farzetki o evlendi..ne değişecek ki tatlım...bu seferde karısıyla y.odasında naaptıklarını düşüneceksin..kusura bakma böyle konuşuyorumda saplantılı sevdiğin için bu adamı öyle evlenmeyle bile atamazsın kafandan..
kendine haksızlık ediyorsun canım..seviyosak ölelim mi ya?
başından belliki yürütemeyeceksiniz..ozaman sen ilerde bu adamdan boşanmaktan korkmuyosun ozaman o adamı seviyorsan onun hayatını mahfetmemek adına geri çekil..sevgini kalbine göm..onu üzmemek adına..
çünkü senin üzülmen önemli değil senin için..bari onu onun iyiliği için sil at..
gerçek aşk vazgeçebilmektir derler yaa.
düşündüğün gibi saf değil aşklar...hep bi taraf daha çok seviyor..ve bu durumda en çok seven sensin...
zaten kötü bir nisanlilik gecirdim, gelecege dair korkularim cok büyük, sonra asik oldugum insan, ne adam gibi gelmesini bildi nede gitmesini dogru düzgün becerdi, veda bile etmedi bana
bunu ona dedim bende, annesi istemedi beni, anne karsi olunca cok zor oluyor, birak ayri yol gidelim, üzülmeden kirilmadan hep bu ASK kalsin icimizde dedim. NASIL SINIRLENDI, olmaz birdaha birakmam seni unut dedi. korkularima ragemen onunla bu yola girmeye evet dedim ben. ertesi gün citi cikmadiutaniyormus beni yari yolda biraktigi icin YANI TERKEDILDIM... hep yalanmiydi yaaa...
simdi burda ben eriyorum, yine kendimi cezalandirmaya cok merakliyim ya .. gelene gidene hayir diyorum ve diyecegimi de biliyorumofffffffffff offff bu mige bulantisi olmasa bari
yarenciğim 4yıllık bir evlilikten sonra terkedilmek nasıl birşey biliyormusun?
sen daha evlenmemişsin bile...terk edilmek nedir daha yaşamamışsın canım..
bu yaşadıklarını binlerce kız yaşıyor canım..ve hep çiviyi çivi söküyor..
yoksa kafamıza bi saksı düşünce kendimize gelmiyoruz..
önce bi kafanı topla canım..kısmetliysen daha iyi..belki 1-2 salak adamlar denk gelebilir ama illaki Allahım sana özene bözene bi eş yolayacaktır canım:)
yarenciğim 4yıllık bir evlilikten sonra terkedilmek nasıl birşey biliyormusun?
sen daha evlenmemişsin bile...terk edilmek nedir daha yaşamamışsın canım..
bu yaşadıklarını binlerce kız yaşıyor canım..ve hep çiviyi çivi söküyor..
yoksa kafamıza bi saksı düşünce kendimize gelmiyoruz..
önce bi kafanı topla canım..kısmetliysen daha iyi..belki 1-2 salak adamlar denk gelebilir ama illaki Allahım sana özene bözene bi eş yolayacaktır canım:)
canım konunu okudum. yaşadıkların çok ağır ama saplantılı bir aşk yaşadığını biliyorsun. bu durumda sana verebileceğim tek tavsiye bir psikiyatristle konuşup olmazsa ilaç tedavisine başlaman. psikiyatrik ilaçlar ağır olabiliyor, bağımlılık da yapabiliyor ama doktor kontrolünde olursan bırakabiliyorsun. çok yakınım, teyzem de benzer şeyleri, çok daha ağır bir şekilde yaşadı. yaşlarımız yakın olduğu için yaşadıklarının her safhasında yanındaydım, hatta psikiyatristi ile randevularına birlikte gidiyorduk. teyzem çok hastalandı yataklara düştü, bir gecede içinde zatüreye yakalandı, gören doktor tabi anladı nedenini. intihara kalkıştı kaç defa, aylarca ne yemek yiyebildi ne de uyku uyudu. ağlama krizlerinden bahsetmiyorum bile. çok ağır bir aşk yaşadı. psikiyatrik tedaviye karşıydı, gitmek istemedi, direndi uzun zaman ama sonra ikna ettik. 2 yıl ilaç tedavisi gördü, zaman zaman herşey başa dönüyormuş gibi oluyordu ama giderek azaldı atakları ve zamanla doktoruyla birlikte ilaçlarını da bıraktı. tedavisi tamamen bitti şimdi bir başkasıyla beş aydır evli. şükür ki çok mutlu.
çok uzun yazdım kusura bakma ama ben aşkın bu kadar saplantılı halini gördüğüm için, senin kendini tüketmemen için yazdım. en kısa sürede inşallah atlatırsın, kurtulursun:)
canım konunu okudum. yaşadıkların çok ağır ama saplantılı bir aşk yaşadığını biliyorsun. bu durumda sana verebileceğim tek tavsiye bir psikiyatristle konuşup olmazsa ilaç tedavisine başlaman. psikiyatrik ilaçlar ağır olabiliyor, bağımlılık da yapabiliyor ama doktor kontrolünde olursan bırakabiliyorsun. çok yakınım, teyzem de benzer şeyleri, çok daha ağır bir şekilde yaşadı. yaşlarımız yakın olduğu için yaşadıklarının her safhasında yanındaydım, hatta psikiyatristi ile randevularına birlikte gidiyorduk. teyzem çok hastalandı yataklara düştü, bir gecede içinde zatüreye yakalandı, gören doktor tabi anladı nedenini. intihara kalkıştı kaç defa, aylarca ne yemek yiyebildi ne de uyku uyudu. ağlama krizlerinden bahsetmiyorum bile. çok ağır bir aşk yaşadı. psikiyatrik tedaviye karşıydı, gitmek istemedi, direndi uzun zaman ama sonra ikna ettik. 2 yıl ilaç tedavisi gördü, zaman zaman herşey başa dönüyormuş gibi oluyordu ama giderek azaldı atakları ve zamanla doktoruyla birlikte ilaçlarını da bıraktı. tedavisi tamamen bitti şimdi bir başkasıyla beş aydır evli. şükür ki çok mutlu.
