- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
evli de olaiblir.... o yaşta boşananlar var elbette ama aldatan daha cok.38 yasında evlenmıs bosanmıs cocugu var
Cinsellik senin tercihin kimse yanlis doğru diye yargılayamaz bence yanlış sence doğrudur bunu geçiyorum acaba kaçan kovalanır tekniği mi uyguluyor acaba? Reddettim 2 3kere teklif ettikten sonra diye seviyorsan onu görmek için teklif edince kabul et diye yapıyor olabilir ben böyle düşündüm benEvet tesebbus etmesı hele ki böyle basıt bır olayda yalana basvurması benı cok korkuttu kımbılır daha ne yalanlar soyldı ya da soyleyecek ya da neler saklıyor... Ama bu arada cınsellık bır kere oldu daha sonra 2- 3 kez teklif ettı ancak ben kabul etmedım. etmeyı de dusunmuyorum
Su an gercekten hangi birine uzulup dusunecegimi bilemiyorum. Yalan soylemesi mi evli olup olmadigi mi eski sevgilisini unutup unutmadigi mi atlatmasi mi vs. Olmayan biseyi oldurmaya calusiyorum her zamanki gibi.evli de olaiblir.... o yaşta boşananlar var elbette ama aldatan daha cok.
eger gercekten bekar ise ki önce bunu netleştir. eger eminsen ve onunla vakit gecirdiginde keyif alıyorsan ilişkiye devam edebilirsin. kendini de cok kaptırmadan bence güzel bir birliktelik olabilir. neden kaptırma ayrılırsanız üzülmessin.
bir de zaman sonra sadece ilişkiniz cinsellik üzerine kurulursa bundan rahatsız olur musun olmaz mısın buna karar vermen lazım.
Evet bunu ben de dusundum. 2 kez evime gelmek istedi 1 kez otele gitmek istedi ben hep hayir defim. Istedigini vermedigim icin kizgin olabilir bu sekilde hep beni yola getirmeye calisiyor hem de intikam aliyor olabilir cunku reddedildi koymustur heraldeCinsellik senin tercihin kimse yanlis doğru diye yargılayamaz bence yanlış sence doğrudur bunu geçiyorum acaba kaçan kovalanır tekniği mi uyguluyor acaba? Reddettim 2 3kere teklif ettikten sonra diye seviyorsan onu görmek için teklif edince kabul et diye yapıyor olabilir ben böyle düşündüm ben
Bu da kötü..Bu da çok olası.Cinsellik senin tercihin kimse yanlis doğru diye yargılayamaz bence yanlış sence doğrudur bunu geçiyorum acaba kaçan kovalanır tekniği mi uyguluyor acaba? Reddettim 2 3kere teklif ettikten sonra diye seviyorsan onu görmek için teklif edince kabul et diye yapıyor olabilir ben böyle düşündüm ben
Bi karar ver canım kendin için bir erkeği dizginlemek zorunda değilsin. Şuan Da bunu yapan ilerleyen zamanlarda neler neler yapar korkulurEvet bunu ben de dusundum. 2 kez evime gelmek istedi 1 kez otele gitmek istedi ben hep hayir defim. Istedigini vermedigim icin kizgin olabilir bu sekilde hep beni yola getirmeye calisiyor hem de intikam aliyor olabilir cunku reddedildi koymustur heralde
yazıma ekleme yaptım ama sen görmedin belli kiSu an gercekten hangi birine uzulup dusunecegimi bilemiyorum. Yalan soylemesi mi evli olup olmadigi mi eski sevgilisini unutup unutmadigi mi atlatmasi mi vs. Olmayan biseyi oldurmaya calusiyorum her zamanki gibi.
Evet bunu ben de dusundum. 2 kez evime gelmek istedi 1 kez otele gitmek istedi ben hep hayir defim. Istedigini vermedigim icin kizgin olabilir bu sekilde hep beni yola getirmeye calisiyor hem de intikam aliyor olabilir cunku reddedildi koymustur heralde
tabı kı emın degılım oyle anlattı . ilk tanıstıgımızda evliym demıstı ama o zaman aramızda bısı yoktu. Sonra ben aslında evli degılım dedı.. offf ben de anlamadım valla yaa
Gecmiste kullanmis. Iletisimde sıkıntı yok kinusuyor geceleri vsKaç yaşında? Nerde tanışmtınız? Dengesiz davranışları varmı yanında? Uyuşturucu kullanıyor olabilirmi acaba diye düşündüm. Çok tanıdık geldi hikayen kendimden yola çıkarak soruyorum.
Akşamları telefonu açıkmı iletişim varmı yani
Dunk
Gecmiste kullanmis. Iletisimde sıkıntı yok kinusuyor geceleri vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?