- 3 Nisan 2014
- 36.202
- 147.656
- 798
- Konu Sahibi miniminimarg
-
Hayatımda bu kadar saçma bir şey duymadım.
Diyelim ki birlikte olmadan evlendiniz. E ya hiç olmazsa, olamıyorsa?
Ben evlenmeden önce eşimle birlikte oldum. Bana aşık değil miydi? Yoo eminim aşıktı hala da öyle.
Gerçekten kıyamaz ama. Akşamları beni yalnız bırakmaz. Her hafta sonu birlikte gezmeye gideriz. Kızıma ben bakmak istiyorum dedim diye 2 sene ücretsiz izin aldım. Evde canım sıkılmasın diye her ay gidip annemlerde bir hafta kalıyorum vs vs. Gerçek kıymak kıymamak bence bunlar. Eşinin mutlu olmasını istemektir kıyamamak...
Bana da çok saçma geliyor ama erkeklerin çoğunluğunda bu dusunce var gibi, o yüzden bir de buraya konu açıp sorma ihtiyacı duydumbende düşünüyoeum kıyamamak ne alaka diye. şimdi anladım. ay ne saçma bakış açısı
Diyelim ki kıyamadı. Daha sonra evlenince kıyıp kıyamayacağını nereden bileceksin? Ya erken kıyıyorsa???
Benim yıllar önceki eski nisanlim da bana doğru düzgün sarılmıyordu bile, ve ben buna alınıyordum aslında "beni hiç istemiyor mu acaba, evlenirsek nasıl olacak" diye çok dusunuyordum. Acaba ona çekici gelmiyor muyum diye alınıyordum ama ona birsey demiyordum. Sonra biz ayrıldık, ben ayrildim.
Bence de iki kişi birbirini seviyorsa , sevgilisine asiksa arzular.
Peki o zaman bu erkekler neden böyle dusunuyor?
Hatta size daha garip bir şey söyleyim, istediği zaman herhangi bi kadınla birlikte olan(yani cinselliği tabu yapmayan) bir erkek, böyle bir sevgilisi olduğunda (yani bu sevgilisine hiç o gözle bakmamis) bu kızı aldatmış. Gerçekten sevdiği için, asik olduğu için ona o gözle bakmadigini söyledi ama sonra gidip başka kadınla ilişkiye girmiş. Hâlâ bana diyor ki "ben hiç ona o gözle bakmadim, gerçekten seven erkek o gözle bakamaz". Çok yalvarmış kıza affetmesi için ama kız affetmemis ayrılmışlar.
Bakamam diyen yalan söylüyor . Nasil bakamaz, hormon diye bi sey var.Evlenmeden önce birlikte olmayi kadına kıymak olarak görüyorlar, yani nikahı basmadan o gozle bakamazmis asik olan erkek
Gerçekten sevdiği için kızı aldatmış yani öyle mi? Siz de bu salak hikayeyi "ayy ne romantik" diye gözlerinizden kalp çıkarak dinlediniz degil mi?
Bu arkadasta cinsellik tabu hala onu.soyleyeyim.Benim yıllar önceki eski nisanlim da bana doğru düzgün sarılmıyordu bile, ve ben buna alınıyordum aslında "beni hiç istemiyor mu acaba, evlenirsek nasıl olacak" diye çok dusunuyordum. Acaba ona çekici gelmiyor muyum diye alınıyordum ama ona birsey demiyordum. Sonra biz ayrıldık, ben ayrildim.
Bence de iki kişi birbirini seviyorsa , sevgilisine asiksa arzular.
Peki o zaman bu erkekler neden böyle dusunuyor?
Hatta size daha garip bir şey söyleyim, istediği zaman herhangi bi kadınla birlikte olan(yani cinselliği tabu yapmayan) bir erkek, böyle bir sevgilisi olduğunda (yani bu sevgilisine hiç o gözle bakmamis) bu kızı aldatmış. Gerçekten sevdiği için, asik olduğu için ona o gözle bakmadigini söyledi ama sonra gidip başka kadınla ilişkiye girmiş. Hâlâ bana diyor ki "ben hiç ona o gözle bakmadim, gerçekten seven erkek o gözle bakamaz". Çok yalvarmış kıza affetmesi için ama kız affetmemis ayrılmışlar.
Bunu bir kadın dese kan çıkar ama.
Sana kıyamadığımdan Mahmutla yattım sevgilim!
Aynı mantık yani.
İnsan birini severken nasıl gidip başkasıyla yatar aklım almıyor. Bir de bu iğrençliği romantik bulmazlar mı.
Zaten sevişmeyi kötü görenler, sevdiğine kıyamayanlar nedense cinsel ilişkiyi erkekler için ihtiyaç olarak tanımlarlar.
Midesizlik resmen.
Diyelim ki kıyamadı. Daha sonra evlenince kıyıp kıyamayacağını nereden bileceksin? Ya erken kıyıyorsa???
Hayır şaşkınlıkla dinledim.Gerçekten sevdiği için kızı aldatmış yani öyle mi? Siz de bu salak hikayeyi "ayy ne romantik" diye gözlerinizden kalp çıkarak dinlediniz degil mi?
Hayır şaşkınlıkla dinledim.
Hâlâ bana aşık erkek kıyamaz demelerine anlam veremiyorum, erkeklerin kafasındaki şey ne
Ben buna inanmıyorum, aşık olan kıyamaz lafına. ama erkeklerde böyle bir inanç olmasını da anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?