Emin ol buradaki herkes kendi yaşantılarından bahsedilerek GÜNAH GÜNAH GÜNAH diye sürekli vurgulanıyorsa bundan rahatsızlık duyabilir ve "ben de kocamla çıktım gezdim tozdum o zaman ben günahkar mıyım" diye üstüne alınabilir.. O yüzden siyasi, dini, etnik kökenli konuların açılması sakıncalı işte.. Daha önce de dediğim gibi okadar bastıra bastıra inançlı olduğumuz için çıkmıyoruz, görüşmüyoruz, günah derseniz, sevgilisi olan insanlar da çıkıp "Noluyor yaa biz kafir miyiz" diye tepki gösterebilir...
Taşlanacağımı bilerek yazmaya cesaret etmiştim anlayanların çıkması çok çoook güzel tarafsız olan herkes baştan okursa yapılan haksızlığı anlayacaktır
Sorunum başı kapalıları namuslu görenlerle değil..Sorunum açıkların namussuz, dinsiz, imansız olduğunu görenlerle..ne güzel demişsiniz kesinlikle herşeyi bilen ve yargılayacak olan tek güç ''O''
bu konuda anlaşıyoruz değil mi?
o zaman başı kapalıları namuslu görenleri neden bu derece problem yapıyorsunuz ki?
sonuçta kulların ne dediğinin hiç bi önemi yok
ben başörtüsünden dolayı yobaz diye etiketleyenleri takmıyorum mesela
her iki durumdada cahillik söz konusu bu zihniyetleri konu haline getirmeye hiç lüzum yok bu yüzden
SALDIRIYORLAR canımmm dindar insanların günah işlemesine tahammül edemiyorlar aşık olup yapmak istediğin şeylerii nerdeyse hayvanlık olarak algılıyorlar sabredemedin mi hakim olamadın mı ve senin inancını yargılıyorlar onlara göre gunah olmaması sana göre günah olması senin dikkat etmen onların sinirine gidiyor pes diyorum sadece
Pardon ama bu yazdıklarınızla ''o zaman yoldan geçen birine karşı ani cinsel dürtü hissedersiniz sokağa da çıkmayın.'' bu çok farklı dikkat edin ben sadece buna dikkat çekiyorum diğer konular tartışılır
Aslında dicek çok şey var ama sınırı aşmamak gerek. Arkadaşlara da bişey demiyorum burda okuduğum şeylerle günlük hayatta çok karşılaşıyorum kapalılar zorla kapatılır onlar her haltı yer onlar günah işeleyemz onların nefsi olamaz aşık olamaz dindarsa mutlaka kapalı olmak zorunda namaz kılmak zorunda kısacası onlar insan değil bi hata yaptın mı aha bak derler bi de dindarım diye geçinir baksana sen cinsellik demedin hemen 'BU TİP İNSAN' şeklinde yargılandın konuyu farkında olmadan kendileri cinselliğe getirdiler. Diyorum ya ateist olduğu halde namusunu koruyor diyen bile oldu. Oysa senin problemin çok basit nefsin ve inancın arasında kalmışsın. tartışılacaksa bunlar tartışılsın Yok ben de mi yancam yok bana göre gügünah değl yok bi araya gelince aklına o şey mi geliyor çok çok çirkin herkes sanki bişeylerin kinin kusmuş bazıları da vicdan rahatlatıyor. sakin olun kimse size günahkarsınız demedi
Dini kullanmakla arkadaşın problemi arasında bi bağlantı göremedim. ayrıca yalnızca sana değlil yani kişisel değil burda senin tarzındaki herkese yorum yaptım. Evet hesap soracak olan O bu yüzden de bizler size günahkarsınız demedik aksine siz kendi üzerinize alınıp bişler dediniz
neden konu inanç olunca böyle oluyor sonuç olarak hepsi onu ilgilendiren onun değerleri kalkıp sana günahkarsın mı demiş
Çok uç olsun diye verdiği örneği gözumuze sokacağına diğer yorumlara bak kimse ahlaksızlık yapıp buna kılıf uydurmuyor
Taşlanacağımı bilerek yazmaya cesaret etmiştim anlayanların çıkması çok çoook güzel tarafsız olan herkes baştan okursa yapılan haksızlığı anlayacaktır
Yoldan geçen biriyle sevdiğine karşı hissettikleri aynı mı sence? seven insan dokunmak öpmek ister illa cinsellik de demniyorum ama inancına göre bu yanlış ortada şok olacak bi durum yok bence
Sorunum başı kapalıları namuslu görenlerle değil..Sorunum açıkların namussuz, dinsiz, imansız olduğunu görenlerle..
