• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğinizin geçmişi iğrenç olsa ne yaparsınız sizce ne yapmam lazım?

Bana o gözle bakmaz gibi duruyodu :'
İşte tam olarak hedefi zaten sana bunu hissettirmek.... hatta pişmanlığın bile sahtesini yaşatır. Sence bi insanın zihniyeti bu kadar çirkinse; yine bir kadın için bundan vazgeçermi...
bence bu sadece filmlerde var. bi süre düzelir gibi olsada, ilerde seni üzeceğini düşünüyorum. hemde çok.

bu adam kadinlarla olma olayini bi sanat filan zannediyor herhalde rakamlara vurmus. bilmiyorum boyle insan degisirmiki ben senin yerinde olsam tiksinirdim

Benim erkek arkadaşımın geçmişi de çok kötüydü. Tövbe ettim namaza başladım, dedi o vakit ayrılacak gibi oldum tiksindim sonra dedim ki hattime mi Allah'tan af dilemiş ben kimim ki affetmeyeceğim. Neyse devam ettik ve evlendik inan kızlara cinselliğe vs ilgisi hep devam etti üzülerek söylüyorum ki o geçmişte yaşadığı iğrenç fantezileri benimle de yaşamak istedi.(anal ilişki) Her seferinde tartıştım dedim ki bu tavrınla o geçmişteki oro...uları hatırlatıyorsun kendimi iğrenç hissettiriyorsun dedim hep özür hep pişmanlık. Neyse dedim ki eğer ki tevben samimi ve gerçek olsaydı asla helaline bunları yaşatmak istemezdin. ::( öyle ki boşanmam da son damla oldu. Karar senin. benim kalbim çokkkk rahatsiz oldu bırak aşkı maşkı salla git o adamı kadın edepli adam iki kat edepli olacak!

Sogudum dediğimde verdiği yanıt şuydu: sürpriz oldu bana senin için yapmadığım şey kalmadı girmediğim şekil kalmadı normalde bu kadar çok sıkıntı çıkaran ayrılan birinden sogunur demek ki çok sevdıysem soguyamadım ama anlaşılan çok seviyorum lafında lafta kaldı ben seninle çok şeyi duzelttım bunları sende gördün bunca zaman sonra gelip soğudum demen şu ayrılmalarından daha çok yara açtı benden çünkü sevdiğine ınanıyodum
Suc bastirmak.. Harika!

Arkadasinami senin hakkinda guzel seyler yazdigini gordun?
Ne zman yazmis bunlari?
Kim bilir belkide sen gor diye yazmistir onlari?
Olamazmi?

Bu muhabbetlere girmeyen erkek hiç mi yok ya

Bunu ben de soruyorum. Gerçekten iğreniyorum.
Eski sevgilimde beklemediğim hiç hoş olmayan muhabbetlerini görmüştüm bir kaç erkek arkadaşıyla, bu kadar kötü de değildi sanırım ama içimden soğuk suların aktığını hissettim(ben gördüğüm neyse farklı ortamlarda da çok farklı olmayan biriyle karşılaşmamayı bekliyorum insanlardan genelde, bu da var). Normal bulan çok insan var ne var bunda vs. diye normalleştirmek istemiyorum ben de açıkçası ama o kadar çok var ki kabullenmeli miyim diye sormuyor değilim bazı zamanlar belli bir kısmı.
Başkalarının yaptıklarından bahsetse esprili bir nebze belkii(bu da kötü aslında da..), ama bunlar baya yaşadıkları şeylerden bahsediyorlar. Geyikse de geyik anlayışları çok çirkin bu erkeklerin, ki bizzat yaptıkları şey zaten kötü nesi geyik olacaksa.
Pişman mıdır dicem de, beni sen değiştir derken hala zorlandığı belli.

