Aşık olduğum adam mı, ailemin beğendiği adam mı?

Tabiki ailenin beğendiği adamı seç. Diğerine aşık olduğunu sanıyorsun çünkü. Yani ikisinede mantık penceresinden bakarak ver kararını.
 
Bu adamlardan hangisi seni gonulden istiyor ? Bunun cevabi var mi? Seni herseyinle prenses gibi hissettirecek olan.Varlik icinde olursun ama oyle bir yalnizlik hissedersinki neye sahip olursan ol dolduramazsin.Ama karsindaki insan gonlunu oyle doldurur ki senin 1 göz odada mukemmel hayat yasarsin.Maalesef gunumuz sartlarinda calisma hayati zor ve bir de gecesi gunduzu belli olmayan is deyince cook zor oluyor ama gonulleriniz bir ise asilmayacak şey degil.
 
Aşık olduğuna emin misin? Öyle olsan ikinci seçenek olma ihtimali yokta... hayır aşık olmadığın adamla cinsellik nasıl yaşayacaksın ben onu anlamadım bir de? Onu da akrabaların mi destekleyecek
 
Başlığa bakarak: ikisi de olmaz diyorum. Bir insanin hayatında iki kisiden biri secenek olacaksa ikisi de olmaz.
Içeriğe bakarak:
Mantiken ikincisi. Ama digerine asigim derken bile bir duygu yansimadi bana.
Ayrıca platonik gibi dogru duzgun yaşanmış bir aşk/ilişki de yok aranızda. Gercekten sevseydiniz " herseye rağmen onunla evlenmek istiyorum, diger faktorlere de raziyim" derdiniz. Asigim ama birinci secenek bu demezdiniz. Baskasinin olma ihtimalini gormezdiniz bile.
Ayrica kim.olursa olsun bu kadar duygusalliginizi çekmez ya da siz üzülmeyin diye alttan almaz. Erkeklerin çoğu zaten cekilmez, idare eden genelde kadindir, o yüzden idare edilmeyi beklemeyin.
Hem aileden uzakta da olunabilir, cok mu ailecisiniz? Öyleyse hic evlenip huzurunuzu bozmayin ya da ailenizin dizinin dibinde oturtacak biriyle evlenin, ikinci secenegi degerlendirin.
 
flort etmeyecek misiniz, direk isler resmiyete mi dokulecek.

Seviyorum dediginiz adamla flort edin ve gorun sizi mutlu ediyor mu,
hic denemeden nereden bileceksiniz ki.

Iki kisi icin de evliligi dusunmemelisiniz su anda.

Diger adamla da flort edip durumlara bakilabilir tabi.

Onun disinda sade mantik evliligi neden yapasiniz ki, aklinizi peynir ekmekle mi yediniz. Paran pulun olsa ne olur adami sevmedikten sonra. Hic mi cevrenizde mantik evliligi yapan hemcinsiniz yok, bir bakin bence etrafiniza. O akrabalar nice gencin hayatini sondurmustur kimbilir.
 
Ailenizin bulduğu kişiyle vakit geçirin belki seversiniz.
Diğerine aşık değilsiniz ya da o çok sevmiyor diye içinize sinmiyor.
Şu an yakındaki seçenek daha iyi gibi.
 
Konuşmadığınız bir adamın konuşsanız hemen evlilik isteyeceğine nereden emin oluyorsunuzki?
Madem aşıksınız neden konuşmuyorsunuz? Konuşmadan tartışıp anlaşmadan kafanızda nasıl net olabilirsiniz. Saçmalık.
Madem aşıksınız neden başkasını seçenek olarak görüyorsunuz?
 
Ailen evlencekse ailenin seçtigi, kendin evlenceksen tabi ki aşık oldugun adamı seçmelisin.
Ayrıca aklınızda ikinci bir seçenek oldugu icin aşık olup olmadıgınızı da tekrar düsünün derim ben.
 
Ailenin seçtiği adam daha akıllıca aşık olduğun adam daha kalbii ben her zaman mantık derim seçim sizin
 
Hersey yakışıklılık tip v.s degildir.ozelliklede evlendikten sonra anlamı kalmiyor. Evlilikte mantıkla sevgi esdeger olmali. Yani ailenin begendigi kişiyi bi tanımaya çalış derim. Dene en azından. Baktin için 1 gram bile ısınmadı zorla nikah masasına oturacak değilsin .
Ama dedigm gibi evlilik bambaşka bsey .gözdeki perde kalkınca seviyorum dedgn adamin ne tipi ne yüzü ne baska bseyi umrunda olmaz..bana ilgi göstermiyor yuzunu bile zor goruyorum dersin. Ayrıca evlenince aileye ozlem cok baska oluyor. . Daha cok yanlarinda olmak istiyorsun. Ya bilmiyorum ama ben 5 senelik evliyim ailemden uzakta olsam cok zorlanirdim ki yakin olduğumhalde aylarca zor geldi ayri bi evde yasamak . Hakkınızda hayirlisi olsun
 
Aşık olduğun adamın yeterince tanımıyosun acaba ilişki olursa düşüncelerin aynı olacakmi biraz zaman geçirip ilişkiniz olsaydı kesinlikle aşk derdim ama arada kalmakta aşık olmadığınızı gösteriyor aslında ben aşık olduğum adamla evlendim ve ondam başka kim olursa olsun asla evlenmezdim evlilikte aşk tutku bana göre önemli bu arada 16 yıldır evliyim ve hala aşk diyorum
 
İlkine çok aşık olsan başka seçeneği asla gözün görmez düşünmezdin o yüzden illa biri olacaksa 2 seçenek olsun
 
Ailenin önerdiği kişi ile tanış vakit geçir. Bak bakalım olabilirliği var mı? Sen de arada kaldığına göre aklına yatıyor sanki. Ama biraz vakit geçir. . Belki çok seveceksin veya tam tersi.
 
yazı tura atın. çıkan sonuçtan içten içe memnun olmazsanız gerçekten hangisini istediğinizi anlamış olursunuz.

bi de mesai saati diye kriter mi olur yau. onun ne garantisi var, yarınımız belli değil.
 
Çocukla sevgili bile değilsin. Kafa olarak da,nasıl denir? bu konuyu açacak, 'elalem ne dusunecek?' diye düşünecek yapida birisin.
O yüzden aileni dinle . Belki alışınca seversin
 
Şey karpuz seçer gibi ikisine de vurun. Hangisinin sesi daha iyi çıkıyorsa alın. Pardon evlenin
 
Gerçekten sevseydin böyle bir konu açmazdın bence
O yüzden iyi düşün kararını ona göre ver ilerde pişman olma
 
Ikinci karpuz akraba degil. Ailenin tanıştığı bir ailenin oglu. Akraba kısmı gipta ile bakacak kişiler
Siz bu adamı seçin
çünkü evlilikte esas amaç milletin gıpta ile size bakması.
en önemli kriter.
Zaten sevgili bile değilmişsiniz.Konuşmadığınız biriyle nasıl aşk yaşıyorsunuz orasıda ayrı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…