Aşık etmek mi amacı kullanmak mı?

Sizinle vakit gecirmekten hoşlanmadığı sonucunu çıkarıyorum. Bir adam düşünün, sizinle buluşmamak için bahaneler arasın ve bulamadığında bir yalan uydursun. Sonra yalanı yakalandığında kendini kötü hissedip açıklama yapmak yerine, karşısındaki bayanı son derece değersiz hissettirecek biçimde, sanki sıradan basit bir olaymış gibi davransın ve şakaya vurup gülsün. O sırada keşke sizde onunla birlikte gülmeseydiniz. İlişkide samimiyet, duruşunuza ve ciddiyetinize engel olmamalı. Her şeyden önce sizin kişiliğinize saygı duymalı ki size böyle çocukça yalanlar söylemesin.

Size sizi atlatmaya çalıştığını düşündürmüş bir adamdan bahsediyoruz. Şuan sadece buna odaklanmalısınız.

Bir insan neden yalan söyler? Basit düşünün. Karşısındaki insanı kandırmak istediği için. Peki neden kandırmak ister? Çünkü karşısındaki insanla yaşadığı durum her neyse, buna devam etmek istiyor ve gerçek düşündüğünüzden çok farklı olduğu için sizi kandırma yoluna gidiyor.
O gerçek, o gün evde dinleniyor olması ya da farklı bir program yapıyor olması değil. Bir insan sadece açıklama yapamayağı konularda, kendini anlatamayağı durumlarda kandırmak ister. Çünkü dürüst olamayacak kadar acizdir bu oyunu oynarken.

Sizi, sizin dilediğiniz gibi "önemsemediğini" anlamaya başlamamanız için kuru sevgi sözcükleriyle idare etmesine, yalanlar söyleyip sizi kandırmak istemesine bir daha izin vermeyin.

hm yok nerde tanıdım olacak acıkca sorsam eskılerı acıosun dıe kızacak ole yapıo eskılerı sorunca
Bu erkrkler de geçmişi ne çabuk unutıyor.Ama zaten geçmişi sormayacaksın.Evli misin yoksa da böyle böyle diyeceksin.
Hemen cinsellik yaşaman seni onun gçzünden düşürmüş gibi.Bından sonra da senle cinsellik için olacak gibi.Niyeti düzelmez daha bu adamın .Bir süre bekleyecek seni.İkna etmeye çalışacak.İkna edemezse başka birşeyi bahane edip bir de onurunu kırıp gidecek...Demedi deme...Hemen birlikte olmayacaktın..Bundan sonra farklı davranman senin yarıarına..Bu adamdam olmaz.

Cinsellik yaşayıp gözden düşmemek için çok sevilmek gerekiyor O da bir ayda nerde.İlerlese çok sevecek mi bir de?

Canm belliki evli kendini kaptırıp üzülme boşuna onun için

Açıkçası benim de aklıma geldi bu durum.
Yıllar yıllar önce bir kurumda memur iken birkaç kez şahit olduğum bir durum var.Bazı kadınlar gelip bizden birinin medeni durum bilgisini çocuğu var mı yok mu öğrenmek istiyorlardı. Tabii bu yasaktır. Bazı durumlarda en yakın aile bireyleri bile 3. şahıs kabul edilir. Çok ısrarcı olanları müdürümüze yollardık. Müdürümüz bu şekilde gelen kadınlara kendisinin gözetiminde sözlü bilgi verirdi.
Adam evli mi boşanmış mı çocuğu var mı sadece bu.Kimle evlendiğini çocuğunun kim olduğunu söylemese de.Bunu da gizli tutardı bu bilgiyi bizden aldığını söyleme derdi. Bekar sandığı adam evli çıkan kadınlar olurdu. O kadınlar da aynı konu sahibinin tarif ettiği adam profiline yakın bir şeyler tarif ediyorlardı işte sözünde durmuyor beni atlatıyor evine gidince şüphelendim kendi evi gibi değildi vs.

Vah halime

Ben peki gitsem nufus mud. Soylerler mi bi de herhangi nuhus mudurlugu olur mu

Haklisiniz o gun alkolun etkisiyle rahat davrandim hatirlamiorum bile. Belki icmeseydim utanir birlikte olmazdim alkol kotu gercekten

Bana yalan söyleyen birisinin amacı aşık etmek olamaz. Cinsel hayatınız da durağanlaşmış zaten, baktı devamı gelmiyor siz ayrılın diye yolunu yapıyor da olabilir. Ya da arkadaşların dediği gibi evli olabilir, üst üste yalanlar söyleme sebebi bu da olabilir. Dedikleri gibi siz bir soruşturun.

Ama bitsin dedigimde bagiriyo bir da bunu soleme diyor anlamadim ki yalan soylemeyi de acaba mahsus mu yapio beni sinir edip kendine baglayip ona istedigi seyi evime almayi ve cinselligi vermem icin mi yapior aklima bunlarda gelio

Ama bitsin dedigimde bagiriyo bir da bunu soleme diyor anlamadim ki yalan soylemeyi de acaba mahsus mu yapio beni sinir edip kendine baglayip ona istedigi seyi evime almayi ve cinselligi vermem icin mi yapior aklima bunlarda gelio
Olası.Erkekler hakkında en kötüsünü düşünmek lazım güven oturana kadar.O en kötü de başıma geldi hep benim.

Sevdiğini düşünün diyedir. "Beni bıraktı" diyemeyin diye.

Olası.Erkekler hakkında en kötüsünü düşünmek lazım güven oturana kadar.O en kötü de başıma geldi hep benim.
Malesef benim de hep pismis tavugun basina gelmeyenler geldi basima. Zaten sasirmistim bu kadar iyi gitmesine her seyin. Allahim sen bana odul mu verdin diyodum. Ama kitlendi iste. Zaten cok sorunlu bi iliskiden ciktim hatta daha once yine konu actim burda. Artik gucum de kalmadi. Insallah allah kurtarsin beni hayirlisina dogru ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…