Aşık etmek mi amacı kullanmak mı?

Adama direk yalancı falan demek hata olur sanırım. Sizinle görüşmeye gelirken asırı heyecan vs. yasadigı icin atlamaya calısıyor erteliyor olabilir kendince. Eskiden bunu bende yapardım. Sizi sevdiğini soyluyorsa seviyodur neden ayrılmasın sevmese? Kötüye yormaya gerek yok mutlu olmaya bakın :)

Aynn sirf kotu seyler dusunmek de yanlis olur bu arada dunku olaydan sonra bugun asiri bir ilgi ve duzelme vardi adeta caba sarf etti bugun kendisi gorusmek istedi vs.. bugun baskaydi hersey bilmiorum.. hayirlisi olsun

Aynn sirf kotu seyler dusunmek de yanlis olur bu arada dunku olaydan sonra bugun asiri bir ilgi ve duzelme vardi adeta caba sarf etti bugun kendisi gorusmek istedi vs.. bugun baskaydi hersey bilmiorum.. hayirlisi olsun
Tamam işte adam anlamış senin icin caba sarf ediyor bundan güzel ne var sıkma güzel canını. Hayırlısı olur umarim.

Ben de cok dişündüm de yapamadım
Bir de bu adamla elele sinemaya gttim rezil gbi.
Allahından bulsun bu tarz insanlar ne yapalım.
Fena hissetmiştim ama iyiki daha da uzamadan öğrenmısım

Ayni eski sevgilim. Yalan olsun eski sevgililere yazmak olsun (benimki yakalanmadi ayrildiktan cook sonra ogrendim) sevistikten sonra kadinimsin senden ayrilamam hep benimle kal seni tanidigim gune sukurler olsun demeler falan. Yalanlari saysam sabaha kadar bitmez zaten. Sonuç; Aldatıldım. Aylarca yataktan cikamayip bir deri bir kemik kaldim. Gecirdigim krizler intihar denemeleri Turkiye'nin sektorde en iyisi isimin okul bitiminde %100 garanti garanti oldugu stajimi falan yaktim... Ayrilmazsan daha cok acitacak ve ask denen duyguyu yitiriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…