Aşık erkek sevgilisine kıyamaz mı?

Üstelik evlenmek amacıyla tanıştırıldığınız adamlarla mı bu muhabbetlere giriyorsunuz? Valla diyecek bişey bulamadım şu an.
Ben bu muhabbetlere girmek istemiyorum ama karışımdaki kişi bir iki konuştuktan sonra konuyu buralara getirmeye çalışıyor

böyle saçma sapan romantik bile olmayan şeyleri kim uydurur bilmiyorum, tabii ki böyle bişey yok, yani bu durum komple saçma, inek şaban filmi gibi...

o kadar aşıkmışki eliyle idare edememiş ya bunlar kızları 5iqlu filan sanıyorlar herhalde baksana yalanlara bi de olaydan midem kalktı canım onlar kıymamak değil evlenince bakire olsun istiyorlar kılıf uyduruyorlar sen de inanıyo musun bunlara

baktığın yere göre değişir. atıyorum ailesinin tabuları varsa ve bu kızı sonra karanlıklara itecek durumsa ewt dikkat eder hareketlerine. ha ama ben onu mutlu ederim asla bırakmam her daim nolursa olsun pişman etmem diyorsa da yaşanır birliktelik.
zaten düşüncesiz biriyse bunları bile bile kendince! kızı kullanır ve çeker gider.

Erkekler nasıl fesatsa artık
Kadını şeyapmak olarak olayı algılıyorsa tabiki kıymak kıymamak der
Ama beraber olmak sevmek olarak algılasaydı zaten kıyıp kıymamak sadece kalbini kırmamak anlamına gelirdi... Uyuz oldum yine adamların pis kuru zihniyetine :/

Kıymak ne demek, adam tecavüz etmiyor ya.. Aşık biri de sevgilisi ile birlikte olmak isteyebilir. İki taraf isteyerek, aşk için bunu yapıyor olabilir. Bunu kötü bir şey, kirlilik olarak algılamak zihniyet meselesi.
Cinsel birlikteliği bu kadar Mahsun Kırmızıgül'e bağlamak, arabeskleştirmek gereksiz bence.
Erkeklerin söylemi de kadının yarın bir gün 'benle birlikte oldun, evleneceksin' diye tutturmasından ya da kendisinin yarın bir gün biriyle birlikte olmuş kadın istemeyecek olmasından kaynaklanıyor.
Bu bakış açısında biriyle birlikte olmayı asla tercih etmezdim.

Ben bu muhabbetlere girmek istemiyorum ama karışımdaki kişi bir iki konuştuktan sonra konuyu buralara getirmeye çalışıyor

Daha önce de dediğim gibi çevrenizdeki insanları gözden geçirin önce, sonra da insanlara yaklaşımınızı bi yoklayın. Bunlar hastalıklı düşünceler, ne kadar uzak durursanız o kadar iyi olur sizin için.

Hayatıma birçok erkek girdi. Bir kısmıyla seviştim. İçlerinde kadına bakış açısı bu kadar sığ olan kimse yoktu şükür. Hepimiz rahat insanlar olmamıza rağmen ilişki ilerlemeden, hele ki tanışma aşamasında işi bu konuları konuşmaya kadar getirebilecek cesarete sahip biri çıkmadı karşıma. Ya sizin tutumunuzdan ya da seçimlerinizden kaynaklanıyor durum bence.

Nikah öncesi seviserek insan ancak kendisine kiyar. Şu işi normal etmekten vazgeçin. Gücünüz yetmez haramı helal yapmaya.
Birde toplumun bictigi değer var işte kadına kiyip kiymamak bak onu bile degistiremiyosunuz : D
Ancak burda konuşur konuşur sonra aglasirsiniz. Yattıktan sonra bıraktı diye.

ne saçma şey, sevişmek kıyım mıdır? ha böyle aşık olan kıyamaz nidasında erkeklerden arkanı dönmeden kaçacaksın, demek kadınla sevişirken neler yapacaklarsa bunu kıyım olarak görüyorlar

daha ilk kon
ilk muhabbetlerde konuyu buraya getiren erkeğin iki amacı olabilir; ya senin bakire olup olmadığını anlamaya çalışıyor ama dolaylı yoldan soruyor, ya da bir an önce sevişmek istiyor zarf atıyor. kısacası ikisinden de kaçmak lazım.

Çiftler evlenmeden önce muhakkak tenlerini tanımalı, boşanmaların çoğu cinsellik kaynaklı oluyo, yani cinsel uyuma göre hoşgörü çıtası bile değişiyor ki bana göre evliliğin %70 i cinsellik. Kocamla tanıştığımızda benimle biraz eğlenip kaçma derdindeydi zamanla bakış açısı değişti evine bağlı, karısına değer veren neredeyse ideal koca kıvamına gelmiş durumda 1 yıllık evliyiz.

Cinsellik konusunda türk kadınlarının kafasının yanık olduğunu biliyordum, ama erkeklerin bu kadar saçmalaması enteresan olmuş. Yanlış anlaşılma olmasın tüm sevgililerimle sevişeyim ama karım bakire olsun kafasını biliyordum ama aşık olduğum kadına kıyamam cümlesi benim için bir ilk.

Bir de şu cinsellikle ilgili kadınların kadınlara yaptığı baskının yarısını o kadınlar oğullarına yapsa güzel olurdu sanki.

Valla hemde oyle bi kıyar ki aklın almaz
Safsata hep bu laflar

Aklımın en almadığı şeydir sevişirken erkeğin kadına kıyıyor olması(!) Neye kıyıyor arkadaş...
Sende sevişmiyor musun, zevk almıyor musun..
2 kişinin birbirinin bedenine dokunmasından daha hoş ne var ..
Erkekler bunu kullanacağına, incitmeye, üzmeye kıyamasınlar. Eminim en çok sana dokunmaya kıyamıyorum diyenlerdedir evlilik sonrası hakaret, küfür, kavga.

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…