- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi miniminimarg
-
Çok doğru demişsin SephHerşeyi geçtim de siz çevrenizdeki adamların cinsel hayatıyla neden bu kadar ilgileniyorsunuz? Bilmediğiniz yok adamlar hakkında..
Onların ağzından yazdım benSevişmeyi kıymak olarak görmek de ayrı bir kafa. Kadını aşağılayıcı bi şey. Ve bunu yazan da vi kadın. İlginç
Çünkü beni tanıştırıyorlar evlilik için ama her biri başka bi alem çıkıyor, geneli de böyleHerşeyi geçtim de siz çevrenizdeki adamların cinsel hayatıyla neden bu kadar ilgileniyorsunuz? Bilmediğiniz yok adamlar hakkında..
Katılıyorum. Tüm bu sizi ilgilendirmeyen cahil fikirleri neden kendi derdiniz gibi anlatıyorsunuzHerşeyi geçtim de siz çevrenizdeki adamların cinsel hayatıyla neden bu kadar ilgileniyorsunuz? Bilmediğiniz yok adamlar hakkında..
Başka konularda sıkıntım yok çünkü, erkeklerin bu yaklaşım ları kafami karıştırıyor ciddi dusunuyorum ama her defasında başka biseyle karşılaşınca sizin de fikrinizi almak istiyorum, bir daha acmam böyle bir konu mademÇok doğru demişsin Seph
Bu ne allah aşkına konu sahibesi erkeklerle anket mi yapıyorsun nedir sana ne erkeklerin düşüncesinden sen sevgili bul onun düşüncesine bak
Yok o kıymadı bu kıydı yok bu grup bu bilmem ne
Çünkü malesef bu insanları benim karşıma tanışıp evleneyim diye duzgun adamlar olarak cikariyorlarKatılıyorum. Tüm bu sizi ilgilendirmeyen cahil fikirleri neden kendi derdiniz gibi anlatıyorsunuzminiminimarg
Kiydim, kiydilar, kiydi, kiyistikYine kendilerini yuceltiyorlar..
Onların istekleri yönetiyor herseyi sanki..
Neymiş..
Sevdim ondan Kıymadım..
Oldu..
Karşı tarafın aklı fikri yok zaten..
Sadece Senin duygularina göre kiyim yapılıyor..
Kiyamadin çünkü kiydirmadi kadın..
Kiydin çünkü o da sana kıydı..
İnsan olsalar karşısındaki kadını insan olarak gorseler zaten konusu olmaz kiyimin..
Kiydim, kiydilar, kiydi, kiyistik
O sana kiymiyorsa sende yazik ona kiymaSevgili olmadığımız, normal erkek arkadaşlarımdan hep duyduğum bu söz hakkında siz ne dusunuyorsunuz. Bana en aşık olduğunu sandığım kişi bile bir zaman sonra böyle yaklaşmaya çalışıyor. Başka bir erkeğe bunu söylediğimde aldığım cevap "aşık adam sevdigine kıyamaz" diyorlar.
Ve genelde bu kişilerin yıllar once çok aşık olup, bi şekilde severek ayrıldıkları, evlenmiş, cocuklanmis bi eski sevgilileri olmus oluyor.
Benim eski sevgilim de başta bana "sana asla o şekilde yaklasmam çünkü belki kaza geciririm evlenemeyiz falan sen zor durumda kalirsin" demişti ama ailesi ile benim aramda kalıp da evlenemeyecegimize inaninca bana gayet de o şekilde yaklaşmaya çalışmıştı...
Siz ne dusunuyorsunuz.
Yok canım konu açıp açmamanıza ben nasıl karışayım şimdi ama yani baştan normal arkadaşlarım demişsiniz sonra evlilik için görüştüğüm kişiler bilgi karmaşası var anlatabiliyor muyumBaşka konularda sıkıntım yok çünkü, erkeklerin bu yaklaşım ları kafami karıştırıyor ciddi dusunuyorum ama her defasında başka biseyle karşılaşınca sizin de fikrinizi almak istiyorum, bir daha acmam böyle bir konu madem
Her iliski kendine özeldirBaşka konularda sıkıntım yok çünkü, erkeklerin bu yaklaşım ları kafami karıştırıyor ciddi dusunuyorum ama her defasında başka biseyle karşılaşınca sizin de fikrinizi almak istiyorum, bir daha acmam böyle bir konu madem
Onların ağzından yazdım ben
Çünkü beni tanıştırıyorlar evlilik için ama her biri başka bi alem çıkıyor, geneli de böyle
Kız senin anladığın manada kıyamamaktan bahsedilmiyor.Eski sevgilim bana " kimsenin seni uzmesine izin vermem" demisti.
Hakliymis.
Kimsenin uzmesine izin vermedi dogru.
" seni uzme serefi bana ayittir" dye dusundu zaar.
Yalan soylememis hic, esasli herif.
Karşıma çıkarılan kişilerin yaklaşımı kafami karıştırdığı için normal erkek arkadaşlarıma sorduğumda bana bu cevabı veriyorlarYok canım konu açıp açmamanıza ben nasıl karışayım şimdi ama yani baştan normal arkadaşlarım demişsiniz sonra evlilik için görüştüğüm kişiler bilgi karmaşası var anlatabiliyor muyum
Normal arkadaşım dersen erkek muhabbeti yapar gibi oluyor bu bildiğin o kızla takılırım da gönlümde aslında şu kız var ona kıyamam bilmem ne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?