- 29 Eylül 2015
- 49
- 9
- 6
- 33
- Konu Sahibi kirikbirkaybeden
Bu konuyu sanirim iki gün önce de anlatmistim ama içime dert oldu çok özlüyorum bu insanı. Sizce ayrılarak doğru karar mi verdim yoksa haksızlık etmiş olabilir miyim yerimde olsanız ne yapardiniz? Canımdan çok sevdiğim adamin, kendinden tiksindirecek laflar ettiğini gördüm gecmiste söylemiş bu sözleri arkadasina bide silmemis mesajları, örnek veriyim: dışarıda olsak şimdi s. ktigimiz kızın haddi hesabı yoktu.. diger örnek: ev bos kız düsürüp atalım. Diger örnek: kızı terk ettim diyen arkadaşına da başka kıza çak aldatmamıs olursun sonra dönersin demiş. Ben hayatına girdim, ben geldikten sonra bu sozleri asla kullanmadı, ne dediysem yaptı. Ama ne dediysem. Sözlerim zihniyetim değiştiyse buda kayda değer bişeydir dedi bidaha olmayacak dedi. Arkadaşlarını uyarmis hatta yanımda kız konusu açmayın diye. bütün şifreleri telefon dokümanına kadar var.. kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım? Senden sogudum dedim, okadar uzuldu ki sesi titredi onu daha önce böyle görmemiştim naiflesti.. ben seninle düzeldim dedi. Ne yapmam gerek inanman için bişey söyle onu yapıyım ispat etmek için bişey söyle yapıyım dedi.. siz olsaniz ne yapardınız ben ayrıldım ama hala düşünüyorum. Bu insan beni bi kere bile terk etmedi sevgili olduk olalı. Çözemiyorum..