Sen söyleyince dikkat ettim.
İkisi de Şubat'ta üye olmuş ve benzer yazım hataları yapıyorlar.Cümle sonunda nokta kullanmamak gibi...
Bir KİB yapalım bakalım ne çıkacak...
Çok komiksiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen söyleyince dikkat ettim.
İkisi de Şubat'ta üye olmuş ve benzer yazım hataları yapıyorlar.Cümle sonunda nokta kullanmamak gibi...
Bir KİB yapalım bakalım ne çıkacak...
zorlama yorumlarınızla yazdığınız şeyin üzerini örtemezsiniz. sokakta önune gelene cinsel bişeyler hissetmekle aşık olduğun yada hoşlandığın kişiye karşı bişeyler hissetmek aynı mı?
Sokaktaki adamı arzulamakla, sevdiğin adamı arzulamanın arasında ki günah farkı nedir?
Çok komiksiniz![]()
Çok ileri gidiyorsunuz ama konuyu başka yerlere çekmeyi kesin artık. ben günah farkı var dediğimi hatırlamıyorum.
Konu sahibi de sadece Elitt adlı üyeye cevap veriyor zaten, bence de bir KİBleyelim :26:
Arkadaş sadece "Günah diye sokağada çıkmayın ozaman" gibi bir şey anlatmaya çalıştı konuyu başka yerlere çeken sizsiniz.![]()
Lafa bakarım laf mı diye söyleyene bakarım adam mı diye...
Cevap vermiyorsam uğraşmaya değer görmemişim demekki
Çok ileri gidiyorsunuz ama konuyu başka yerlere çekmeyi kesin artık. ben günah farkı var dediğimi hatırlamıyorum.
Lafa bakarım laf mı diye söyleyene bakarım adam mı diye...
Cevap vermiyorsam uğraşmaya değer görmemişim demekki
Adam yerine koyulmuyorsak buraya konu açmayın o halde. Kendi sorunlarınızı kendiniz çözün.![]()
Seni burda ilk defa görmeme rağmen aynı kullanıcı olduğumuzu düşünmüşlerbence sende daha fazla cevap verme başını ağrıtmasınlar kime ne anlatıyoruz ki bir soru sordum olay çıktı ne kadar kin ve nefret birikmiş
Aynı şeyi yazmışız canım![]()
Çok ilginç, sizi adam yerine koymuyorlar(Lafa bakarım laf mı diye söyleyene bakarım adam mı diye...) ama siz adam yerine koyup yorum yapıyorsunuz....
şimdi kim suçlu sizce ?
Görüşmediğiniz 4 yıl boyunca ikinizde kişilik olarak değişmiş olursunuz.Ve döndüğünüzde hayal kırıklığı yaşayacaksınız.Afedersin ama bana çok mantıksız geldi yaptığınız.Görüşmeden konuşmadan aranızdaki aşkı canlı tutmanıza imkan yok.
Seni burda ilk defa görmeme rağmen aynı kullanıcı olduğumuzu düşünmüşlerbence sende daha fazla cevap verme başını ağrıtmasınlar kime ne anlatıyoruz ki bir soru sordum olay çıktı ne kadar kin ve nefret birikmiş