Aşık değilmiş seviyormuş

Ay angut ya.
Sana aşıktım ama bunu sevgiye dönüştürmeyi başardım bari de, öyle kıvır demi.
Yeni sevgiliye denecek laf mı şu, mal.
Tutmuş bi de eskisi üzerinden hayat dersi veriyo falan.
Valla isterse dünyanın en sağlıklı açıklamasını yapsın ama her şey her yerde söylenmez.

Siz de 8 yaş gibi, anne beni seviyor musun tarzı sorular sormayın ya, durduk yere ekşın çıkmış.

Bence aşk geçici sevgi kalıcı ama hem aşığım hem seviyorum dese geberir miydi ?

Birden dürüst olası tutup araya da eski sevgilisini sıkıştırarak neyi amaçladı acaba kerkenez.
Ayar oluyorum şöylelelerine ya

🍼 Bebeğim 6 Yıl 1 Aylık ·

Bu ne gı🤣

Erkek arkadaşımla sohbet ediyorken konu aşk duygusuna geldi . Daha önce tatilde tanıştığı bir kıza karşı aşk hissettiğini çok sağlıksız ve kontrolsüz bisi olduğunu sevginin daha kıymetli olduğunu söyledi . Bende sordum bana aşık mısın yoksa seviyor musun dedim . Seni çok seviyorum bu daha kıymetli daha sağlıklı dedi . O kıza aşıkmış ama bana değilmiş özetle . Gerçekten kalbim çok kırıldı . Kırıldığımı görünce kendince açıklamalar yaptı . İşte aşık olmak her gün baklava yemek gibi aşırı sağlıksız bi süre sonra bıktıran bi şeyken sevmek sağlıklı ev yemeği yemek vs vs böyle açıklamalar saçmasapan . Gerçekten çok kırgın hissediyorum

Sevgiliniz ne kadar saçma sapan konuşmuş.Aşk bavlava gibi sağliksız mı? Ayril gitsin.Demek ki size aşık değilmiş.Arkadaş olarak sizi seviyo o zaman.Gitsin aşık olduğu ile çıksın.

Erkek arkadaşımla sohbet ediyorken konu aşk duygusuna geldi . Daha önce tatilde tanıştığı bir kıza karşı aşk hissettiğini çok sağlıksız ve kontrolsüz bisi olduğunu sevginin daha kıymetli olduğunu söyledi . Bende sordum bana aşık mısın yoksa seviyor musun dedim . Seni çok seviyorum bu daha kıymetli daha sağlıklı dedi . O kıza aşıkmış ama bana değilmiş özetle . Gerçekten kalbim çok kırıldı . Kırıldığımı görünce kendince açıklamalar yaptı . İşte aşık olmak her gün baklava yemek gibi aşırı sağlıksız bi süre sonra bıktıran bi şeyken sevmek sağlıklı ev yemeği yemek vs vs böyle açıklamalar saçmasapan . Gerçekten çok kırgın hissediyorum
Ya canım benim kısas yapacaksın, kırk defa söyledim. Bu erkeklerde empati diye bir duygu yok; öğreteceksin. Diyeceksin ki " zamanında bende bir adama aşık olmuştum, çok ugrastım onun için. Cidden sağlıksız bir şey. Bende artık aklım başıma geldi, seni sevmeye kıymet vermeye başladım"

O bir şok geçirecek, sonrada sinirlenecek, öfkelenecek.

Ne var hayatım; gayet doğal diyeceksin. Sakinliğin onu daha çıldırtacak, azıcık damarlarına basın. Kalbin kırık acısı soğusun.
Bak bakalım bir daha laf edebiliyor mu?

Ben aşk duygusunu bilmiyorum. Çok fazla taviz veriyorum ilgiliyim zaman ve emek harcıyorum yüzüne bakınca bile mutlu oluyorum. Bu aşk mı bilmiyorum
Valla hepimiz bir haltlar hissediyoruz aşk mı sevgi mı adını sen koy diye boşuna müslüm baba dememiş. Bana göre aşk sana göre sevgidir bilemeyiz

Benim içim kötü olurdu ya. Mantıklı olabilir söylediği ama kalbim kırılırdı. Kendimi yetersiz hissederdim. Bu kalp kırıklığı ile ne kadar sürdürülebilirsiniz bilmiyorum

Kırılır mıydım evet , dürüst oluşuna şaşırır mıydm o da evet , ama böyle adamlara sende böyle olmalısın ki lafın gidişini anlayabilsin .

Durup dururken oraya gelmedi . Ben biraz yolu açtım sanırım . Konuyu ben açtım hiç aşık oldun mu vs diye
Istediğini soran istemediğini işitir. Gereksiz muhabbet açıp cevap alınca niye bozuluyorsun ki?

Çok saçma başka insanlara olan eski hisleriniz hakkında konuşursanız yıpranır ilişkiniz.

Ooff söyledikleri çok doğru ama kırıcı 🤦🏻‍♀️
O aşkın tanımını yaparken sen de "evet biliyorum bir kez başıma gelmişti " deseydın keşke

Peki bu cümlesi üzerine nasıl davranmalıyım ona . Her dediğine alınıp gücenerek onu da yormak istemiyorum. Evet farkındayım gerçekten farklı çalışıyor kafası . Cokkkkk aşırı Patavatsız . Hatta ilk zamanlarda yaptığı patavatsızlıkları anlatsam nasıl duruyorsun bunla dersiniz . Nasıl sindirdim bende bilmiyorum

Nedne boyle biriyle olmak zorundasin anlamadim, adam surekli sacmalayacak canini sikacak .. tohumuna para mi saydin, at gitsin boyle biriyle hayat mi gecer :110:

Aşk meşk bir yaştan sonra olmuyor sevgi daha baskın oluyor. Aşk duygusu bence ergenlik ve takip eden yıllarda kanın delice kaynamasıyla hissediliyor, belli yaştan sonra duygular da kişinin kendisi gibi daha oturaklı hale geliyor. Buna benzer şeyler söylemiş ama sevgilin bir kütük olduğu için eskiden aşık olduğu kişiyi sana anlatıp s…p sıvamayı tercih etmiş. Normalde de böyle nerde ne konuşacağını bilmeyen patavatsız biri midir?

Amann boşver.benimki de öyle söyleyip duruyor.

Çok seviyorum demiş ya zaten.
Bilmiyorum şimdi kıyas yapacağım kendi içimde ona aşıkmış bana değil . Bisi istesem mesela yapmasa ( kendi sınırlarına çok dikkat eder ) direkt diyeceğim ki o kız istese yapardı bana aşık olmadığı için yapmıyor vs . Ya da bi gün aşık olduğunda beni bırakacak gibi düşünceler

Back
X