Sorun sevgilinin geçmişi değil. O koca kafatasının içindeki cücük kadar beyni, kadın deyince zihninden geçenler.
Hatta sana çok kötü bir haberim var. Bu adam potansiyel tacizci, hani şu salyasını akıtarak laf atan, dokunanlardan.
Dahası da var ama henüz ayrılmamışsın.
Üzmeyeyim seni.
Ayrıldığımi yazdim diye hatırlıyorum ben cevap da vermiyorum bugün mesaj attı zihniyetimin fikrimin degismesi kayda değer
Sorun sevgilinin geçmişi değil. O koca kafatasının içindeki cücük kadar beyni, kadın deyince zihninden geçenler.
Hatta sana çok kötü bir haberim var. Bu adam potansiyel tacizci, hani şu salyasını akıtarak laf atan, dokunanlardan.
Dahası da var ama henüz ayrılmamışsın.
Üzmeyeyim seni.
Çok haklısın, ben zaten ayrıldığımi yazdim olayi anlatırken hatta doğru olanı yapmisimdir inşallah haksızlık degildir demiştim. Benim en büyük sucum, aşık olduktan sonra nası bi insan olduğunu anlamak. Benide bi gorseniz tam zıttıyım. Bugün mesaj attı o zihniyetler düşünceler değişmişse buda kayda değer bişeydir diye. çok karıştı benim için herşey inanin.. aklımı mi çelmeye calisiyor yoksa gerçekten düzeldi mi nası anlayacagimi bilmiyorum içim içimi yiyo

İşte tam olarak hedefi zaten sana bunu hissettirmek.... hatta pişmanlığın bile sahtesini yaşatır. Sence bi insanın zihniyeti bu kadar çirkinse; yine bir kadın için bundan vazgeçermi...
bence bu sadece filmlerde var. bi süre düzelir gibi olsada, ilerde seni üzeceğini düşünüyorum. hemde çok.
Şimdi bu insan benim her dediğimi yaptı ama iyi ne yapmış olursa olsun belki anormal gelir ben çok tiksiniyorum cinsellikle ilgili şeylerden en azından evlenmeden. Yaşca da çogunuzdan küçüğüm kafam çok karışık oldugundan sizi dinlemek istedim. Hepinize teşekkür ederim yapacak bişey yok zor olsa da bitti onunla ne zaman konuşsam o sözleri gözümün önüne gelir zaten biliyorum

Benim erkek arkadaşımın geçmişi de çok kötüydü. Tövbe ettim namaza başladım, dedi o vakit ayrılacak gibi oldum tiksindim sonra dedim ki hattime mi Allah'tan af dilemiş ben kimim ki affetmeyeceğim. Neyse devam ettik ve evlendik inan kızlara cinselliğe vs ilgisi hep devam etti üzülerek söylüyorum ki o geçmişte yaşadığı iğrenç fantezileri benimle de yaşamak istedi.(anal ilişki) Her seferinde tartıştım dedim ki bu tavrınla o geçmişteki oro...uları hatırlatıyorsun kendimi iğrenç hissettiriyorsun dedim hep özür hep pişmanlık. Neyse dedim ki eğer ki tevben samimi ve gerçek olsaydı asla helaline bunları yaşatmak istemezdin. ::KK43: öyle ki boşanmam da son damla oldu. Karar senin. benim kalbim çokkkk rahatsiz oldu bırak aşkı maşkı salla git o adamı kadın edepli adam iki kat edepli olacak!
Ya ciddi misin sen :(
Bu erkekler zaten birbirine benziyor genelde. Bunu iyiki anlattin daha iyi anladim doğru kararmis. Yol yakinken dönmeli, bu insanla evlenecektim bide yakında. Çok teşekkür ederim

