• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık olduğum kişi ve dini inancımızla aldığımız karar

zorlama yorumlarınızla yazdığınız şeyin üzerini örtemezsiniz. sokakta önune gelene cinsel bişeyler hissetmekle aşık olduğun yada hoşlandığın kişiye karşı bişeyler hissetmek aynı mı?

Zorlama yorum ne arkadaşım iyi misin sen sen kimsin konu sahibi kim ki zorlama yorum yapayım herkes anladı kimseye de dokunmadı yorumum valla bence asıl gocunan sensin konu sahibi bile rahatsız olmadı bu kadar. Sokakta önüne gelen demedim valla ben sıkıldım bu diretmenden anlayan anladı daha diyecek bir şeyim yok başka da

Çok ileri gidiyorsunuz ama konuyu başka yerlere çekmeyi kesin artık. ben günah farkı var dediğimi hatırlamıyorum.

Arkadaş sadece "Günah diye sokağada çıkmayın ozaman" gibi bir şey anlatmaya çalıştı konuyu başka yerlere çeken sizsiniz. :ssz:

Görüşmediğiniz 4 yıl boyunca ikinizde kişilik olarak değişmiş olursunuz.Ve döndüğünüzde hayal kırıklığı yaşayacaksınız.Afedersin ama bana çok mantıksız geldi yaptığınız.Görüşmeden konuşmadan aranızdaki aşkı canlı tutmanıza imkan yok.

Çok ileri gidiyorsunuz ama konuyu başka yerlere çekmeyi kesin artık. ben günah farkı var dediğimi hatırlamıyorum.

Seni burda ilk defa görmeme rağmen aynı kullanıcı olduğumuzu düşünmüşler :D bence sende daha fazla cevap verme başını ağrıtmasınlar kime ne anlatıyoruz ki bir soru sordum olay çıktı ne kadar kin ve nefret birikmiş

Son düzenleme:
erkek arkadaşını sen tanıyorsun gerçekten seni bekleyip beklemeyeceğini sen daha iyi bilirsin,
kendin hakkındada çelişkin var sanırım zaman neyi gösterir belli olmaz nasipse olur,
hergün ağlamak yerine bir günlük tut ve aşkına anlatmak istedikleri ona yaz,
4sene sonra yine aynı duygular içindeyseniz hem ona okutursun,
çokmu uzaksınız, arada sırada birbirinizi görme ihtimali yokmu?

Bu arada söylemeden geçemicem her dinin kuralları vardır,kurallara uymamak dinden çıkarmaz ama kuralları yok saymak kafa tutmak tehlikeli olabilir o yüzden sanal ortamda da olsak yorumlarımıza dikkat edelim!kendi iyiliğimiz için:34:

Seni burda ilk defa görmeme rağmen aynı kullanıcı olduğumuzu düşünmüşler :D bence sende daha fazla cevap verme başını ağrıtmasınlar kime ne anlatıyoruz ki bir soru sordum olay çıktı ne kadar kin ve nefret birikmiş

Bence siz özelden devam edin sohbete:ssz: kk yı seviyorum yaaa,sıkı dostluklar kazanabiliyorsun:52:

Çok ilginç, sizi adam yerine koymuyorlar(Lafa bakarım laf mı diye söyleyene bakarım adam mı diye...) ama siz adam yerine koyup yorum yapıyorsunuz....

şimdi kim suçlu sizce ?

Görüşmediğiniz 4 yıl boyunca ikinizde kişilik olarak değişmiş olursunuz.Ve döndüğünüzde hayal kırıklığı yaşayacaksınız.Afedersin ama bana çok mantıksız geldi yaptığınız.Görüşmeden konuşmadan aranızdaki aşkı canlı tutmanıza imkan yok.

konuyla alakali tek cevap :)

Burada benim hemfikir olduğum çok üye var.
Ama hiçbiri ile aynı tarz yazmıyorum,aynı tarihte üye olmamışım.
Bu kadar tesadüf olunca ve konuyu 2 kişi sahiplenince insan acaba diyor tabii...
Mune veya Kazen gelince olay açığa kavuşur elbet.

Bir de ikiniz de tutturmuşsunuz kin kusmak,kin nefret diye...
Kimin kime veya neye kini-nefreti varmış ki ?
Buradaki yorumlardan kine nefrete gelmeniz de ilginç oldu ayrıca.

Back
X