Aşık etmek mi amacı kullanmak mı?

Yani sizi kendisine baglamaya calisiyor. Kendi o kadar bagli olmamasina ragmen. baskasini bulursa rahatca gidecek sizde karar kilsa sizle devam edicek.
Ben de oyle dusundum sozlerıyle benı costurmaya calısıyor, ama emek vermeden...Kendine baglamak asık etmek ıstıyor kı zaten kendı de dedı senı kendıme asık edıcem goruceksın dedı

Eninde sonunda kabul edeceksin, sen de isteyeceksin. O günü bekliyor. O gün gelene kadar da sana fazla enerji ve para harcamadan el altında tutmaya çalışıyor.
fazla enerjı ve para harcamamak ıstemedıgı kesın ama su devırde de dusunuyorum nıye el altında tutsun artık ınternet sayesınde kadın konusu erkekler ıcın cok da zor dııl ? bilemiyorum

Muhtemelen siz el altındasınız, sizi oyalarken bir yandan başkalarına bakınıyor. Eğer daha "uygun" biri olursa zaten sizi ufak ufak atlatıyor, tamamen atlatacak.

Bu kadar atlatılmaya, yüzünüze yalan söylenmesine bir de pişkince "yalan söylemeyi beceremiyorum" demesine niye katlanıyorsunuz ki şimdiden?

fazla enerjı ve para harcamamak ıstemedıgı kesın ama su devırde de dusunuyorum nıye el altında tutsun artık ınternet sayesınde kadın konusu erkekler ıcın cok da zor dııl ? bilemiyorum

El altında tutmak böyle bişeydir zaten. Emek, enerji, para harcamak yok. Ama kenarda dursun. Günü gelince kullanılır ne de olsa.

Hem evdeyim dediğinde evde olduğunu nereden biliyorsunuz? Belki o süreçte başka bir kadınla ilgileniyor.

bilemiyorum cok celıskılı seyler var yazdıklarımın dısında cok ıddıalı sozlerı var, arkadaslarıyla kardeslerıyle akrabasıyla tanıstırması var yanlıs karar almaktan korkuyorum

3 haftada bu noktaya gelmişsiniz.valla bravo.
adam normal gelmedi bana.üstelik yalan söylüyor espri konusu yapiyorsunuz
nesi komik?
adam size yalan söylemiş ve cok büyük ihtimalle ne ilk nede son yalanı olacak.
hakkinizda hayırlısı..

napsaydım adamın karsısında aglasamıydım "ben senı bekledım sen nıye yalan soyledın lanet olsun sana" dıye. Özellikle espri konusu yapıp güldüm.

bilemiyorum cok celıskılı seyler var yazdıklarımın dısında cok ıddıalı sozlerı var, arkadaslarıyla kardeslerıyle akrabasıyla tanıstırması var yanlıs karar almaktan korkuyorum
Ohoo o iddialı sözlerle olsa ben şu an hayatımın aşkını yaşıyordum :)
Sözleri bırakın icraate bakın siz.

Kisilerin ozel tercihleri tartismaya cok acik konular degildir.kimseninde haddi sinirinda olan bir konu degildir. FAKAT,
Kisinin sevdigiyle yasadigi birseyle hoslandigi kisiyle yasadigi sey arasinda hem vicdanen hemde manen daglar kadar fark vardir. 3 hafta bir erkekle ciddiyeti konusmak icinde ozel paylasimlar yaşamak içinde o erkegin yalanini yakalamak icinde cokkk erken bir sure.yani 3 hafta kadar bir sürede yalana kosacak karakterde bir adama sunulan artilar sasirtiyor beni. Dilediginizi yasayin ama hakedenle

hiç güvenilir değil. Belliki yanınıza gelmek için can atmıyor.
aynen oyle.. Ben bunu yüzüne de soyledım zaten. "Karımsın sevıyorum vs diyorsun" dedim "ama benımle vakıt gecırmek ıstemıyorsun hal boyleyse şimdi bitsin" dedim. "Niye zaman ayırmıyor muyum bir daha bitirmekten bahsetme" vs diyor

bu iş bugün olursa yarın olmaz sonu yok
herşey baştan belli olur sonrasında değişmez
gözlemleyin, gözlemlerinize karşılık karar verin
hele hele ilk zamanlar aslında hep buluşmak istemesi lazımdı

napsaydım adamın karsısında aglasamıydım "ben senı bekledım sen nıye yalan soyledın lanet olsun sana" dıye. Özellikle espri konusu yapıp güldüm.
yoo niye aglayacaksiniz ki?
özellikle espri konusu yapmak yerine.neden böyle bir yalana gerek duyduğunu sorabilirdiniz.yada 3 haftada sizinle gorusmemek icin yalanlar uyduran adamdan , benim senin gibi biriyle isim olmazda diyebilirdiniz.bunlar tercih tabiki.
ben olsam şaka konusu yapıp eglenemezdim . ama bu benim tercihim.tekrar hakkınızda hayırlısı olsun diyorum.umarım istediğiniz gibi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…