Aşık Olduğun Adamla mı Evlisin?

Haklsın bazen onunla evlensem nasıl olur diye düşünüyorum , aşık ama mutsuz. neye yeter ki huzur olmayınca zaten

Aşık olduğun adam unutamıyorsan, sakın bir başkasıyla evlenme. Bu hem kendine hem karşındakine büyük haksızlık olur!
Ya birgün duygularına engel olamayıp, başka biriyle evliyken sevgilinle görüşürsen, kendine engel olamazsan....
Çok sağlıksız bir evlilik. Ben hayatta yapamam bunu.

inşallah allah bana da nasip eder böyle bir evlilik. Mutluluğunuz daim olsun

İlerde keşke deneseydim demezsin canım bence iyi yapmışsın. ben o çabaları çoktan tükettim zaten zamanında o yüzden böyleyim. Umarım siz çok mutlu olursunuz :)

Teşekkür ederim :) Şuanki sevgilin senin için çabalıyorsa onda bir değerin varsa böyke düşüncelerle kafanı yorma seni mutlu ettiği anları düşün anladığım kadarıyla diğeri bitmiş sadece takıntı olmuş sizde. Yinede hakkınızda hayırlısı neyse o olsun :)

teşekkür ederim canım :)

Bir evlilikte aşk kesinlikle olmalı ama mantık da olmalı. Bu ikisini bir arada buluyorsanız evlenmelisiniz.

Insan bazen huzursuzluk da ister. Ben sahsen super anlastigim birini istemezdim. Tezatlar olmasa ask olmaz. Ask yoksa gonul arada cevreyi yoklar. Illa aldatmaz ama surekli bir acaba der. Mutlak huzurun anlami yoktur. Acilarla degerlidir huzurlu zamanlar. Yoksa nerden bilicez guzel oldugunu..

Evet ben Evliyim
Onsuz nasıl nefes alarım bilemiyorum
Tam birbirimizin istediği gibiyiz
Hatta şuanda otel odasındayız romantik romantik
Şaka kıss şaka ne romantizmi evdeki küveti kırdırdım banyoya fayans döşeniyor Artı badana Yapılıyor suyu kesti ustalar yatacak yer yok ondan otele geçtik
Otelide kendi işletiyor zaten içerde horul horul uyuyor
Ama tam 9 sene önce bu otelde tanışmıştık o gün bugün beraberiz

Asik olmadan evlenen mutlu olabilir. Yogurtu cok seviyosundur mesela. Hayatin boyunca sadece yogurt yiyerek yasarsin,olmezsin. Mantik evliligi veya standart insan sevgisiyle olan evlilik boyle. Ama ask evliliginde binbir cesit yemegin oldugu sofrada yasamak gibi. Hem gonlun doyar hem gozun hm kalbin hem miden hem ruhun... Yani demem o ki, asik olmadan sakin evlenme. Sen o adami unutacaksin, bundan eminim. Bu surecte yanlis karar verme. Gunes balcikla sivanmaz. Unutamiyorsan, unutana kadar yalniz kalman lazim. Bu isin dogrusu budur.diger sucsuz insani da dusun

bu çok karışık bir konu aslında yani birçok kişi var kalbinde başka birisi olan ancak hayat da devam ediyor ve bunun yalnızlığı da var. eğer yalnızlıkla başederim diyorsanız sorun yok herkes evlenmemeli zaten ancak çocuk isteğiniz varsa ya da hayatınızdaki insanlar bir bir gidiyorsa o zaman aşk da fayda etmez. sevdiğiniz iyi anlaştığınız biriyle evlenmek tek çaredir yani aslında tamamen size kalmıştır.
sonuçta hayatın da kendi dinamikleri var. düşünsene annen baban yaşamını yitirmiş. tanıdık herkes evlenmiş. sen kaldın bir başına, sebep? birine aşıksın ve unutamadın. ee, onun hayaliyle nereye kadar?
bunları da düşünmek lazım.
sonuçta iyi biriyse kocan onun çabası senin de içini ısıtır. geçinip gidersiniz.
ya da ben yalnız daha mutluyum diyorsan böyle devam edersin.
seçim senin.

Ah Be Güzelim aşk evliliği yapta gör gününü. .o aşık olduğun adam cirkinlesince sen öyle büyük hayal kirikligina ugruyorsunki anlatamam. .Büyük aşk in hayal kirikligida büyük oluyor bunu unutma..ben aşk evliliği yaptim mahvoldum hayatimi zindan etti..bi süre bocalayip sasirmakla geçiyor süre aşık olduğum insan bana bunu yaptı bunu dedi diyerek sonra ne oluyor nefret! Aşk ve nefret zıt ama öyle bir çekim gücü varki aşık olduğun adamdan bir an nefret ediyorsun sonra keşke basliyor. .Iyi düşün derim..simdiki aklım olsa o kadar aşık olmayacağım beni seven saygı duyan el üstünde tutan birisini hiç gözümü kirpmadan tercih ederdim .

aşk ve sevgi değil , aşk ve uyum önemli olan.. Her açıdan uyumlu olunca ister istemez aşk geliyor zaten. Ya da bir süre sonra uyumu yakalıyorsunuz aşık olduğun insanla.. Aşk önemlidir bence, sevgiye dönüşen şeyde aşktır.

Aslında aşkta'da sevgidede en gerçerli kural erkeğin kadını sevmesi ve karekterli olması,

Ask seni mahf etsede vazgecilmez kiliyor karsindakini..

Ama sevgi saygi sonsuzdur , seninki daha cok takinti haline gelmis , icinfeki bu duygudan kurtulmalisin öncelikle...

Aklında bir başkası varsa evlenme, evlilik çok zor insan eşinin nelerini görüp nelerini yaşıyor ..
Özveriyi ancak gerçekten sevdiğine gösterebilirsin .. Özverisiz evlilikte yürümez ..Yapamazsın ..
Bence evlenmek için tüm kalbinle ve beyninle evleneceğin kişiye ait olmalısın .. Acaba olmamalı ..

Deli gibi aşık olduğum bir adam ile evliyim.
Her sabah yanımda onu gördükçe mutlu oluyorum.
Gün içerisinde görmeyince bile deli gibi özlüyorum.
Hayatta yaşanan tüm sorunları, onun yanındayken unutuyorum.
Düşünüyorum da, ya tam tersi olsaydı?
Sanırım çok zor olurdu. Gerçekten tutku duymadığın bir insanla uyurken, yatakta dönüşü bile rahatsız etmez mi?
Evde yaşanılan en ufak bir sorun olaya dönüşmez mi?
En azından kendi kişiliğimi bildiğim için çekilmezdi.
Yine de kişiden kişiye değişeceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…