Aşık olduğum adam mı, ailemin beğendiği adam mı?

Yalnız aşığım dediginiz adamın da sizi sevip sevmediğini bilmiyosunuz yanlismi anladım?? Belki adamın hayatında birisi var nasil bu kadar eminsiniz siz yazar yazmaz adamın size gelin evlenelim diyeceğine. Ve hiç vakit geçirmeden nasıl aşık oldunuz.

Eğer dediğiniz kadar çok aşık olsa idiniz başka seçenekleri direk eler buraya yazmazdınız.
Ben olsam sevdiğim aşık olduğum biri var ise diğer herkese gözümü kapatır beni başkasına yönlendirmeye çalışanlarada istemediğimi bildirirdim. İnsanın sevmediği biriyle mutlu olamayacağını düşünüyorum.

Sevmediginiz, mantiken evleneceginiz sahisla gece birlikte uyuyabilecek misiniz? Yeri gelecek hastalandiginda bakmak durumunda kalinca sabredebilecek misiniz? Cani bir seyler istedigi zaman istediklerini ona sunabilecek misiniz? Sevmeden bunlara katlanilabilir mi? Bence asla...Sevgi olmadan evlilik olmaz.

Aşık gibi gelmediniz bana
Aşık olsaydınız ikinci kişiyi seçenek olarak görmez aşık olduğunuz adamla çoktan konuşmuştunuz ve ailenize çoktan resti çekmiştiniz

Bence aşık olduğunuzu sandığımız adamla konuşun belki aşık olursunuz

Mesafe önemli değil mutlu olduktan sonra

Eşin dostun gıpta ile baktığı evlilik önemli değil önemli olan doğru kişi

Kimse için ailemi bırakıp gidemezdim sanırım. Zaten o kadar sevecek olsanız sizin için ikinci bir seçenek olmazdı.

Sevmediğiniz biri ile sirf zengin ve ailesi iyi diye evlenmek ne kadar mantıklı bilmiyorum.

Bence siz evlenmeyin. Biraz daha duyguların oturmasını bekleyin.

Bence ikisi de mantıklı değil. Birincisi hiç mantığa uymuyor ikincisinde ise sevmediniz bir insanla ne kadar mutlu olabilirsiniz ?

Diğeriyle sevgili bile degilmissiniz. Ben yazsam yazar diyosunuz da o istese zaten yazardı sizin yazmanızı beklemezdi. Önce diğer adamla sevgili olup nasıl bir partner olduğunu bilmeniz lazim

Bi halta yaramayan akrabalarım gıpta ile baksın diye aşık olmadıgım adamla evlenmek mi? Ahahahaha. Neyse bence siz asık degilsiniz uzaga gidip zavallı adamın basını yemeyin bırakın akrabalarınız gıptayla sizi seyretsin. O şevkle sevisebilirsiniz bence.

Eşimle en baştaki ilişmiz geldi aklıma aslında hala öyle ama bizde tam tersi durum brn gerçekte aşıktım. O sıralar hayatımda öğretmen asker doktor vs birçok öneri vardı akraba ve ailem tarafından parmakla gösterilen bense eşime çok aşıktım ve asla başka seçenek düşünmedim annem abim amcalar halamlar eşime hep karşı çıktı bize uygun değil onunla evlenip mutsuz olursun bizim tarzınıza uygun değil ev alamaz araba alamaz her şey dediler ama eşimi öyle ki hiç sevmediler hala da sevmiyorlar hatta boşansakta bakkk love_your_life biz sana demiştik demek için bekliyorlar ama ben sevilen bir kadınım ve bu aralar aramızdaki ilişki sarsılsa da seviyorum demek istediğim şey şu aslında yoksa size ne hayatımdan ama siz seviyorum dediğiniz adamı sevseydiniz diğer seçenek umurunuzda olmazdı bakın aileniz evlenmeyecek onlar yatağa yatmayacak adamla siz evlenip giderken onlar alıştıkları hayata devam edecekler. Sevmek güzel şey sevilmek güzel ama siz sevmiyorsunuz iki tarafı da

Reactions: 000
Bence diger adamı secenek olarak görüyorsanız yeterli kadar aşık değilsiniz. Kesip atardiniz konusmalari. Bu kadar basit
Şuan her ikisi ile de konuşmuyorum sanırım yanlış anlaşıldım demek istediğim çevrem haklı olabilir mi aşkta hayal kırıklığı çok oluyor uzaklik iş temposu vs beni etkiler mi bu konuya dikkat çekmekti asil maksadım . Diğer kişiyi secenk olarak görmek değil benimkisi demek istediğim aşkımdan vazgeçip ailemin uygun bulduğu birileri ile mi evlenmeliyim

Şuan asik olduğum kişi ile sevgili değiliz zaten ben çok seviyorum o ise hoşlanıyor. Fakat nereye gideceğini kestiremedigimiz için konuşmayi kestik

Arada mesafeler olduğu ve nasıl olacağı konusunda ortak bir karara varamadigimiz için şuan konuşmamanın daha doğru olduğuna karar verdik o yüzden

Aşık olduğum dediğin kişiyi hiç tanımıyorsun sadece beğeniyorsun
Diğerinin de imkanları çekici geliyor
Genelde aileler yanılmıyor ama ben olsam ikisiyle de tanışır hangisi kafama uyarsa ona giderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…