- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi kirikbirkaybeden
Birlikte olduğu tüm kızları yollu ilan eden tiplerden belli ki, bu tipler el değmemiş kız arayışına girer evlenir, 3 ay sonra gene cozutur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldugu gibi aktarmam gerekti acımı paylaşmak için, kusura bakmayınElinin tersiyle duzeltebilirsin boylesini
Bu arada cok acik yazmissin midem kalkti
Yok bu muhabbetler benden önce, ben yeni öğrendim.. ben hayatına girdikten sonra olmadı böyle bi muhabbeti hatta yanımda kızdan bahsetmeyin diye uyardı bazı arkadaşlarını yine de midem kaldirmadi bazi seyleriaklı yok mu da sen onu düzeltecekmişsin?
düzelmeye niyeti olsa hayatında sen varken öyle mesajlar atmaz kimseye.
iki yüzlü adamın biri işte, senin yüzüne gülüyor, sen yokken gözü dışarda.
zaman, emek harcamaya değmez böyleleri için.
Bana o gözle bakmaz gibi duruyodu :'Seni övüyorya hani....
Hani herkesten farklısın diyorya...!
İşte bu ancak seni cinsel anlamda elde edinceye kadar...Boşuna hiç umut bağlama böyle birine.
Kadınları bu kadar aşağılayan uçkursuz birinden sana hiçbirşey olmaz.
Düzgün okur musunuz yanlış anlamissinizDaha senden ayrılmadan, senin hakkında vöyle şeyler diyorsa, sana bunları yapıyorsa
Ayrıldıktan sonra seni kimlere nasıl anlatır bilemiycem artık
Düzgün okur musunuz yanlış anlamissiniz
Recep ivedik nedir ki yanında. Çok sogudum çok nası böyle birini sevebildim kendimden utanıyorum.
baya bir üzüldü naifleştigini hissettim.
beni sen düzelt istedim
Konuyla alakasız ama profiliniz resminize bayıldımmmGeçmişi, kiminle yattığı kalktığı değil de zihniyeti sorunlu. Asıl problem o olmalı bence.
Konuyla alakasız ama profiliniz resminize bayıldımmm![]()
Igrenc.. kosarak uzaklas..Aşık oldugum adamın öyle iğrenç muhabbetlerini yakaladım ki, benimle barismadan öyle öyle sözler söylemiş ki midemi bulandirdi. İki tane örnek veriyim: arkadaşı buna kızla oldum geldim yazmis oda aldatmamis oldun o bir kenarda bulunsun demiş, yani ne demek bu aldatmamak için onunla sevişmek gerek demek. İğrenç. Bana tiksinc geliyo böyle seyler kendimi bildim bileli, bir diğer sözü de şu: arkadaşına demiş bu sözü: dışarıda olsak şimdi s. ktigimiz kızın haddi hesabı yoktu. Ama cok garip ki bu mesajlari silmemis nası utanmazlıksa. Sordum, haklısın ne desen dedi, sogudum senden artık bişey hissetmiyorum nası dusuncelerin varmis meğer dedim baya bir üzüldü naifleştigini hissettim. Ben senin nası bir kiz olduğunu biliyorum o tür seylerle ilgin olmayacagini da biliyorum beni sen düzelt istedim yok işte o yüzden sana aşık oldum vs. dedi. bir baktım önceki kızlar hakkında kandiriyorum hahaha yapmış benim hakkimda okadar güzel şeyler söylemis ki gözüme de sokmadi bunu sonradan kendim öğrendim, ne yapacağımı bilmiyorum ya ilk defa sogudum sevdiğim halde istemiyorum sanırım.. inşallah haksızlık etmiyorumdur ne yapacağımı bilmiyorum