir. sen de gecmiste birine asik olmus olabilirsin
agac kavugunda birbirinizi beklemediniz ya
benim de ask hayatim kabariktir, hayatim romantik komedi gibi gecti hafizamda binbir anı var.
bunlar normal seyler.
konuda yazdiklarinizdan anladigim siz konuyu biraz bile bile didiklemişsiniz. "bir kere aşik oldum o da sen" gibi bir cevap beklemissiniz ama adam sacmalamis, sonra da toparlamaya calismis

Birde tatilde tanışmış. Adamın ilişki geçmişi bile tatil aşkını wow bir şey sanmak. 🥲🥲🥲

Tr'de erkeklerin çoğu tatillere, gezilere kadın tavlayıp onlarla yatabilmek için gidiyorlar. Onlar için tatilde bir kadınla tanışıp, karşılıklı hoşlantı ve sonrasında gelişebilecek olaylar çoooooook wow. Kıza aşık değil aslında, çok kısa sürede duyguları yükselmiş her şeyi hızlıca yaşamış. Pek geçmiş ilişkisi çok olan birine benzemiyor, biri/birileri bunu yontmamış gibi.

Hani sizden önce yaşadığı 1-2 yıllık ilişkisini örnek verse aşk için anlardım. Ama tatil aşkı nedir. 🥲 Artık bunlar film konusu bile olmuyor.

Birde erkekler geçmiş ilişkilerini abartarak, ballandıra ballandıra abartırlar. Onun aşk tanımı baklava yemek ama gerçekte yaşadığı aşk: iki bisküvit arasında lokum yemektir.
ahahaha gecen sene arkadaslarimla tatile çıktığımda bir adam gece gece sarhos haliyle odasına çıkmamızı teklif etmişti nişanlıyım kör müsün diyip başımdan kovmama rağmen sarhosluk etkisi galiba gitmedi en son güvenlik aldı. Bekar erkeklerin tek amacı gerçekten birilerini bulmak

kız niye, hece yeri değişti diye sıfır km oğlan mı bırakılır sksmlsmxld Allah seni napmasın, yine bir kk üyesi bir erkeğin kalbini kırmış 🥴

Benim o yaşta uzun süreli ilişkim vardı çelik yüzüklü falan bahane oldu biraz inşallah arkamdan ağlamıyordur ajsjajsjajshajs

ahahaha gecen sene arkadaslarimla tatile çıktığımda bir adam gece gece sarhos haliyle odasına çıkmamızı teklif etmişti nişanlıyım kör müsün diyip başımdan kovmama rağmen sarhosluk etkisi galiba gitmedi en son güvenlik aldı. Bekar erkeklerin tek amacı gerçekten birilerini bulmak

Bu konuyu arkadaş ortamında şöyle anlatmıştır:

Kadının biri parmağında yüzük var, ama bana nasıl bakıyor, içi gitti kadının bana, bütün gece ben gözümü kaçırıyorum kadın bana bakıyor. Normalde ben bu kadınla gider tanışırdım ama işte rahatsız etmek istemedim.

Bu konuyu arkadaş ortamında şöyle anlatmıştır:

Kadının biri parmağında yüzük var, ama bana nasıl bakıyor, içi gitti kadının bana, bütün gece ben gözümü kaçırıyorum kadın bana bakıyor. Normalde ben bu kadınla gider tanışırdım ama işte rahatsız etmek istemedim.
Offf kesinn aynısıı yaşandıı. Kendi egosuna toz kondurmaz

Böyle dangır dungur konuşan adamdan soğurdum, net. Baklavaymış ev yemeğiymiş ne alaka? Sizin de hiç aşık oldun mu sorunuza anlam veremedim, ilişkinizde değer görmediğinizi hissediyorsanız yollarınızı ayırırsınız. Eski mevzuların açılması çok gereksiz.

Aşk geçici sevgi kalıcı gibi çok düz bir mantık bence hiç aşık olmamaktan , aşık olunamamaktan kaynaklı bu tespite tutunma isteğinden olabilir , sevgi de geçiçidir bir yanlışa bakar oysa.

Hem aşık olup sonradan aşk yerini dingin duygulara bırakır en güzelidir elbette , ama ben yine de kimseye aşık olma sevgi daha güvenli bir liman diye akıl veremem.

Aşksız geçen bir ömür benim için hiç yaşanmamıştır.

Ben onunla sorunları genelde böyle şeyler yüzünden yaşıyorum . En söylenmeyecek şeyleri rahatlıkla söyleyebiliyor . Alınıp kızınca da ne var bunda diyor . Ona göre bunlar çok normal seyler. Gerçekten bazen deli oluyorum. Ki çok anlayışlı ve empati seviyesi yüksek biriyim.
bu patavatsızlık özelliği kronik ya dehblilerde. birkaç arkadaşım oldu, gerçekten zihinsel süreçlerinde söyleyecekleri şeylerin karşılığını o kadar hızlı aşıyorlar ki onlara aşırı normal geliyor patavatsızlıkları. siz çok takıntı haline getirmeyin, sizin alınacağınız bir şey yok bu durumda. böyle birisiyle muhabbet ederken duygu ve mantık dengesini tutturmayı öğrenmek gerekiyor. Duygu mantıktan üstün gelince insan aşırı alınıp güceniyor duyduğu şeylere. gerçekten nöroçeşitli insanlara ayrı bir sabır ve hoşgörüyle yaklaşmak gerekiyor bazı durumlarda.

Back
X