- 3 Temmuz 2015
- 1.781
- 2.505
- 133
- 38
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
Sosyal medya hesapları varmı ben olsam ordan bi deşmeye başlarım elbet bi açık vardırtovbe yarabbım daha neler gelıcek basıma ogrenemem kı kımse korkudan bısı demez bılıyorum nerde oturdugunu yakınız da... bılmıyorum bosandım dedı ? bılemıyorum
Merhaba kısa süre önce biriyle tanıştım. Çok iyiydi. "Böyle iyi bir insan olamaz, ben bu kadar şanslı olamam" diye düşünürken.. bazı yalanlarını yakaladım. Face'de 3 ay önce ayrıldığı sevgilisine yazdıgı seylerin hala durdugunu gördüm. daha sonra sildi vs neyse.. Bana cinsel birlikteliğimizin de olmasıyla beraber 2. günden itibaren "seninle evlenicem, sen benim karımsın" vs demeye başladı, çok şaşırdım. Sonraları biraz geri çekmeye başladığını hissettim kendisini. Şöyle ki; arıyor 2 dk sonra arıcam diyip aramıyor ya da ben aradıgımda "ben seni birazdan arıyım mı" diyor ve aramıyor. "Aksam seni almaya gelicem" diyor gelmiyor, bir arıyorum eve gitmiş uyuyomus vs. Yani özetle beni atlatmaya çalışıyor sürekli. Ama atlatırken beni çok sevdiğini söylüyor. Yani konuşurken baya döktürüyor, eylemsel birşey yok... En son dün yine beni akşam alıcaktı ben evde bekliyordum. İlk bana "şarjım yok tel kapalı olcak eve gidince şarja takıp sonra gelip seni alıcam" dedi. Ancak saat 22 oldugunda mesaj attı "annemın tansıyonu cıkmıs ben hastanedeyım" diye. Ben buna inanmadım, "işin bitince gel beni al" dedım sinirlendi "gelemem" vs dedi, ben "konum at foto at" dıyınce atamadı ve "tamam gelıyorum" dedı. Yanı yalan soyledı, aslında evde uyuyomus bunu kendı de ıtıraf etti. Ben baya güldüm dalga gectım. O da güldü "beceremiyorum yalan soylemeyı" dedı. Ben "yapamıyorsan sıkılıyorsan sımdı bıtır" dedıgımde de "bana bıtırmekten bır daha bahsetme" dedi. Ama bu attıgı yalan beni acayip şaşırttı ne gerek vardı evde dinlenicem deseydi anlardım.
Not: Bu arada sürekli bana "beni seviyor musun, yemin et ne kadar seviyorsun" gibi şeyler soruyor. Yorumlarınız önemli teşekkür ederim.
Bu erkrkler de geçmişi ne çabuk unutıyor.Ama zaten geçmişi sormayacaksın.Evli misin yoksa da böyle böyle diyeceksin.hm yok nerde tanıdım olacak acıkca sorsam eskılerı acıosun dıe kızacak ole yapıo eskılerı sorunca
Canm belliki evli kendini kaptırıp üzülme boşuna onun için
Vah halimeAçıkçası benim de aklıma geldi bu durum.
Yıllar yıllar önce bir kurumda memur iken birkaç kez şahit olduğum bir durum var.Bazı kadınlar gelip bizden birinin medeni durum bilgisini çocuğu var mı yok mu öğrenmek istiyorlardı. Tabii bu yasaktır. Bazı durumlarda en yakın aile bireyleri bile 3. şahıs kabul edilir. Çok ısrarcı olanları müdürümüze yollardık. Müdürümüz bu şekilde gelen kadınlara kendisinin gözetiminde sözlü bilgi verirdi.
Adam evli mi boşanmış mı çocuğu var mı sadece bu.Kimle evlendiğini çocuğunun kim olduğunu söylemese de.Bunu da gizli tutardı bu bilgiyi bizden aldığını söyleme derdi. Bekar sandığı adam evli çıkan kadınlar olurdu. O kadınlar da aynı konu sahibinin tarif ettiği adam profiline yakın bir şeyler tarif ediyorlardı işte sözünde durmuyor beni atlatıyor evine gidince şüphelendim kendi evi gibi değildi vs.
Ben peki gitsem nufus mud. Soylerler mi bi de herhangi nuhus mudurlugu olur muAçıkçası benim de aklıma geldi bu durum.
Yıllar yıllar önce bir kurumda memur iken birkaç kez şahit olduğum bir durum var.Bazı kadınlar gelip bizden birinin medeni durum bilgisini çocuğu var mı yok mu öğrenmek istiyorlardı. Tabii bu yasaktır. Bazı durumlarda en yakın aile bireyleri bile 3. şahıs kabul edilir. Çok ısrarcı olanları müdürümüze yollardık. Müdürümüz bu şekilde gelen kadınlara kendisinin gözetiminde sözlü bilgi verirdi.
