• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğinizin geçmişi iğrenç olsa ne yaparsınız sizce ne yapmam lazım?

Bu normal mi sence hakkaten, erkek muhabbeti denip geçilir mi? Adam kendi resmen sokakda serbest dolaşan köpeciklerle aynı sınıfa koymuş. Musait ortam bulsa iki arkadaş....eww, pislikler.

Konu sahibi, adamın defosu düzeltilebilir boyutta değil bence. O bile ben buyum derken, siz bu kadarcık bir adamcığa razı olmayın.
Samsonn Samsonn adamı gömmüşsün resmen:KK70:

erkek arkadaşın kadınları evlenilecek kadın ve eğlenilecek kadın diye ayırın birisi (muhtemelen her sevgilim versin ama karım bakire olsun da diyordur)
ha sen eğlenilecek değil de evlenilecek kadın olabilirsin onun güzünde ama bu, adamın zihniyetinin dediğim gibi olduğu gerçeğini değiştirmez
ve evet, bu adamlardan tonla var.

Şimdi dışarıda olsaydık malı götürüyorduk zihniyetindeki kişi benim için malın ta kendisidir ve hayatıma girmemesi için her şeyi yaparım. Benimle ilgill ne kadar iyi düşünürse düşünsün. Her çiçekten bal alan adamın arı kovanı, son durağı olacak biri değilim," aa onu ben yola getirdim" karakteri hiç değilim. Yani benden uzak olsun.

bir de sevgili konu sahibi
bu konu sevgilinin geçmişi değil
geçmişte şöyle bir kadınla birlikte olmuş ama pişman şimdi desen, derim ki geçmiş gitmiş boşver kurcalama- bu her zaman olmasa da, bazen denebilir bir şey en azından (bence kadın içinde erkek için de hatalar olabilir, geçmiş geçmişte kalır)
ancak bu geçmiş değil, bu bugün, bu adamın zihniyeti, kadına bakış açısı, kafa yapısı, bu geçmişten bin kat tehlikeli

Aşık oldugum adamın öyle iğrenç muhabbetlerini yakaladım ki, benimle barismadan öyle öyle sözler söylemiş ki midemi bulandirdi. İki tane örnek veriyim: arkadaşı buna kızla oldum geldim yazmis oda aldatmamis oldun o bir kenarda bulunsun demiş, yani ne demek bu aldatmamak için onunla sevişmek gerek demek. İğrenç. Bana tiksinc geliyo böyle seyler kendimi bildim bileli, bir diğer sözü de şu: arkadaşına demiş bu sözü: dışarıda olsak şimdi s. ktigimiz kızın haddi hesabı yoktu. Ama cok garip ki bu mesajlari silmemis nası utanmazlıksa. Sordum, haklısın ne desen dedi, sogudum senden artık bişey hissetmiyorum nası dusuncelerin varmis meğer dedim baya bir üzüldü naifleştigini hissettim. Ben senin nası bir kiz olduğunu biliyorum o tür seylerle ilgin olmayacagini da biliyorum beni sen düzelt istedim yok işte o yüzden sana aşık oldum vs. dedi. bir baktım önceki kızlar hakkında kandiriyorum hahaha yapmış benim hakkimda okadar güzel şeyler söylemis ki gözüme de sokmadi bunu sonradan kendim öğrendim, ne yapacağımı bilmiyorum ya ilk defa sogudum sevdiğim halde istemiyorum sanırım.. inşallah haksızlık etmiyorumdur ne yapacağımı bilmiyorum
kızlar hakkında boyle dsunuyorsa boşver gitsin derim... bozuk bişeyi düzeltemezsin git ve düzgününü bul hazır soğumussunda salla gitsin... onlar hakkında oyle konusan ilerde senin hakkındada o sekılde konusur.
tabi karar senin yinede sen bilirsin

Daha senden ayrılmadan, senin hakkında vöyle şeyler diyorsa, sana bunları yapıyorsa

Ayrıldıktan sonra seni kimlere nasıl anlatır bilemiycem artık

Sorun sevgilinin geçmişi değil. O koca kafatasının içindeki cücük kadar beyni, kadın deyince zihninden geçenler.
Hatta sana çok kötü bir haberim var. Bu adam potansiyel tacizci, hani şu salyasını akıtarak laf atan, dokunanlardan.
Dahası da var ama henüz ayrılmamışsın.
Üzmeyeyim seni.

Disardaki kizlar kotu ben onlarin arkasindanda konusurum hepsine o. gozuyle bakarim ama sana asigim diyor.
Onemli olan bi erkegin beni sevmesi degil tüm kadinlara saygi duymasi. Her kadinin bir ana baba evladi oldugunu unutmamasi.
Boyle igrenc sohbetlerden tiksiniyorum.

Şimdiye çoktan topuklarını popona vura vura kaçmış olman gerekirdi. Umarım buradaki yorumlardan sonra doğru olanı yapmışsındır

Back
X