Aşık olduğunuz kişi nasıl unutulur

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Evet diyelim eski sevgilinizle 'ömür boyu' ayrı kalacaksınız tekrar beraber olma şansı yok onunla bir kelime etmek ondan haber almak ne yaptığını bilmek ömür boyu asla onu göremeyeceğinizi bilmek bu durumda nasıl unutulur? Bunu nasıl kabullenirsiniz? ne yapmak lazım yardımcı olun

Evet diyelim eski sevgilinizle 'ömür boyu' ayrı kalacaksınız tekrar beraber olma şansı yok onunla bir kelime etmek ondan haber almak ne yaptığını bilmek ömür boyu asla onu göremeyeceğinizi bilmek bu durumda nasıl unutulur? Bunu nasıl kabullenirsiniz? ne yapmak lazım yardımcı olun
Cevapları ben de bekliyorum :(

Haber almazsan görüşmezsen zaten bir müddet sonra aşkın ateşi söner başkasına aşık olunca da geçer unutulup gider ;)
Boşuna dememişler gözden ırak olan gönülden de ırak olur diyen

Nasıl unutacam diyerek ilk başta hata yapıyorsun ! Bir insan ayrılırken kötü anılarını unutur iyi anıları sadece dile getirir . sana yaşattıkları göz önunde bulundur her daim.
bir damla gözyaşın bile ondan kıymetli onu düşun

Sadece zaman hemen olsa ama malesef sabredeceksin

Sevdiğin kişiyle imkansızsa her şey, evlilik bir derece iyi eder seni bence.
Sonuçta olmayacak bi iş için bekar kalamazsın. E hemen aklından da atamayacağına göre yeni ilişki iyi gelir.
Hayatındaki insanı sevmeye çalış. Zaten hiç sevgin olmasa evlenmezdin sanırım. Bir de kafanda büyütme.
Ben de senin gibi imkansız aşka düştüm.
Çok zorluk çekiyorum. Ama illa ki başka birini hayatıma alıp bir yuva kurmak zorundayım. Olanları unutturacak bi erkek çıkması da önemli tabii.

Back
X