aşık oldum, bitti.şimdi başka sevgilim/nişanlım/eşim var çok mutluyum diyen varmı

Precious

ruhum, ömrüm, herşeyim. .
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
2.316
868
163
aslında çok basit birşey sormak istiyorum..öyle bir aşk yaşarız ki hiç bitmeyecekmiş gibidir. onsuz nefes alamayacağımızı düşünürüz. gözümüz başkasını görmez.. ama gün gelir karşı taraf ilişkiyi bitirir. sizin kadar sevmemiştir. uzun süre acı çekersiniz. böyle bir ayrılık yaşayıp atlatıp başkasıyla en az o kadar mutlu olanlar var mı ? ben çok sevdim ama olmadı ve şuan başkasıyla olmayı düşünemiyorum bile.. başka erkeklerin ilgisi canımı sıkıyor. tek düşündüğüm bu hayatı birlikte geçiremiyeceğimiz. başkasıyla olsam bile ömrümce onu unutamayacakmışım gibi... öyle mi olacak ??

hayır tatlım olmıycak yeniden aşık olucaksın emin olabilirsin buna yeniden mutlu olacaksın biten güçlü bi ilişkiden sonra yaklaşık 3 ile 6 ay arası zaman geçmesi gerekir yaklaşık olarak kendini toparlayabilmen için yeni bittiyse böyle hissetmen çok doğal ama ilerde gülümseyerek hatırlıycaksın tabi bunun için unutmayı istiyor olmalısın sürekli onu takip eder aklından çıkarmaya çalışmassan işin biraz zor

şuan hala karşıma çıkanları onunla kıyaslıyorum. takip ederdim artık 1,5 aydır etmiyorum.. ohh içimi rahatlattın. şuan dünya bomboş geliyor deyim yerindeyse.. hiç kimseyi sevemicekmiş gibi hissediyorum.. bende olumlu düşüniyim unutucam demeliyimm çok teşekkürler..

ben ben ben

aşkımı çoooooook seviyorummmmmmm

her erkek aynıymış tatlım boşveeerrrr. ben bunu çok geç anladım. aşık oldum çok da mutluyum

inan hepsi aynı bu erkeklerin

ben varım...

ama aşık olmusmuydum bilemem O ZAMAN aşk sanmısım bence, ayrıldıgımda cok uzulmustum ustelik nerdeyse evlenecekken ayrılmıstık haya durdu sanmıstım... bidaha hiç bir zaman mutlu olamam sanmıstım YANILMISIM

bence ask degilmiş cunku şimdi sözlüme hissettiklerimi kıyaslayınca

bence aşkla onunla tanıstım

ben de varım ve ben de aynı soruyu sorardım, "gerçekten unutuluyor mu? bir gün unutabilecek miyim?" diye.

uzun süre kovaladım, kovalarken de aşık olduğumu biliyordum. sonra beraber olduk bir süre; o dönemde de kanım kaynıyordu, dünyanın en mutlu insanıydım, hiçbir şey beni üzemezdi o varken. her hareketini takip ederdim, yaptığı her şey bana güzel gelirdi, hatta taklit ederdim kimi zaman. sanki onsuz yaşayamam gibi geliyordu ve tahmin edeceğin gibi, bitti.

o bitirdi, dost kalalım, dedi.
kabul ettim ama enkazım resmen.
durmadan fal baktırıyorum, durmadan ona gönderilmemiş mektuplar yazıyorum, antidepresanlar kullanıyorum, alkol alıyorum. bitmiş haldeyim.

başkasıyla çıkmaya başladı sonra. bir süre daha konuştum dostça. sonra görüşmek istemedi, birdaha hiç görüşmedik.

ve ben bir sene boyunca ona yazdım. gönderilmemiş yazılar. bir sene boyunca her gün.

bitecek diyenlere hiç inanmıyordum ben.

eğer o anda ayaklansam, hayata dönmeye çalışsam, "etkilenmeyeceğim" diye kendimi telkin etsem bu kadar zorlanmazmışım.

