- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
şu klasikleri ezberledik artık rica ediyorum ya
ah canım bu da deminden beri beklediğim hayalimdeki yorum... Cok radikal oldun şimdi burda. Hoşuna gitti mi egon tatmin oldu mu tatlımmm :))Hayalimdeki ilişki. Ayrılma sakın çok seviyor.
3 hafta oldubeklemeye geçmiştir bir müddet.
kısa süreli derken ne kadar kısa süreli tanıyorsun bu adamı?
hayatında başkaları da olabilir.
Ben de oyle dusundum sozlerıyle benı costurmaya calısıyor, ama emek vermeden...Kendine baglamak asık etmek ıstıyor kı zaten kendı de dedı senı kendıme asık edıcem goruceksın dedıYani sizi kendisine baglamaya calisiyor. Kendi o kadar bagli olmamasina ragmen. baskasini bulursa rahatca gidecek sizde karar kilsa sizle devam edicek.
hadi ya:))3 hafta oldu
fazla enerjı ve para harcamamak ıstemedıgı kesın ama su devırde de dusunuyorum nıye el altında tutsun artık ınternet sayesınde kadın konusu erkekler ıcın cok da zor dııl ? bilemiyorumEninde sonunda kabul edeceksin, sen de isteyeceksin. O günü bekliyor. O gün gelene kadar da sana fazla enerji ve para harcamadan el altında tutmaya çalışıyor.
zaten hızlı olan ben degılım 3 hafta ıcınde evlenıcem vs dıyıp sonra da bu haeketleri bana bu konuyu actıranhadi ya:))
çok hızlısın gerçekten.
hiç tanımadığın bir adammış bu yahu:))
der niye demesin:))zaten hızlı olan ben degılım 3 hafta ıcınde evlenıcem vs dıyıp sonra da bu haeketleri bana bu konuyu actıran
fazla enerjı ve para harcamamak ıstemedıgı kesın ama su devırde de dusunuyorum nıye el altında tutsun artık ınternet sayesınde kadın konusu erkekler ıcın cok da zor dııl ? bilemiyorum
bilemiyorum cok celıskılı seyler var yazdıklarımın dısında cok ıddıalı sozlerı var, arkadaslarıyla kardeslerıyle akrabasıyla tanıstırması var yanlıs karar almaktan korkuyorumMuhtemelen siz el altındasınız, sizi oyalarken bir yandan başkalarına bakınıyor. Eğer daha "uygun" biri olursa zaten sizi ufak ufak atlatıyor, tamamen atlatacak.
Bu kadar atlatılmaya, yüzünüze yalan söylenmesine bir de pişkince "yalan söylemeyi beceremiyorum" demesine niye katlanıyorsunuz ki şimdiden?
napsaydım adamın karsısında aglasamıydım "ben senı bekledım sen nıye yalan soyledın lanet olsun sana" dıye. Özellikle espri konusu yapıp güldüm.3 haftada bu noktaya gelmişsiniz.valla bravo.
adam normal gelmedi bana.üstelik yalan söylüyor espri konusu yapiyorsunuz
nesi komik?
adam size yalan söylemiş ve cok büyük ihtimalle ne ilk nede son yalanı olacak.
hakkinizda hayırlısı..
Ohoo o iddialı sözlerle olsa ben şu an hayatımın aşkını yaşıyordum :)bilemiyorum cok celıskılı seyler var yazdıklarımın dısında cok ıddıalı sozlerı var, arkadaslarıyla kardeslerıyle akrabasıyla tanıstırması var yanlıs karar almaktan korkuyorum
aynen oyle.. Ben bunu yüzüne de soyledım zaten. "Karımsın sevıyorum vs diyorsun" dedim "ama benımle vakıt gecırmek ıstemıyorsun hal boyleyse şimdi bitsin" dedim. "Niye zaman ayırmıyor muyum bir daha bitirmekten bahsetme" vs diyorhiç güvenilir değil. Belliki yanınıza gelmek için can atmıyor.
bu iş bugün olursa yarın olmaz sonu yokaynen oyle.. Ben bunu yüzüne de soyledım zaten. "Karımsın sevıyorum vs diyorsun" dedim "ama benımle vakıt gecırmek ıstemıyorsun hal boyleyse şimdi bitsin" dedim. "Niye zaman ayırmıyor muyum bir daha bitirmekten bahsetme" vs diyor
yoo niye aglayacaksiniz ki?napsaydım adamın karsısında aglasamıydım "ben senı bekledım sen nıye yalan soyledın lanet olsun sana" dıye. Özellikle espri konusu yapıp güldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?