çok uzun yazdım kusura bakma ama ben aşkın bu kadar saplantılı halini gördüğüm için, senin kendini tüketmemen için yazdım. en kısa sürede inşallah atlatırsın, kurtulursun:)
aşık değil ama o kadar yorulmuştu ki yaşadıklarından tek istediği huzur ve sevgiydi. haklıydı çünkü yaşadıkları kolay değildi.
eşi ile görücü usulü birbirlerini tanıdılar. teyzem görür görmez sanki eşini bir yerlerden tanıdığı hissine kapılmış, eşi de aynı şekilde ama birbirlerini değil tanımaları, karşılaşmaları bile imkansızdı. şimdi eşi teyzeme aşık, teyzem ise huzurlu ve mutlu. aşık değil ama eşini çok seviyor. öyle ki "dünyaya bir daha gelsem yine onunla evlenirdim" diyor. düşün artıkişte allah bir yerden alıyor sonra bir yerden sana daha iyisiyle veriyor.
bu arada teyzemin o hale düşecek kadar sevdiği adam bir başkasıyla evlendi, teyzemi yıkan şeylerden biri buydu. akrabamız olduğu için duyduk tabi. ama sonrasında adamın karısını dövdüğü, zor günler yaşadığını da öğrendik. şimdilerde teyzemin şükretmesinin bir nedeni de bu. o adamın eşi yerinde olsaydı kim bilir onun yaşadıklarını teyzem yaşayacaktı, belki de bir ömür boyu.
kısacası her şerde bir hayır var canım. senin de böyle olmuş illa ki vardır bir sebebi..
allah mutlu mesut etsin insallah ömür boyu.
ama bak benim yine migem bulandibaskasiyla evlilik ?! o adam teyzeni hak etmemis iyikide evlenmemisler, kim bilirki belki benim icinde hayirlisi budur !!!
bi ara düsündüm, istikhara namazini kilmaya ama cesaret edemiyorum, sonucundan cok korkuyorum cünkü...
düşünme zaten canım şimdi evlilik mevzularını, çünkü sen kendini zorladıkça daha kötü olacak herşey. istihare namazını kendin kılma bence seni az tanıyan, hakkında pek birşey bilmeyen birinden rica edersen daha iyi olur bence. çünkü rüyalar bazen sen nasıl görmek istiyorsan öyle de çıkabiliyor. rüya işlerine ne olursa olsun tam bel bağlanmaz:)
o adamın öyle olduğunu bilmiyorduk zaten. güya deli gibi aşıkmışmış da vs. seninkinde de aynı adamı gördüm biraz:)
böyle bir dönemde annene sarıl, ailene sarıl. ne olursa olsun, insan düşse de yine insanın elini annesi tutuyor, tabi bu kadar baskı yapmamak kaydıyla:) çünkü daha yaşın çok küçük, ağır bir yükün altındasın. annenden düzelmek, bunu atlatmak için zaman istesen vermezler mi ki?
daha 23 yaşındaymışsın illa biriyle evlenmek zorunda değilsin. tabi aşık olmadığın biriyle evlenme ama karşına bir gün aşık olacağın kişi çıkacaktır o zaman düşünürsün evlenmeyi.
canım benim vazgeç bu düşüncenden nolur sadece sana zararı olcak cünkü farketmiyor musun.o da senin dusundugun gıbı dusunuyor mu acaba o evlenmeden ben evlenemem dıyor mudur ? pekı o evlendıkten sonra nolcak ? senın acın uzuntun 2ye katlanacak, haberleri gelecek belkı kulagına sureklı.nıye kendıne ezıyet edesınkı ? annesının lafıyla yok yere ılıskısını bıtıren adamdan ne hayır gelır sana ? demekkı senın ona baglı oldugun kadar senın onu dusundugun kadar o senı dusunmuyo ve baglı degıl.
bende su an benzer durumdayım.ılıskım cok kotu bıttı.karsıma oyle bı ınsan cıktıkı bu zor anımda, ayrıldıgım sevgılım ıcın asla onu unutamam asla onsuz yapamam dedıgım ıcın sımdı pısman oluyorum cunku bana acımı unutturdu ve onunlayken mutluyum.evet senın dusunduklerını bende dusunuyorum.asık degılım ona hemen olamam su an sadece hoslantı var ama bu bıle ona yetıyor.cunku bana saygısı cok buyuk
sana sevmedıgın bırıyle ol demıyorum ama ınsanlara fırsat ver tanımaya calıs.belkı bunu hemen yapamazsın zamanla yavas yavas atarsın ıcınden onu.ama sen ıstemedıkten sonra asla yenı bır hayata baslayamazsın once eskı sevgılını kafandan atmak ıcın kendınle anlasmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?