sonra çok çok mutlu olduğum sevgilim oldu, sonra yine aşık oldum bir başkasına. onunla mutlu oldum bu kez.

inan bana, zaman geçince göreceksin; "boşa üzmüşüm kendimi" diyeceksin. ne kadar klişe geliyordur bu söz tahmin ediyorum ama öyle oluyor hep.

belki bir gün bu sevgilin döner, belki başkasıyla mutlu olursun. ama çabalamayı bıraksan da, ölüp dirilsen de sonunda aynı noktada buluyorsun kendini. o yüzden şimdiden azalt acıyı. yeniden mutlu olacağına emin olarak yaşa.

Arkadaslar cok iyi niyetle sana moral vermeye calismislar,hepsi sagolsunlar cünkü bende ayni dertten muzdaribim.
Ama ben farkli bir noktaya parmak basmak isterim:evet,bende birgün onu unutacagina,daha dogrusu yokluguna alisacagina inaniyorum.Baskasini sevip evlenebilirsin.Yada en azindan kendim icin böyle birsey ilerde söz konusu olabilir.Ama bana böyle birsey hic samimi gelmiyor (kimse üzerine alinmasin lütfen).Yani düsünsenize ilerde X le evleneceksiniz,Xi eski sevdiginiz Yden daha cok seveceksiniz (yada sevdiginizi sanacaksiniz) ama Y ile beraber olmanizin bir tek sebebi var,oda bir sekilde Xle evlenememis olmanizdir.Mesela X ile cikarken Y ile yolda görüsseniz onu farketmezsiniz bile,cünkü Xe asiksiniz,X disinda gözünüz kimseyi görmüyor.Ve yillar sonra Yye asik olmanizin tek sebebi Xin sizi terketmis olmasi yada X le evlenememis olmanizdir.Bu durumda aslinda Xede haksizlik yapmanin anlami yok diye düsünüyorum.Evet hayati bu mantikta yasarsak bircok insan aslinda bugün evlenmemis olmaliydi (ilk askiyla evlenenleri tenzih ederek söylüyorum) ama benim su anki duygularim bu yönde,umarim yanlis düsünüyorumdur. Ilerde "iyiki olmamis" diyebilmeyi cok isterim.Umarim sende bu durumu en kisa zamanda atlatirsin tatlim.

Son düzenleme:

canımm ya bende aynı durumdayım senle başkasının elini tutmak başkasına sarılmak düşüncesi canımı öyle çok sıkıyorki herkes kafanı kaldır etrafına bak dio kaldırsam nolucak karşıma çıkanları eski sevgilmle kıyasladıktan sonra....ama yaşanlar geçiyor diyor bilmiyorum nasıl geçecek zaman galiba herşeyin ilacı zaman..zaman acıları silecek sevgileri unutturacak yaşananlar nasıl unutulurr offffff yaaa...

ama sana tavsiyem eski sevgiline hakkını helal et onu içinde affet ben daha başaramadım ama bunları yapınca insan huzura kavuşuyormuş başkasını sevebiliyormuşş

inaşşallahh yaa bende iyiki olmamış demeyi çok istiyorum ya Allah bunu bize inşallah gösterir

nasıl bir çıkmazdaydım anlatamam. en kötüsü de ben ayağa kalkıyorum toparlandım tamam bu sefer unutucam dediğim anda bir şey oluyor bana tekrar onu hatırlatıyor.. ben fazla ince düşünüyorum belki de.. hep diyorum tamam belki başkası olacak ama onun bana olan aşkını istemiyorum ki ben sevdiğimi istiyorum.. yani önemli olan aslında aşk yaşamak değil ki.. aşkı onunla yaşayabilmek. çok zor artık aramızda herşey bitti. daha önce de tamamen bitti demiştim geri döndü aylar sonra.. bu benim için daha da kötü yine aylar sonra dönerse gibi bir düşünce geliyor insana.. bir gün ben başkasıyla evlenirsem dünya küçük onunla karşılaşırsam ne yaparım diyorum. tamam belki gözden ırak gönülden de ırak oluyor ama ya görürsek birbirimizi ki biz bu tarz şeyleri çok yaşadık.. kafamda tamamen bitirmem lazım. bitmemesinin nedeni de hep yaşanamamış eksik birşeylerin olması.. ahh şöyle olsaydı ahh böyle olsaydı aslında farklı olabilirdi diye yiyip bitiriyor insan kendini.