Olaya tek taraflı bakmamak gerek.. Benim kapalılara ettiğim bir laf olmuş mu sizce?
Benim tepki gösterdiğim insan belli:
1. Açıklar kafir, kapalılar imanlı diye düşünenler
2. Sırf ailesi, eşi, eşinin ailesi istediği için kapanıp da o başörtüsünün gereğini bilmeyen, yerine getirmeyenler
3. Din gibi hassas bir konuyla ortaya çıkıp konu açanlar..
Bırak istersen konu sahibi cvp versin..konu sahibi bile bu kadar polemiğe girmiyor
Ben arkadaşı anladım onu anlamanın tek yolu çözüm sunmak mı?? evet arkadaşı anlıyorum üzerine haksız yere gelinmesinden rahatsız oldum ve onu savunuyorum anladığımı göstermek için gayet yeterli. konu tavsiye vermeye gelebilse ben de gelirdim ama insanlar onu yargılamaktan kendi üzerine alınmaktan başka bişey yapmamış. Gösteriş yapıyor Ahlaksızlığına kılıf uyduruyor ayol ben de mi yancam dmeekten öteye gitmemiş yorumlar onune gelene cinsel istek duyarsın diyen bile var
Bırak istersen konu sahibi cvp versin..konu sahibi bile bu kadar polemiğe girmiyor
Sen söyleyince dikkat ettim.
İkisi de Şubat'ta üye olmuş ve benzer yazım hataları yapıyorlar.Cümle sonunda nokta kullanmamak gibi...
Bir KİB yapalım bakalım ne çıkacak...
Ben eve gitmiyoruz diye özellikle belirttim gitmedikte hiç, yanlış okumuşsunuz. Aklımıza tabikide ilk o gelmiyor ama uzak iki arkadaş gibi değilde sarılarak oturuyoruz hep,sonra elimden yanağımdan burnumdan öper sürekli
Nasıl da istediğiniz gibi almışsınız yorumumu. Önüne gelene cinsel istek duymak olmadığını defalarca kez açıkladım. Siz kabul edin ya da etmeyin hoşlantı da cinsel temalıdır bunun altında cinsellik vardır, neslin devamı için bu gereklidir. Bir cafede otururken karşınızdaki bir insana da hoşlantı duyabilirsiniz ve bu cinsellik barındırır. Madem bu kadar iradesiz sokağa da çıkmasın dedim anlayan anladı tabiiMadem bu kadar önemli cinsellik yaşamazsın Allah akıl, mantık, irade vermiş, tutarsın kendini hoş banane ya görüşmezse görüşmesinler fikir belirttik suçlu çıktık
Ben üzülüyorum böylelerine ama herkesin aklı var kendi seçimi Allahım bizi değiştirmesin hep böyle hatta daha iyi düşünelim inşallah...kuran'da bile diyor onlar sizinle dalga geçerler ama dalga geçilmesi gerekenler neyse işte şimdi ortam alevlenmesin iyice. Ben hata yaptım ve pişmanım pişman olabilmek çok güzel ve evet insanım benimde her insan gibi hormonlarım var ve benide her insanda olduğu gibi nefsim ve şeytan benide dürtüyor ama ben biliyorum ki bu dünya sınav ve 1dakika sonramızın bile garantisi yok bugün ölsem bu günahlarla girmek istemiyorum görücü usulü mü kaldı diyenlerde bu devrin görücü usulüde bu devre göre zaten...eskiden ananelerimizin zamanında eşini düğünde görenler olurmuş aileler anlaşır çocuklara sorulmazmış bu devirde gençler görüştürülüyor zaten belli bir süre yani illa sex yapmak gerekmiyor evlenmeden yada sevgili olup senelerce çıkmakta gerekmiyor. Kimse kimseye saldırmasın neden saygı duyulamıyor acaba
zorlama yorumlarınızla yazdığınız şeyin üzerini örtemezsiniz. sokakta önune gelene cinsel bişeyler hissetmekle aşık olduğun yada hoşlandığın kişiye karşı bişeyler hissetmek aynı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?