Aşık olduğum adam mı, ailemin beğendiği adam mı?

Aynı ortamlarda bulunduk hayatında biri yok ve konuşunca o da hoşlandığını söyledi.

Diğerini seçenek olarak sunabildiğine göre elektriğin var. Haliyle başka seçenek sunabiliyorsan da diğerine aşık değilsin. O sebeple ikinci daha mantıklı.

Şahsen sevdiğim adamla evlendim. Dünyaya değişmem. Ailem de sevdi tanıdıkça zaten.

İkisi de değil. Ne bu böyle Pazar’dan domates seçer gibi. Aşık olduğunuzu söylediğiniz adamı tanımıyorsunuz bile. Hiçbir paylaşımınız yok, ne kadar tanıdınız da aşık oldunuz? Belki tanışsanız hiç hoşlanmayacağınız hareketlerini görebilirsiniz. Sizinki beğendiğiniz bedene hayalinizdeki ruhu yerleştirmek. Hemen evleneceğinizden nasıl eminsiniz hele orasını hiç anlamadım.

Ailenizin söylediği adama gelince önce tanıyın ama içinizde hiçbir duygu olmadan evleneceğiniz insanla bir ömür geçmez. Tanımadan, ortak bir paylaşımınız olmadan hemen evlenmek doğru değil

Diğer imkanlar çekici gelmiyor açıkçası ve sevgim begenmenin çok çok ötesinde ve aşık olduğum kişinin karakterini huyunu biliyorum benim düşündüğüm tek konu uzaklık ailemin yanımda olmayışı onun iş temposu bana ayiramayacagi vakit beni cok etkiler mi? Yani aşık olduğum kişinin peşinden gitmek akrabalarımin diyisi ile gençlik aklina uysam hata mı ederim

Benim onu çokça gözlemleme şansım oldu aynı ortamlarda vakit geciriyorduk. Birlikte olabileceğimizi söyledi fakat şartlar şuan buna engel

Güzel kardeşim ailenin uzakta olup olmamak seni. Nasıl etkiler en iyi sen bilirsin. Ben uzak olamam mesela.Allah ayırmasın, Allah uzun e sağlıklı ömür versin hepimize.Ama eşimin ailesi uzakta o aldırış etmiyor.(ilkokuldan beri dışarda okumuş)

İlgisizlige benim tahammül edemem. Eşim geç gelse bile kendimi kötü hissederim. Hangi kadın çok çalışan bir koca ister. Tabiki bu konu yorar seni.

Burada hep yazıyorum. Salt mantık evliliği de sağlıklı değil salt aşk evliliği de sağlıklı değil.
Şimdi açıkcası iki adayda mantıklı adaylar. İşleri, güçleri var. Mantık olarak uygunlar.
Bir adaya aşk tutku duygusu yok diğerine var.
Ve hangisini seçeyim diye bize soruyorsunuz..
Bende size şunu soracağım siz iyi misiniz???

Evlilik şirket ortaklığı değil.
Bir adamla aynı eve aynı yatağa her gece her gün gireceksiniz. Her anı her durumu paylaşacaksınız.
Tüm şehriniz o aileye gıpta ile baksa ne fayda, siz mutlu olmadıktan sonra ..

Sanırım gıpta sözcüğü de diğer aday daha zengin diye kullanılıyor.
Devir fena oldu, zengin koca buluna gıpta ile bakılıyor demek ki..
Evlilikte başarı ve mutluluğun gıptası para olmuş.

28 yaşındasınız. O evlilik olunca, aşk tutku sevgi olmadan nasıl devam ettirmeyi planlıyorsunuz?
Eğer paralarına sarılıp yatacaksanız Gıpta dolu adamı seçin.
Gıpta gıpta paralarla takılırsınız..
Ailenizin düşünce yapısına da gıpta gıpta bakakaldım..

Her şey gıpta gıpta para olmuş.

Tek net olan birşey var, ikisini de tanımıyorsun. Gerçi aynı evi paylaşmadan kimse kimseyi tanımıyor lakin sizin bu adamlarla bir yemek yemişliğiniz, bir çay içmişliğiniz hatta bir kavga ve gerginliğiniz bile olmamış ki benim için çok önemli unsurdur kavga etmek.
Direk evlilik düşüncesinden ziyade biraz flört etmenizi öneririm. Tabi yaşayış tarzınıza saygım var size kalmış.

Gizem hanım yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle . Dediğim gibi aşık olduğum insan hakkında baya bir bilgi sahibiyim lakin öyle kavga veya oturup çay içme gibi bir durum olmadı dediginiz gibi evlenmeden kimse pek taniyamiyor

Muhtemelen aşık olduğun adam yakışıklı gözüne hitap ediyor
Diğeri de parası ile mantığına hitap ediyor
Aşık oldugunu zannettigini seçersem fiziği ve yakışıklılığı ile ,
Diğerini seçersem parası ve populerliligi ile hava atarım diyorsun.
Allah akıl fikir versin diyorum.Evlilik bu maddeler üzerine kurulmuyor bilginize.

Çok yanlış anlamış ve yanlış yerlere cekmissiniz

Etraftan toplanan bilgiler ile kendinizin yaşaması çok ayrı.Benim felsefemdir, kavgasını görmediğim insanla evlenmek istemem. Derim hep. Umarım mutlu olursunuz.

Gerçekten aşık olsan sormazdın ki 8 saat ne en batıdan en doğuya veya tam tersi gitsen sesin çıkmazdı sen mantikli düşün en iyisi

Kaç yaşındasın ?
Aşık olduğun kişi ne iş yapıyor maddi durumu nasıl ?

İlla neden biri olmak zorunda?
Asık olsanız ailenizin sectıgım adamı anmazsınız. Asık degılsınız.
Bence adamsız da olur.
Sonra gercekten asık olunca yeniden dusunursunuz.

İkisi de olmaz bence. Hem mantığına hem kalbine hitap etmesi gerekir. Yaşın kaç aceleye gelmez bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…