- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
şu klasikleri ezberledik artık rica ediyorum yaayrılmak için boynuzlanmayı mı bekliyosun?
görünen o ki kullanılıyorsun.Merhaba kısa süre önce biriyle tanıştım. Çok iyiydi. "Böyle iyi bir insan olamaz, ben bu kadar şanslı olamam" diye düşünürken.. bazı yalanlarını yakaladım. Face'de 3 ay önce ayrıldığı sevgilisine yazdıgı seylerin hala durdugunu gördüm. daha sonra sildi vs neyse.. Bana cinsel birlikteliğimizin de olmasıyla beraber 2. günden itibaren "seninle evlenicem, sen benim karımsın" vs demeye başladı, çok şaşırdım. Sonraları biraz geri çekmeye başladığını hissettim kendisini. Şöyle ki; arıyor 2 dk sonra arıcam diyip aramıyor ya da ben aradıgımda "ben seni birazdan arıyım mı" diyor ve aramıyor. "Aksam seni almaya gelicem" diyor gelmiyor, bir arıyorum eve gitmiş uyuyomus vs. Yani özetle beni atlatmaya çalışıyor sürekli. Ama atlatırken beni çok sevdiğini söylüyor. Yani konuşurken baya döktürüyor, eylemsel birşey yok... En son dün yine beni akşam alıcaktı ben evde bekliyordum. İlk bana "şarjım yok tel kapalı olcak eve gidince şarja takıp sonra gelip seni alıcam" dedi. Ancak saat 22 oldugunda mesaj attı "annemın tansıyonu cıkmıs ben hastanedeyım" diye. Ben buna inanmadım, "işin bitince gel beni al" dedım sinirlendi "gelemem" vs dedi, ben "konum at foto at" dıyınce atamadı ve "tamam gelıyorum" dedı. Yanı yalan soyledı, aslında evde uyuyomus bunu kendı de ıtıraf etti. Ben baya güldüm dalga gectım. O da güldü "beceremiyorum yalan soylemeyı" dedı. Ben "yapamıyorsan sıkılıyorsan sımdı bıtır" dedıgımde de "bana bıtırmekten bır daha bahsetme" dedi. Ama bu attıgı yalan beni acayip şaşırttı ne gerek vardı evde dinlenicem deseydi anlardım.
Not: Bu arada sürekli bana "beni seviyor musun, yemin et ne kadar seviyorsun" gibi şeyler soruyor. Yorumlarınız önemli teşekkür ederim.
ama bir daha birlikteliğimiz olmadı. Ben biraz midem bulanınca cinselliği kestim 2-3 kez teklif edince de reddettımgörünen o ki kullanılıyorsun.
tabiki ayrılmayalım diyecek sana
Evet tesebbus etmesı hele ki böyle basıt bır olayda yalana basvurması benı cok korkuttu kımbılır daha ne yalanlar soyldı ya da soyleyecek ya da neler saklıyor... Ama bu arada cınsellık bır kere oldu daha sonra 2- 3 kez teklif ettı ancak ben kabul etmedım. etmeyı de dusunmuyorumOkuduklarımdan çıkardığım şu ki, sanki dengesiz.. Yalan söylemeyi beceremiyorum dese de, yalan söylemeye teşebbüs etmiş, siz üstüne gitmeseniz itiraf etmeyecek.. Hem rahatına düşkün, hem sizden ayrılmak istemiyor gibi geldi. Tabi biriyle de görüşüyor olabilir ayrıca. Son olarak cinsellik konusunda da sizden mahrum kalmak istemiyor da olabilir. Onu en iyi siz hissedersiniz..
nasıl garantıye almak ıstıyor olabılırEylemleriyle soyledikleri uymuyor dediginiz gibi. Sizi kendisine baglamaya calisiyor sizi cok sevdigine ikna olmanizi istiyor. Aldatir mi aldatmaz mi bilemem ama kendini garantiye almak istiyor adam
evet cok korkuttu bu benıAnnesini kullanarak yalan söylemesi kadar itici başka bişey olamaz bence.
Evet tesebbus etmesı hele ki böyle basıt bır olayda yalana basvurması benı cok korkuttu kımbılır daha ne yalanlar soyldı ya da soyleyecek ya da neler saklıyor... Ama bu arada cınsellık bır kere oldu daha sonra 2- 3 kez teklif ettı ancak ben kabul etmedım. etmeyı de dusunmuyorum
Yani sizi kendisine baglamaya calisiyor. Kendi o kadar bagli olmamasina ragmen. baskasini bulursa rahatca gidecek sizde karar kilsa sizle devam edicek.nasıl garantıye almak ıstıyor olabılır
beklemeye geçmiştir bir müddet.ama bir daha birlikteliğimiz olmadı. Ben biraz midem bulanınca cinselliği kestim 2-3 kez teklif edince de reddettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?