Aşık olan insan sıkılır mı?

meltem1993

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
152
118
53
arkadaşlar, 2-3 aydır beraber olduğum biri var. gün içinde sık sık mesajlaşmıyoruz. Kaldi ki bunaltmak istemem. Bir öğlende arar konuşuruz. bir de akşam görüntülü konuşuruz (2-3 saat) . dün konuşurken, ileride birbirimizden sıkılmaktan korkuyorum dedi. belki haklı da olabilir, ama dokundu bana bu sözü. abartıyor muyum?

Sanırım siz daha fazla konuşmak istiyorsunuz ve bunu da belli ediyorsunuz ve belki fark etmeden biraz sık boğaz etmişsinizdir o da mesajı bu şekilde laf çarparak vermek istemiştir ama çok çirkin bence. İleride ikiniz de ne olur bilemezsiniz tabii ki kendisini hint kumaşı sanmasın bakar ki siz de sıkabilirsiniz ama siz dile getiriyor musunuz? Demek istediğini tercüme edeyim size; ''Ben uzun ilişki adamı değilim 3-5 ay sonra gidebilirim sen üstüne alınma'' demek istemiş kısaca takılmayın, sıkıldım deyip giderse de sakın arkasından yalvarmayın. Sıkıldım deyip gidecek adama dur demem, gitmek isteyen gider kendin bilirsin deyin o zaman sıkılmaz.

Pes sıkılmak mı ? Bence her ikinizin de kendi alanlarınız olursa bu sorun olma ihtimali ortadan kalkar.

Ben sıkılırım valla aşık da olsam sürekli liseliler gibi mesajlaşıp araşmak bana göre değil. Özlemek lazım, kendine zaman ayırmak lazım.
2-3 saat mesela biriyle asla görüntülü konuşamam. Annemle bile. Helal olsun

Ya sıkılabilirsiniz dönem dönem bu olağan bir durum.Ancak kalkıp da bunu 2-3 ay birlikteyken söylemek garip.En eğlenceli,uçarı,aşk dolu olunması gereken zamanda bunu söylemesi düşündürücü

bence takılma. senle ılgılı kaygısı olmayan bır adam olsaydı ılgısı de olmazdı. sana değer verdiği kesin , bir mesaj vermek istemiş ama nedır bılemedım sımdı , keşke o an neden oyle dedın deseyın.

Şair burada'Seninle evlenmeyeceğim.Her çiçekten bal alan hovarda bir arıyım,sen de benden fazla bir şey bekleyip beni sıkma diyor'.Senin yerinde olsam yol verirdim başka çiçeklere uçsun

Genel olarak başka kafanıza takılan bi sorun yoksa ilişkinizde bence önemsenecek bi söz değil canım belki etrafından gördüğü ilişkilerden öyle bir izlenim oluşmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…