Canım benim hikayemi okudun, başımdan geçenleri biliyorsun..
Şimdi ben de aynı durumdayım.. Ailem başka seçenekleri gözönüne almalısın diyor..
Hatta şuanda bariz karşıma birini çıkardılar, kabul etmiyorum, hatta tabiri yerindeyse midem bulanıyor.. napıcamı bilmez haldeyim bende..
Annem, kızım seviyorum dediğin adamdan neler gördün bak, bırak biraz da mantıken davran diyor ama ben de yapamıyorum..
Yok arkadaş yaa.. Tamam belki kötü bi tecrübe yaşamış olabiliriz. Sevdiğimiz insanlar bizi mutlu etmemiş olabilir ama ben yine de sevmeden yapılan evliliğe karşıyım ya..
Ya da en mantıklısı o.. Ufff kafam allak bullak bak benim de
bence kimseye aşık olmadan evlenme, eskisini okumadım yada hatırlamıyorum ama tek taraflıydı heralde ki 6 senedir boş boş bekliyorsun. bence başkasına aşık olabilirsin ama aşık olmadan evlenme. hele kalbin başkasındayken evlenirsen hem kendine hem eşine hayatı zehir edersin. annen aşık olmamış anlaşılan.
karşılıklı aşk yaşayabileceğin biri çıkmasa bile hiç evlenme. sanki mecburmusun evlenmeye. çalışırsın ailenle kalırsın.yaşlılıklarında onlara bakarsın işte.
ben olsam sırf evlenmek için evlenmezdim. yani başkasına aşık değilsem bile aşık olmadığım biri benim için kardeş gibidir ve bana mide bulandırıcı gelir onunla cinsellik.
düşüncesi bile iğrenç. bence cinsellik için aşk şarttır yoksa bir güzelliği olmaz. zaten insanlar bedenen uyumlu oldukları kişinin kokusunu falan beğenirler o kişiye aşık olur.
Belki bu kişiden kişiye değişen bir durumdur ama ben aşık olmadığım insanla asla evlenmezdim, ne aynı evi paylaşabilirim ne de dokunabilirim üstüne iyi bile olsa her hareketi bana batar ve asla mutlu olamam, evlenmemeyi tercih ederim.
Ama bence insan sadece bir kere asık olur. O hiss cok farklıdır. Bende düşünemiyorumbir kere denedim 5 sene önce. Hatta nişanlandim ama yok aklımda kalbimde o var iste. Şimdi ona yeniden sarilmisken. Aradaki farkı gormusken yapamam başkasıyla. O bırakıp gitti. Ben Burda hala arkasından yanıyorum
Bende beni terk eden sevgilime 2 sene oldu hala aşığım ondan sonra unuturum diye evlendim olmadııı demek 6 sene haa ben yandım o zaman .
Bende beni terk eden sevgilime 2 sene oldu hala aşığım ondan sonra unuturum diye evlendim olmadııı demek 6 sene haa ben yandım o zaman .
Ben de açıkçası aşkın bir kere olduğuna inananlardanım ve aşık olduğum adamla olamazsam hayatıma kimseyi sokmam dedim hep ama yorum yaparken hiç evlenme demek olmuyor tabi ki belki de öyle bir şey olur ki bu düşüncen değişir belli olmaz ki ama olmazsa da ben olsam evlenmemeyi seçerdim ..
Baskasına asık olamam ki. Seve bilirim belki es olarak mutlu olurum ama kalbimden onu atamam gibi. Kimseyi tanıma istegi bile yok icimde. Böyle beklicekmiyim olurda gelirse diye. ?!
Desene geri donmezse yandım ben. Ilerde o evlendikten sonra evlensem bile iğrenç yAa
Beklemek yerine evlilik aşk haricinde hayatı yaşamayı düşünüp bu konulara yoğunlaşmasan nasıl olur ?
İşine tutun ailene tutun bir de aklında bulunsun ben aşk acısı çektiğim zamanlarda hep çocuk esirgeme kurumunda hafifletirdim bunu, orada çocuklar mutlu oldukça ben kendimi bir nebze de olsa iyi hissederdim.
Evet o evlenirse umudun tükenecek ama sevgin tükenecek mi ? Sen nişanlanmanın nedeninin ondan umudunu kesmek olduğunu söylemiştin sanırım umudun yoktu ama aşık olmadığın bir adamla olmak nasıldı öyle düşün. Bir de sürekli aynı evde aynı yatakta olmayı düşün. En güzeli evlilik fikrine çok takılmaman bence, birden her şey değişebilir hayat bu ama düşündükçe insan kendine yapıyor.Desene geri donmezse yandım ben. Ilerde o evlendikten sonra evlensem bile iğrenç yAa
Beklemek yerine evlilik aşk haricinde hayatı yaşamayı düşünüp bu konulara yoğunlaşmasan nasıl olur ?
İşine tutun ailene tutun bir de aklında bulunsun ben aşk acısı çektiğim zamanlarda hep çocuk esirgeme kurumunda hafifletirdim bunu, orada çocuklar mutlu oldukça ben kendimi bir nebze de olsa iyi hissederdim.
Hyr ayrıldım kızlar çünkü olmuyor yapacak birşey yok bende çıkmaz bir yoldayım hatta bende bununla ilgili bir konu açtım çare arıyorum, ama şunu diyorum çarasizseniz, çare sizsiniz bakalım ne olcak bilmiyorum ama zaman..
Evet o evlenirse umudun tükenecek ama sevgin tükenecek mi ? Sen nişanlanmanın nedeninin ondan umudunu kesmek olduğunu söylemiştin sanırım umudun yoktu ama aşık olmadığın bir adamla olmak nasıldı öyle düşün. Bir de sürekli aynı evde aynı yatakta olmayı düşün. En güzeli evlilik fikrine çok takılmaman bence, birden her şey değişebilir hayat bu ama düşündükçe insan kendine yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?