asık oldum!!! ama nasıl davrancam bılmıyorum,tecrubelılerden yardım ıstıyorum

edd1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
202
0
46
İstanbul
1 hafta once tanısmıstık arkadas ortamında,benımle cok ılgılendı numaramı almıstı,yemege gıdelım mı yarın demıstı,sonra 1 gun sonra mesaj attı aksam gıdelımmı dıye bende olur demıstım,10 dakıka sonra aıle yemegımız varmıs dedı ve haftaıcı gıdelımmı dedı bende ıkımızde musaıt olursak ınsallah gıderız demıstım ve benı 1 hafta hıc aramadı,sonra haftasonu tesaduf yıne aynı ortama denk geldık ve ilk once hıc konusmadık ben pas vermedım:)sonra konustuk musaıt degıldım,cok calıstım arıyamadım dedı,bende musaıt degılım dıyebılırdın dedım evet haklısın yarın gıdellımmı dedı,bende konusuruz dedım o gece benı eve o bıraktı ve dıger gunde yemege gıttık muhabbet ettık sonra sınemaya gıttık cok usudum sonra elımı bıle tuttu bır daha usudugunde hep ısıtcam ellerını dedı :16: sınemadan cıktık benı eve bıraktı ıyı geceler dıye mesaj attı ve bugun hıc aramadı :( ne yapmam gerekıyor dun oksuruyordu bogazın nasıl oldu dıye sorsam mı ne yapsam lutfen yardım edıniz

bence aceleci davranmayın bu konuda ağırdan alan taraf siz olun zaten karşı taraf sizi önemsiyor ve değer veriyorsa her türlü fedakarlığı ve ilgiyi gösterecektir:)

bence aceleci davranmayın bu konuda ağırdan alan taraf siz olun zaten karşı taraf sizi önemsiyor ve değer veriyorsa her türlü fedakarlığı ve ilgiyi gösterecektir:)

ilk gunden elimi tutturdum hakkımda kotu dusunmez değil mi?

yanı onun aramasını beklıyım dimi ben bırsey yapmıyım

Ne desem bilemedim, ben böyle hızlı tüketime karşıyım. Bence bırak o seninle iletişime geçsin.

bır de o mesaj atarsa bogazın nasıl oldu dıye sorıyım mı?

kötü düşünür bence erkekler zor kızları seviolar. =)

Ben ilk gün öpmüştüm.
Hiçbir sorun olmadı. Aşık oldular.
Seven adam seviyor her türlü.
Böyle saçma şeyler düşünme. :D
Eski Türk filmi sahnelerini, o kafa yapısını unut. ;)
Sadece kendine güven ve değer ver.

Bir de ilk buluşmanızın ertesi mesaj atmaması belki de nasıl davranacağını bilemediğindendir.
Bu en iyi ihtimal tabi.
Ama devam ederse iletişim kurmamaya senin hakkındaki görüşleri değişmiş olabilir.
Bazen insanlar yan yanayken çok sıcak olup ayrılınca arayıp sormayabiliyor.
Bu yüzden zaman gösterir ne olacağını.

Ayrıca odun bir kişilikse de aramıyor olabilir. Böylesiyle uğraşmak zor olur.
Şu anda bence boğazını sormak için mesaj atabilirsin.
Muhabbet sıcak ilerlerse ne ala.
Ama olmazsa boşver. Sen hiçbir şey yapma. Akışa bırak.

Son düzenleme:
sonuçta yeni tanıştığınız biri ve aranızda mesafe olmalı bana sorarsanız zamanla daha iyi tanımak için

bişey yapma bence.. o arasın.. isteyen insan her türlü gelir bulur seni ;)

mesaj attı bana sabah erkende ben mesaj mı atsam dıyorum gunun guzel gecsın gunaydın dıye yoksa erken mı ?

Sen tam benim kafadansın :) Ben ilk günlerde tuttum kendimi, fena tuttum hemde, telefonu elime alıp alıp bıraktım.. O ilgilendi mi, inan ilk günlerde aynı senin arkadaşın gibiydi, bi süre sonra ilgilenmeye baslıyo ama ve en sonunda sen tamam artık olduk dediğin anda sen ilgilenmeye baslıyorsun o geride kalıyo, sonra neden böyle davranmaya basladım die kendi kendini yiyorsun ama iş işten geçiyo.. Seninle ne kadar çok ilgilenirse o kadar mutlu olursun.. Telefonu eline al al bırak.. Mesaj attığında cevap ver tabi, arada hatta pat die bi mesaj at hiç beklemeyeceği bi zamanda.. Ama o kadar, at bırak :) O ilgilensin... İlerde çok ararsın zaten bugünleri....

Sen tam benim kafadansın :) Ben ilk günlerde tuttum kendimi, fena tuttum hemde, telefonu elime alıp alıp bıraktım.. O ilgilendi mi, inan ilk günlerde aynı senin arkadaşın gibiydi, bi süre sonra ilgilenmeye baslıyo ama ve en sonunda sen tamam artık olduk dediğin anda sen ilgilenmeye baslıyorsun o geride kalıyo, sonra neden böyle davranmaya basladım die kendi kendini yiyorsun ama iş işten geçiyo.. Seninle ne kadar çok ilgilenirse o kadar mutlu olursun.. Telefonu eline al al bırak.. Mesaj attığında cevap ver tabi, arada hatta pat die bi mesaj at hiç beklemeyeceği bi zamanda.. Ama o kadar, at bırak :) O ilgilensin... İlerde çok ararsın zaten bugünleri....

sabah erken ıse gıdıyor o,ben ondan erken kalkıp umarım ıyılesmıssındır gunun guzel gecer ınsallah gunaydın yazsam sasırır bence cunku bugun son arananlar lıstene ekle benıde gıbı mesaj attı aramamı beklemıs yanı :) sızce atıyım mı ? erken mı ? ama uzun surelı ılıskısınden de yenı ayrılmıs hanı pesımden cok kosturmakta ıstemıyorum,ama tecrubelerım erkeklere ılk zamanda pas verme dıyor lutfen yardım edın :nazar:

Yaşınız kaç ?
Böyle davranmanız yersiz. İçinizden geldiği gibi davranın. Siz karar vermişsiniz o günaydın mesajını atacaksınız. Soruya cevap gelse de gelmese de.. Sonra aramıyor diye üzüntülü mesajlar atacaksınız. Ardından sizle ilgilenmiyor diyecekler, savunmaya gececeksiniz onu. Çünkü siz bu olmaya çalıştığınız kişilikte biri değilsiniz. Olmak da zorunda değilsiniz. İçinizden geleni yapın. Bence öyle daha çekici durur. Ama ben olsam daha ilk bulusmada böyle yapan birine resti çekmiştim. Cenaze bile dinlemem dinlemedim de.. Çok süründü hala daha sürünüyor. Dediğim dediktir. Herkesin tarzı farklı.:)

Back
X