- 29 Ağustos 2014
- 5.291
- 17.633
- 448
- 33
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
evet , farkındayımbu iş bugün olursa yarın olmaz sonu yok
herşey baştan belli olur sonrasında değişmez
gözlemleyin, gözlemlerinize karşılık karar verin
hele hele ilk zamanlar aslında hep buluşmak istemesi lazımdı
tabı kı sordum, yemek yemiş, yemek dokunmus, sonra kusmus. bıraz uzanmıs, kalkmak ıstememıs, benimle de hem görüşmek istemis hem de kalkamamıs vs ...yoo niye aglayacaksiniz ki?
özellikle espri konusu yapmak yerine.neden böyle bir yalana gerek duyduğunu sorabilirdiniz.yada 3 haftada sizinle gorusmemek icin yalanlar uyduran adamdan , benim senin gibi biriyle isim olmazda diyebilirdiniz.bunlar tercih tabiki.
ben olsam şaka konusu yapıp eglenemezdim . ama bu benim tercihim.tekrar hakkınızda hayırlısı olsun diyorum.umarım istediğiniz gibi olur..
evet kendide senı kendime asık edicem dedi zatenamacı aşık etmek her erkek aşık etmek istediği kadına sürekli yalan söyler ve atlatır. özellikle annem hastanede yalanı aşık etmek için sık kullanılır. adam sizi görmek istemiyor belliki. cinsellik için de bir yandan seviyorum diyerek oyalıyor belki kabul edersin bir ihtimal.
ama bir daha birlikteliğimiz olmadı. Ben biraz midem bulanınca cinselliği kestim 2-3 kez teklif edince de reddettım
Çok acıttı ama bır o kadar da cok dogruadam sizi görmeye gelmemek için yalan bile söylemiş hem de annesi üzerinden daha ne kadar açık olabilir ki kullanıldığınız
reddettiğiniz için oyalıyor sizi
bugün olmazsa elbet yarın yaparız bir şeyler gibisinden
arada da tabii ki başka görüştükleri oluyordur
adam sizi görmeye gelmemek için yalan bile söylemiş hem de annesi üzerinden daha ne kadar açık olabilir ki kullanıldığınız
tabı kı sordum, yemek yemiş, yemek dokunmus, sonra kusmus. bıraz uzanmıs, kalkmak ıstememıs, benimle de hem görüşmek istemis hem de kalkamamıs vs ...
aslında senden ayrılmayı istiyor. Ama ilk beraber olduğun ilk kişi bu adam ise bunu vicdan yapıp senden ayrılamıyor dur.Merhaba kısa süre önce biriyle tanıştım. Çok iyiydi. "Böyle iyi bir insan olamaz, ben bu kadar şanslı olamam" diye düşünürken.. bazı yalanlarını yakaladım. Face'de 3 ay önce ayrıldığı sevgilisine yazdıgı seylerin hala durdugunu gördüm. daha sonra sildi vs neyse.. Bana cinsel birlikteliğimizin de olmasıyla beraber 2. günden itibaren "seninle evlenicem, sen benim karımsın" vs demeye başladı, çok şaşırdım. Sonraları biraz geri çekmeye başladığını hissettim kendisini. Şöyle ki; arıyor 2 dk sonra arıcam diyip aramıyor ya da ben aradıgımda "ben seni birazdan arıyım mı" diyor ve aramıyor. "Aksam seni almaya gelicem" diyor gelmiyor, bir arıyorum eve gitmiş uyuyomus vs. Yani özetle beni atlatmaya çalışıyor sürekli. Ama atlatırken beni çok sevdiğini söylüyor. Yani konuşurken baya döktürüyor, eylemsel birşey yok... En son dün yine beni akşam alıcaktı ben evde bekliyordum. İlk bana "şarjım yok tel kapalı olcak eve gidince şarja takıp sonra gelip seni alıcam" dedi. Ancak saat 22 oldugunda mesaj attı "annemın tansıyonu cıkmıs ben hastanedeyım" diye. Ben buna inanmadım, "işin bitince gel beni al" dedım sinirlendi "gelemem" vs dedi, ben "konum at foto at" dıyınce atamadı ve "tamam gelıyorum" dedı. Yanı yalan soyledı, aslında evde uyuyomus bunu kendı de ıtıraf etti. Ben baya güldüm dalga gectım. O da güldü "beceremiyorum yalan soylemeyı" dedı. Ben "yapamıyorsan sıkılıyorsan sımdı bıtır" dedıgımde de "bana bıtırmekten bır daha bahsetme" dedi. Ama bu attıgı yalan beni acayip şaşırttı ne gerek vardı evde dinlenicem deseydi anlardım.
