- 19 Eylül 2013
- 435
- 403
- 123
- Konu Sahibi miniminimarg
-
Ben bu muhabbetlere girmek istemiyorum ama karışımdaki kişi bir iki konuştuktan sonra konuyu buralara getirmeye çalışıyorÜstelik evlenmek amacıyla tanıştırıldığınız adamlarla mı bu muhabbetlere giriyorsunuz? Valla diyecek bişey bulamadım şu an.
Sevgili olmadığımız, normal erkek arkadaşlarımdan hep duyduğum bu söz hakkında siz ne dusunuyorsunuz. Bana en aşık olduğunu sandığım kişi bile bir zaman sonra böyle yaklaşmaya çalışıyor. Başka bir erkeğe bunu söylediğimde aldığım cevap "aşık adam sevdigine kıyamaz" diyorlar.
Ve genelde bu kişilerin yıllar once çok aşık olup, bi şekilde severek ayrıldıkları, evlenmiş, cocuklanmis bi eski sevgilileri olmus oluyor.
Benim eski sevgilim de başta bana "sana asla o şekilde yaklasmam çünkü belki kaza geciririm evlenemeyiz falan sen zor durumda kalirsin" demişti ama ailesi ile benim aramda kalıp da evlenemeyecegimize inaninca bana gayet de o şekilde yaklaşmaya çalışmıştı...
Siz ne dusunuyorsunuz.
o kadar aşıkmışki eliyle idare edememişBenim yıllar önceki eski nisanlim da bana doğru düzgün sarılmıyordu bile, ve ben buna alınıyordum aslında "beni hiç istemiyor mu acaba, evlenirsek nasıl olacak" diye çok dusunuyordum. Acaba ona çekici gelmiyor muyum diye alınıyordum ama ona birsey demiyordum. Sonra biz ayrıldık, ben ayrildim.
Bence de iki kişi birbirini seviyorsa , sevgilisine asiksa arzular.
Peki o zaman bu erkekler neden böyle dusunuyor?
Hatta size daha garip bir şey söyleyim, istediği zaman herhangi bi kadınla birlikte olan(yani cinselliği tabu yapmayan) bir erkek, böyle bir sevgilisi olduğunda (yani bu sevgilisine hiç o gözle bakmamis) bu kızı aldatmış. Gerçekten sevdiği için, asik olduğu için ona o gözle bakmadigini söyledi ama sonra gidip başka kadınla ilişkiye girmiş. Hâlâ bana diyor ki "ben hiç ona o gözle bakmadim, gerçekten seven erkek o gözle bakamaz". Çok yalvarmış kıza affetmesi için ama kız affetmemis ayrılmışlar.
Ben bu muhabbetlere girmek istemiyorum ama karışımdaki kişi bir iki konuştuktan sonra konuyu buralara getirmeye çalışıyor
daha ilk konBen bu muhabbetlere girmek istemiyorum ama karışımdaki kişi bir iki konuştuktan sonra konuyu buralara getirmeye çalışıyor
ilk muhabbetlerde konuyu buraya getiren erkeğin iki amacı olabilir; ya senin bakire olup olmadığını anlamaya çalışıyor ama dolaylı yoldan soruyor, ya da bir an önce sevişmek istiyor zarf atıyor. kısacası ikisinden de kaçmak lazım.Ben bu muhabbetlere girmek istemiyorum ama karışımdaki kişi bir iki konuştuktan sonra konuyu buralara getirmeye çalışıyor
Kız senin anladığın manada kıyamamaktan bahsedilmiyor.
Kıymamak derken sey yapamamak diyor.
Üzmek anlamış canım benim yaaa
Aşık adam sevdiğine kıyamaz tabi ki. Mesela canını yakmaz, hakaret etmez, üzmez, el üstünde tutar.
Ama sevişmenin kıymak ya da kıymamakla alakası yok. Seven insan sevdiğine dokunmak ister, öpmek, sarılmak, sevişmek ister. Ancak karşısındaki insana da saygı duyar, bunun iki kişinin istegi ile olması gerektiğini bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?