Aşık Olduğun Adamla mı Evlisin?

Allah herkese böylesini nasip etsin, çok şeyim olabilir, şükürler olsun ama bu çalışmakla kazanılmıyor, uğraşmakla olmuyor işte kısmetinde yoksa dua da getirmiyor...

Ya ben size şunu söylemek istiyorum. Eğer sadakatsizlik, güven problemi ya da taban tabana zıt bir kişilik çatışması yoksa hiç yok yere aşkınızdan olmayın. Aklınızda içinizde bir ahhh keşkeeee kalmasın.

Evli değilim ama aşk evliliği yapan insanların çoguda aşkın bittiğini söylüyor belki ilerde ısınırsın

Bende hep aşk diyordum ama zorlu geçen 2 sene beni çok yordu, unutamamk yalnızlık o kötü günler. 2 yıl boyunca güçlü durup her gece sessizce eziyet ettim kendime. 2 yılherşeye herkese hayır dedim. Ama bir baktım biri zorla girdi hayatıma baktım biraz sarılıyor yaralarım, hafifliyor sanki. Belki tamamen iyileşir dedim ilk defa huzur tattım ama bitti bir yerde dediğiniz gibi azalıyor ama bitmiyormuş. Kaldı orda ben de sıkışıp kaldım.

Maalesef beni istemiyor yani olmaz artık. Arasa da istemiyor biliyorum, birşeyler hissetse de benim gibi değil.

bence evli olan her 100 çiftin 75i mantık evliliği
25i aşk

Ask olmasada olur diyenlere katilmiyorum.. Ask olmasada sevgi olsun huzur olsun diyosunuzda.. Ask varsa sevgide var huzurda var sabirda var kahkahada var gozyasida var.. Ask olunca kusursuz cok mutlu bi evlilik yasamiyorsun.. Hersey peri masali tadinda gecmiyor.. 3 gun sonra 10 yil olacak esim hayatimda.. Cok zorluklar atlattik.. Ailelerimiz istemedi kultur farkindan dolayi.. Ayrilmak zorunda bile kaldik.. Ama yine birlestik.. Kimsenin gucu yetmedi.. En sonunda herkes pes etti yanimizda oldu.. 3 yil falan oncede ayrilmaya bosanmya kalktik bi sinir aniyla.. Bu kez karsimizda duran aileler hayir ayrilamazsiniz dediler siz asiksiniz sacmaliyorsunuz falan filan.. Ask cok onemli.. Gece uyaniyorum mesela 10 yil olmus bakiyorum yanimda cok sukur diyorum nefes alisi bile hosuma gidiyor.. Yanyana yurumek bile guzel ask olunca.. Tartisiyoruz kavgada ediyoruz.. Ama ask olunca katlaniyorsun.. Kotu taraflari gormezden gelebiliyorsun.. Varligi huzur veren adama zaten asiksin.. Ask olunca evlilikte guzel anne baba olmakta guzel.. Asik anne baba ile buyumekte ayri guzel..

Ben aşık olduğum adamla evliyim ama ilk aşık olduğum kişi değil. Ama bence seninkisi aşk değil takıntı belkide alışkanlık.

Nişanlıyken aşık deildm hatta aradğnda fln ıyyyy fln diodum. Eskiyi unutamamıştm. Şmdi 3 yıllık ewliym yeni aşık oldm eşimde söylemesede hissediyorum önce sewmiyordu şmdi bensiz yapamıyor
İnanması zor ama ben yeni yeni eşime aşkım fln diyorum. Sanki yeni başlıyoruz

Valla sevgi evet ama bence ask bitmiyor..
Ben ask evliligi yaptim ve bir kizim var.
Hala ilk opusmede ki tutku ve heycan var...

Sabahlari attigi "Seni seviyorum" mesaji yada ozluyorummm benim icin dunyanin en guzel seylerinden biri..

Her aksam uyudugunda yuzune bakip sukrettigim bir adam var ve minik kuzum rabbimden daha ne isterim ki

Senin ki ask degil takinti bence. Inan bana onunla sevgili olsan tekrardan bi sure sonra yine ayrilirsin, suan sevgili olmadigin icin o sana hos geliyor. Hem ilk askin ise unutmak zor olabilir ama huzur olmayacaksa oyle bir adamla ne kadar asik olursam olayim hayatimi birlestirmezdim..

Ben asik oldugum adamla evlendim simdi asik miyim? hayir.. O heyecan kipirti gitti tabiki ama onun yerine oyle bir sevgi ve huzur geldi ki ask ta neymis dedirtiyor insana..

Demem o ki asik oldugun adamla evlensen bile huyu suyu iyi degilse bi kac yil sonra hatta belki bir kac ay sonra ask biter o zaman sadece o kotu huylari gorursun, onun yerine sevdigin ve huyu iyi olan sana deger veren biriyle olmali insan bana gore..

Bende uzun süre birlikte olduğum sevgilimden 1.5 yıl ayrı kaldım kimseyle yapamadım sanki onu aldatıyormuşum gibi geliyordu ne kadar üzsede sanki ondan başkası yokmuş gibiydi. Evlilik konusu açılınca herhangi bir ortamda gözümde o canlanıyordu ayrı olduğumuz aklıma gelince korkunçlaşıyordu. Yapamadım barıştım ne kadar doğru ne kadar yanlış zaman benim için göstericek ama benim için çaba harcaması bile yetiyor...

Aşkıma evlendim sevgiyle yürütüyoruz yuvamızdaki huzuru ve Mutluluğu. Saplantı haline gelmiş biri için Fırsatı tekme bence eğer o seviyorsa sen seviyorsan yanında mutluysan eskiye Çek bi Sünger

Seviyorum, aşığım ve onunla 13 yıldır evliyim. Musmutluyuuuuuuuuuz

maşallah canım allah nazardan saklasın sizi

İlerde keşke deneseydim demezsin canım bence iyi yapmışsın. ben o çabaları çoktan tükettim zaten zamanında o yüzden böyleyim. Umarım siz çok mutlu olursunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…