Adam evli mi boşanmış mı çocuğu var mı sadece bu.Kimle evlendiğini çocuğunun kim olduğunu söylemese de.Bunu da gizli tutardı bu bilgiyi bizden aldığını söyleme derdi. Bekar sandığı adam evli çıkan kadınlar olurdu. O kadınlar da aynı konu sahibinin tarif ettiği adam profiline yakın bir şeyler tarif ediyorlardı işte sözünde durmuyor beni atlatıyor evine gidince şüphelendim kendi evi gibi değildi vs.
Ben peki gitsem nufus mud. Soylerler mi bi de herhangi nuhus mudurlugu olur mu
Haklisiniz o gun alkolun etkisiyle rahat davrandim hatirlamiorum bile. Belki icmeseydim utanir birlikte olmazdim alkol kotu gercektenBu erkrkler de geçmişi ne çabuk unutıyor.Ama zaten geçmişi sormayacaksın.Evli misin yoksa da böyle böyle diyeceksin.
Hemen cinsellik yaşaman seni onun gçzünden düşürmüş gibi.Bından sonra da senle cinsellik için olacak gibi.Niyeti düzelmez daha bu adamın .Bir süre bekleyecek seni.İkna etmeye çalışacak.İkna edemezse başka birşeyi bahane edip bir de onurunu kırıp gidecek...Demedi deme...Hemen birlikte olmayacaktın..Bundan sonra farklı davranman senin yarıarına..Bu adamdam olmaz.
Kimlik istedim tasimiorum buyuk cuzdana sigmio dediBilmiyorum bilgi verirler mi bizim müdür veriyordu.
Tanıdığın biri varsa daha iyi olur.
Kimliğini görme imkanın var mı?
kimligi de gostermedigine gore olabikir simdi taslar oturuo bendeBilmiyorum bilgi verirler mi bizim müdür veriyordu.
Tanıdığın biri varsa daha iyi olur.
Kimliğini görme imkanın var mı?
Kimlik istedim tasimiorum buyuk cuzdana sigmio dedi
Sadexe face var orda da eski sevgilisine yazdigi seyler vardi ah su an yoldayim ve bayilabikirimSosyal medya hesapları varmı ben olsam ordan bi deşmeye başlarım elbet bi açık vardır
Şehrinin işte.Herhangi bir noter de olur.Dene bir.Tanıdık olmadan nasıl olur bilmiyorum.Yardımcı oluyorlarmış bak.Olsunlar yani yeter kadınların rezil olduğu.Ben peki gitsem nufus mud. Soylerler mi bi de herhangi nuhus mudurlugu olur mu
Ama bitsin dedigimde bagiriyo bir da bunu soleme diyor anlamadim ki yalan soylemeyi de acaba mahsus mu yapio beni sinir edip kendine baglayip ona istedigi seyi evime almayi ve cinselligi vermem icin mi yapior aklima bunlarda gelioBana yalan söyleyen birisinin amacı aşık etmek olamaz. Cinsel hayatınız da durağanlaşmış zaten, baktı devamı gelmiyor siz ayrılın diye yolunu yapıyor da olabilir. Ya da arkadaşların dediği gibi evli olabilir, üst üste yalanlar söyleme sebebi bu da olabilir. Dedikleri gibi siz bir soruşturun.
Hm notere gidim olmadi eve yakin hemŞehrinin işte.Herhangi bir noter de olur.Dene bir.Tanıdık olmadan nasıl olur bilmiyorum.Yardımcı oluyorlarmış bak.Olsunlar yani yeter kadınların rezil olduğu.
Olası.Erkekler hakkında en kötüsünü düşünmek lazım güven oturana kadar.O en kötü de başıma geldi hep benim.Ama bitsin dedigimde bagiriyo bir da bunu soleme diyor anlamadim ki yalan soylemeyi de acaba mahsus mu yapio beni sinir edip kendine baglayip ona istedigi seyi evime almayi ve cinselligi vermem icin mi yapior aklima bunlarda gelio
Ama bitsin dedigimde bagiriyo bir da bunu soleme diyor anlamadim ki yalan soylemeyi de acaba mahsus mu yapio beni sinir edip kendine baglayip ona istedigi seyi evime almayi ve cinselligi vermem icin mi yapior aklima bunlarda gelio
Malesef benim de hep pismis tavugun basina gelmeyenler geldi basima. Zaten sasirmistim bu kadar iyi gitmesine her seyin. Allahim sen bana odul mu verdin diyodum. Ama kitlendi iste. Zaten cok sorunlu bi iliskiden ciktim hatta daha once yine konu actim burda. Artik gucum de kalmadi. Insallah allah kurtarsin beni hayirlisina dogru ne diyim.Olası.Erkekler hakkında en kötüsünü düşünmek lazım güven oturana kadar.O en kötü de başıma geldi hep benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?