Haklsın bazen onunla evlensem nasıl olur diye düşünüyorum , aşık ama mutsuz. neye yeter ki huzur olmayınca zatenSenin ki ask degil takinti bence. Inan bana onunla sevgili olsan tekrardan bi sure sonra yine ayrilirsin, suan sevgili olmadigin icin o sana hos geliyor. Hem ilk askin ise unutmak zor olabilir ama huzur olmayacaksa oyle bir adamla ne kadar asik olursam olayim hayatimi birlestirmezdim..
Ben asik oldugum adamla evlendim simdi asik miyim? hayir.. O heyecan kipirti gitti tabiki ama onun yerine oyle bir sevgi ve huzur geldi ki ask ta neymis dedirtiyor insana..
Demem o ki asik oldugun adamla evlensen bile huyu suyu iyi degilse bi kac yil sonra hatta belki bir kac ay sonra ask biter o zaman sadece o kotu huylari gorursun, onun yerine sevdigin ve huyu iyi olan sana deger veren biriyle olmali insan bana gore..
Aşık olduğun adam unutamıyorsan, sakın bir başkasıyla evlenme. Bu hem kendine hem karşındakine büyük haksızlık olur!Benim uzun zaman önce biten yıllardır hayatımda olmayan biri var ve ne yazık ki hep bir köşede duruyor, ayrılalı 3 yıl oldu herşeyi yaptım ama olmadı. 2 yıl hayatıma kimseyi almadım, sonra biri oldu bana değer veriyor. Mükemmel olmasada iyi giden bir ilişkimiz var ve gün geçtikçe ciddileşiyor durum... Onu seviyorum ama kalbimin en içinde kimseye söyleyemediğim bir yerde eğer evleneceğim adam eski sevgilim olmayacaksa yalnız kal ömrünün sonuna kadar diyor. Aşk ve sevgi ne demek o kadar güzel ayırt ettim ki aşk insanı yiyip bitirir bir hastalık gibi. Hep sorguluyorum herkes evlendiği insana aşık mı gerçekten, ya da diğer türlüde yürüyor mu işler? Suçlu mu hissetmem gerek, kaçıp uzaklaşmam mı çaresizce kaldım ortada. Siz hem kendinizden örnek verebilirsiniz hem de tavsiye,, çok teşekkür ederim.
Aminnnnnnmaşallah canım allah nazardan saklasın sizi
inşallah allah bana da nasip eder böyle bir evlilik. Mutluluğunuz daim olsunValla sevgi evet ama bence ask bitmiyor..
Ben ask evliligi yaptim ve bir kizim var.
Hala ilk opusmede ki tutku ve heycan var...
Sabahlari attigi "Seni seviyorum" mesaji yada ozluyorummm benim icin dunyanin en guzel seylerinden biri..
Her aksam uyudugunda yuzune bakip sukrettigim bir adam var ve minik kuzum rabbimden daha ne isterim ki
İlerde keşke deneseydim demezsin canım bence iyi yapmışsın. ben o çabaları çoktan tükettim zaten zamanında o yüzden böyleyim. Umarım siz çok mutlu olursunuz :)
Hepsi boş en iyisi salçalı makarna
teşekkür ederim canım :)Canim benzer bir durumdaydim.Soyle dusunuyorum o asik oldugumu dusundugum kisi benim icin hayirli olsa eminim o iliski devam ederdi... Bir baskasini sevip onda huzur bulmak o kadar guzel bisey ki su hayatta huzurdan guzeli yok bence asktan da oteye geciyor bi zaman sonra. Sende o kisiyi daha fazla dusunup ona bu kadar anlam yukleyip yillarini daha fazla bosa harcama derim inan hayatta basimiza ne gelecegi belli degil kendini mutlu etmeye bak.Aklina takilan bu sorulari filan dusunme artik gecmisi birak benim tavsiyem..
açlıktan olmasın bu karışıklıklar bende haahhaBu saatte yanında kola ne iyi giderdi :)
Benim uzun zaman önce biten yıllardır hayatımda olmayan biri var ve ne yazık ki hep bir köşede duruyor, ayrılalı 3 yıl oldu herşeyi yaptım ama olmadı. 2 yıl hayatıma kimseyi almadım, sonra biri oldu bana değer veriyor. Mükemmel olmasada iyi giden bir ilişkimiz var ve gün geçtikçe ciddileşiyor durum... Onu seviyorum ama kalbimin en içinde kimseye söyleyemediğim bir yerde eğer evleneceğim adam eski sevgilim olmayacaksa yalnız kal ömrünün sonuna kadar diyor. Aşk ve sevgi ne demek o kadar güzel ayırt ettim ki aşk insanı yiyip bitirir bir hastalık gibi. Hep sorguluyorum herkes evlendiği insana aşık mı gerçekten, ya da diğer türlüde yürüyor mu işler? Suçlu mu hissetmem gerek, kaçıp uzaklaşmam mı çaresizce kaldım ortada. Siz hem kendinizden örnek verebilirsiniz hem de tavsiye,, çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?