Bende
Arkadasinami senin hakkinda guzel seyler yazdigini gordun?
Ne zman yazmis bunlari?
Kim bilir belkide sen gor diye yazmistir onlari?
Olamazmi?
Iste bende aynısını düsünürüm diye silmis, bi konu gecti aramizda beni sevdigini anlatamazsin ki sen demistim oda he anlatamam arkadaşıma bahsetmiştim ama ben görüyorum ondan yazıyo diye düşünürsün diye sildim ta ne zaman dedi..sonra arkadaşına attırmıstık ekran görüntüsünü mesajların

Bunu ben de soruyorum. Gerçekten iğreniyorum.
Eski sevgilimde beklemediğim hiç hoş olmayan muhabbetlerini görmüştüm bir kaç erkek arkadaşıyla, bu kadar kötü de değildi sanırım ama içimden soğuk suların aktığını hissettim(ben gördüğüm neyse farklı ortamlarda da çok farklı olmayan biriyle karşılaşmamayı bekliyorum insanlardan genelde, bu da var). Normal bulan çok insan var ne var bunda vs. diye normalleştirmek istemiyorum ben de açıkçası ama o kadar çok var ki kabullenmeli miyim diye sormuyor değilim bazı zamanlar belli bir kısmı.
Başkalarının yaptıklarından bahsetse esprili bir nebze belkii(bu da kötü aslında da..), ama bunlar baya yaşadıkları şeylerden bahsediyorlar. Geyikse de geyik anlayışları çok çirkin bu erkeklerin, ki bizzat yaptıkları şey zaten kötü nesi geyik olacaksa.
Pişman mıdır dicem de, beni sen değiştir derken hala zorlandığı belli.
Sen değiştir kısmını tam anlatamadim çok uzasin istemedim de değiştir muhabbeti şöyleydi tam olarak; "sen benimle sevgili olmadan önce hayatıma gel düzelt beni dedim sana geldin ve düzelttim seninle" dedi. Hayatına gelmeden önce de eski sevgilileri sevmediğim için söylemiyorum ama yollu gibiydi af edersiniz. O yüzden kızıyodum bu kadarından haberim olsa ah olsa tanismazdim bile. Bu arada yazdığını okudum ciddiyim bende bazen aynısını soruyorum. Çok sevdiğim bi kiz arkadaşımla sohbet ediyordum geçen gün bende öyle muhabbetini yakaladım sevgilimin dedi.. ama sevgilisini gorseniz hiç aklınızdan gecmez öyle bişey diyeceği.. neden bu pislik genelinde var bilmiyorum çok merak ediyorum

Sen değiştir kısmını tam anlatamadim çok uzasin istemedim de değiştir muhabbeti şöyleydi tam olarak; "sen benimle sevgili olmadan önce hayatıma gel düzelt beni dedim sana geldin ve düzelttim seninle" dedi. Hayatına gelmeden önce de eski sevgilileri sevmediğim için söylemiyorum ama yollu gibiydi af edersiniz. O yüzden kızıyodum bu kadarından haberim olsa ah olsa tanismazdim bile. Bu arada yazdığını okudum ciddiyim bende bazen aynısını soruyorum. Çok sevdiğim bi kiz arkadaşımla sohbet ediyordum geçen gün bende öyle muhabbetini yakaladım sevgilimin dedi.. ama sevgilisini gorseniz hiç aklınızdan gecmez öyle bişey diyeceği.. neden bu pislik genelinde var bilmiyorum çok merak ediyorum

Hmm düzeltmiş yani.. Ama işte insan zorlanıyor kabullenmekte bir kere şahit oldun mu...
Yani gerçekten pişmansa düzelmişse aslında geçmişle yargılamak da doğru sayılmaz ama cidden çok iğrenç, bu kişi benim sevdiğim tanıdığım insan mı deyip konduramıyorsun, konduramadıkça gerçek olduğunu görüp uzaklaşıyorsun vs... Belli bir düzeyde makul mu karşılamak lazım bilmiyorum?
Erkeklerin çoğunun içinde hep böyle biri var heralde dışarıya karşı bastırılmış.

Back
X