erkek arkadaşını sen tanıyorsun gerçekten seni bekleyip beklemeyeceğini sen daha iyi bilirsin,
kendin hakkındada çelişkin var sanırım zaman neyi gösterir belli olmaz nasipse olur,
hergün ağlamak yerine bir günlük tut ve aşkına anlatmak istedikleri ona yaz,
4sene sonra yine aynı duygular içindeyseniz hem ona okutursun,
çokmu uzaksınız, arada sırada birbirinizi görme ihtimali yokmu?
Bu arada söylemeden geçemicem her dinin kuralları vardır,kurallara uymamak dinden çıkarmaz ama kuralları yok saymak kafa tutmak tehlikeli olabilir o yüzden sanal ortamda da olsak yorumlarımıza dikkat edelim!kendi iyiliğimiz için
Bence siz özelden devam edin sohbetekk yı seviyorum yaaa,sıkı dostluklar kazanabiliyorsun
Burada benim hemfikir olduğum çok üye var.
Ama hiçbiri ile aynı tarz yazmıyorum,aynı tarihte üye olmamışım.
Bu kadar tesadüf olunca ve konuyu 2 kişi sahiplenince insan acaba diyor tabii...
Mune veya Kazen gelince olay açığa kavuşur elbet.
Bir de ikiniz de tutturmuşsunuz kin kusmak,kin nefret diye...
Kimin kime veya neye kini-nefreti varmış ki ?
Buradaki yorumlardan kine nefrete gelmeniz de ilginç oldu ayrıca.
Kız cinsellikle ilgili tek kelime etmeden konuyu oraya bağlarsanız, ''Bu tip insanlar'' şeklinde yorum yaparsanız biz de buna kin nefret deriz şekerim..
erkek arkadasına güvenin tam bence ki 4 sene bekleyebiliyorsun..:) bende evlenmeden önce eşimle böyle bir karar almıstık 5 sene vardı önümüzde.. beleyelım konusmayalım dedık. bir tek hafta sonları konusacaktık. sadece 1 gece ayrı durabildim. sabaha kadar uyumadım. sabah oldu tekrar karar verelım dedik ve ne mi yaptık? imam nikahı. öyle söz nişan evreleri geldi geçti şimdi evliyım. iyikide yapmışım :)
Dur güleyim de boşa gitmesin. Sen kendini fazla önemseme bence.Sizin gibiler için burada birkaç hesap açıp böyle uğraşamam. Bu ne ya ilk birbirini savunan bir iki kişi görünce paçoza bağlıyorsunuz.Ayrıca ben kişiden çok durumu savunmuştum. Kişi kendinden bilirmiş. Demek ki böyle sahteliklerle uğraşıyorsunuz. Yazık ya düştüğünüz duruma=)
Merhaba arkadaşlar, ben inançlı bir ailenin inançlı bir kızıyım ama kapalı değilim ve malesef namazımada çok dikkat etsemde nefsimle zor baş ediyorum. Geçen sene erkek arkadaşımla tanıştık(erkek arkadaşım dedim ama çıkmıyoruz şuan) 8ay sevgili olduk ikimizde çok inançlı olmamıza rağmen cinsel anlamda kesinlikle çok ileri olmasada az bişey oldu sonradan çok pişman olduk ve sonra sorunlar çıkmaya başladı ikimizinde ilişkimizde hatalarımız oldu ve arkadaş çevremiz yüzünden sorunlar çıktı benim arkadaşlarım onu beğenmedi dış görünüşünü ama ben onun içine çok aşığım sizce dışı mı içi mi daha önemli? Ama biz hiç kopmadık sürekli konuştuk ayrıldık ama konuşmaya devam ettik ikimizde çok inançlıydık onun ailesi benim ailemden daha sıkı dini açıdan ve kapalı gelin istiyorlar vs bende kabul ettim evlenirken kapanmayı,biz onunla artık konuşmayı bitirdik sevgili olup günaha girmektense birbirimizi beklemeye karar verdik bu fikir daha çok benden çıktı gibi çünkü ayrılmak çok acı veriyordu birliktede çok günaha giriyorduk ve tartışmalar oluyordu birbirimizi üzüyorduk okul bitene kadar 3-4sene konuşmicaz 21yaşındayız. Bu 4sene nasıl geçicek bilmiyorum sürekli ağlamaklıyım içimde koskoca bir boşluk oluştu sizce doğru mu yaptık ve 4sene bekleyebilir miyiz daha sonra Allah birbirimize nasip eder mi bizi evlenirken?
İmam nikahı içinde normal nikah gibi çevrenin bilmesi gerekiyormuş yoksa geçerliliği olmuyormuş biz bugün hiç konuşmadık zaten burdaki konuşmalardan kafam allak bullak oldu düşünemedim doğru düzgün :/ mutluluklar size :) bizim ne olacağımız hiç belli değil :/
4 yılmı beklenebılırde tabı ama .hiç görüşmeden bakalım bir erkek olarak o sizi bekliycekmi.sanmıyorum bır erkek 4 yıl beklesın.ya 4 yıl sonunda kusura bakma ben asık oldum senı ıstemıyorum derse.sen bekledıgınle kalmıcakmısın.ayrıca nıye ıllede gunah gunah demıssınkı normal kalabalık yerde herkesın ıcınde opüşüp sevısmıyosunuz herhalde kalabalık yerlerde görüşün öylece tanıyın o zaaman.ve su yorumuna cok takıldım o kapalı ıstıyo dıye kapancam ne demek sen allahın emrıdır ıcımden geldı kapanıcam desen eyvallah dıcem.ama bı baskası ıstıyo dıye böyle bısey yapmak ve dını ınanc demek bana pek mantıklı gelmedı.
Kız cinsellikle ilgili tek kelime etmeden konuyu oraya bağlarsanız, ''Bu tip insanlar'' şeklinde yorum yaparsanız biz de buna kin nefret deriz şekerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?