Not: Bu arada sürekli bana "beni seviyor musun, yemin et ne kadar seviyorsun" gibi şeyler soruyor. Yorumlarınız önemli teşekkür ederim.
aynen bu yazdıklarınızı harfiyen dusunuyorum ben de ve boyle yapmak ıstıyorum. Tabi ki müthis bir güvensizlik var bende su an ama bıraz daha gozlemlemek gerekir diye dusunuyorum. aslında hissettirdiklerinde samimiyet var sözlerinde samimiyet var ama çözemedim işte hala bilmiyorum bakıcam bır sure dahaEski sevgilisine yazdıklarının duruyor olması belki ihmalkarlıktır sonuçta senle birlikteyken bişeyler yazmamışsa sıkıntılı bir durum değil bence. Dediklerine değilde sana hissettirdiklerine ,senin ona karşı duygu yoğunluğuna göre yön vermelisin ilişkine. Birbirinizi belli ki yeni yeni tanıyorsunuz arada gercekten samimiyet var ise biraz daha şans verebilirsin. Bu süre zarfındada bu yalan olayını tekrarlıyor mu gözlemle tabi.
:) evet bence dekulllanılıyorsun. senınle tekrar cinsellik yasamak ıcın senı ıkna edene kadar karımsın bılmemne dıye sacmalayacak dıye dusunuyorum
ne şiş yansın ne kebap diyorMerhaba kısa süre önce biriyle tanıştım. Çok iyiydi. "Böyle iyi bir insan olamaz, ben bu kadar şanslı olamam" diye düşünürken.. bazı yalanlarını yakaladım. Face'de 3 ay önce ayrıldığı sevgilisine yazdıgı seylerin hala durdugunu gördüm. daha sonra sildi vs neyse.. Bana cinsel birlikteliğimizin de olmasıyla beraber 2. günden itibaren "seninle evlenicem, sen benim karımsın" vs demeye başladı, çok şaşırdım. Sonraları biraz geri çekmeye başladığını hissettim kendisini. Şöyle ki; arıyor 2 dk sonra arıcam diyip aramıyor ya da ben aradıgımda "ben seni birazdan arıyım mı" diyor ve aramıyor. "Aksam seni almaya gelicem" diyor gelmiyor, bir arıyorum eve gitmiş uyuyomus vs. Yani özetle beni atlatmaya çalışıyor sürekli. Ama atlatırken beni çok sevdiğini söylüyor. Yani konuşurken baya döktürüyor, eylemsel birşey yok... En son dün yine beni akşam alıcaktı ben evde bekliyordum. İlk bana "şarjım yok tel kapalı olcak eve gidince şarja takıp sonra gelip seni alıcam" dedi. Ancak saat 22 oldugunda mesaj attı "annemın tansıyonu cıkmıs ben hastanedeyım" diye. Ben buna inanmadım, "işin bitince gel beni al" dedım sinirlendi "gelemem" vs dedi, ben "konum at foto at" dıyınce atamadı ve "tamam gelıyorum" dedı. Yanı yalan soyledı, aslında evde uyuyomus bunu kendı de ıtıraf etti. Ben baya güldüm dalga gectım. O da güldü "beceremiyorum yalan soylemeyı" dedı. Ben "yapamıyorsan sıkılıyorsan sımdı bıtır" dedıgımde de "bana bıtırmekten bır daha bahsetme" dedi. Ama bu attıgı yalan beni acayip şaşırttı ne gerek vardı evde dinlenicem deseydi anlardım.
Not: Bu arada sürekli bana "beni seviyor musun, yemin et ne kadar seviyorsun" gibi şeyler soruyor. Yorumlarınız önemli teşekkür ederim.
ciddi bir ilişkisi oldugunu sanıyorum face de resmımızı paylastı herseyımsın falan yazdı yanı baska ayrıntılar da var o dusuk ıhtımalne şiş yansın ne kebap diyor
verin yolu gitsin
ciddi bir ilişkisi bile olabilir
bu tip erkekler sürüyle dolu sokakta
yedekte tutmaya calısıyor sizi, bir yandan motıve edıyor bır yandan da cok içine almıyor
kesınlıkle yuzde yuz ciddi bir ilişkisi var.
evde uyudugunu ben ıddıa ettım zaten o da ıtıraf ettı cunku uykuydu resmen yanıma geldııgnde ha nerde uyudu onu bılememYeni tanıştığınız biriyle hemen cinsel birliktelik neden güvenmeden ilerlemeden? adam size yalan söylüyor, annemin tansiyonu çıkmış diyor ama evde uyuyormuş ve siz buna gülüyorsunuz enteresan. Ne uykusuymuş bu böyle erken saatte. İyi ki beceremiyor yani yalan söylemeyi bir de becerse neler yapacak acaba. Sen evde uyuduğuna da mı inandın? adam seni ayakta uyutuyor..
facede resmımızi paylasan,elele tutusup sinemaya gttiğim , sevgilim dediğim adam evli çıktı benım 2012 yılında.ciddi bir ilişkisi oldugunu sanıyorum face de resmımızı paylastı herseyımsın falan yazdı yanı baska ayrıntılar da var o dusuk ıhtımal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?