ve şuan bir başka erkek bana deliler gibi aşık.. öl desem ölecek derecede. gözümün içine bakıyor. sevmeyi denemek şu durumda ne kadar mantıklı bilmiyorum. gözüm görmüyor bile yakışıklı mı değil mi deseniz inanın bilmiyorum çünkü o gözle bakamıyorum. kimsenin ahını günahını alamam kandıramam da. ama kararımı verdim benim yolum artık ondan ayrı olacak ...

affetmek de öyle zor ki.. affettim diyorum ama gönülden diyebiliyor muyum bilmiyorum. ya ben onu o kadar sevdim ki hayatını mahvedecek diye onun için üzülüyorum hala.. aptallık işte sen kendine yansana be kadın o senin hayatını mahvetti asıl desene. nerdeeeee canımın içine alasım geliyor anne evladını nasıl severse öyle sevdim tırnağını derin kesse içim gider benim o derece. ama aşk işe yaramıyormuş, yetmiyormuş. hayatı boyunca kimse onu benim kadar sevemez ki buna bile üzülüyorum aşkla bakan gözlere onu düşünen kollayan birine muhtaç kalacak.. ama seçimini yaptı artık elden birşey gelmiyor.. veda etmek o kadar acı ki. bidaha merhaba demicez birbirimize, bidaha görmicez düşününce ölüm gibi geliyor. ama unutucam başka çarem yok. onsuz bi hayat yaşıcam. bu gerçek karşımda buz gibi duruyor. soğuk da olsa o gerçeğe sarılmam gerekiyor gönülsüzce. bakalım belki de yıllar sonra aynı burdaki güzel örnekler gibi unuttuk aşığız diyeceğiz belki de kırık bir kalple bir ömrü heba edeceğiz..

seni çok iyi anlıyorum alışmak zorundayız ve bir şekilde hayata karışacağız. bu biraz da hayatın devamı çarkın dönmesi için gerekli. yani bir genç kadın belli bir yaşa gelir ve evlenir mantığından dolayı kendimizi buna mecbur görüp bir tercih yapacağız belki de. haklı olabilirsinn.. ama öyle olamamsı en büyük dileğim hepimz için.. inşallah aşk sanmışızdır ve bnlardan kat be kat büyük aşklar yaşarız yaşatırız :)

neler oldu cnm hayırdır??? çok merak ettim denk gelmiyoruzki konuşalım.ctsi akşamı msni aç mutlaka dinlemek istiyorum.:26:

c.tesi akşam dışarda olucam geç dönücem. 10 gibi orda olabilirim ama. buluşuruz..

söylemek istediklerimi benden daha güzel özetlemissin,tesekkürler.
dilegin INSALLAH hepimiz icin gerceklesir.

bunu yazarken bile tuhaf bir burukluk oluştu içimde..kaybolan yıllara,yitirdiğim güven duygusuna..
hani klasik bir yaklaşım vardır "sorunun kaynağını bulun" !!
gerçekten tek çözüm bu... çünkü aşk geçici bir heves hatta ilk yaşanılan heyecan duygusu bence..
kalıcı olan yıkan sevgi ve devamı özlem..
neyini sevdin.. neyini özlüyorsun.. yıllarca bunu sordum..atlatmam 6 seneme mal oldu..çünkü atlatmak istemedim..
ama şimdi düşünüyorum da çok sevdiğim parfümüm bittiğinde yada bayılarak aldığım yüzüğümü kaybettiğimde ki üzüntüyü
büyütmüşüm onda.çünkü istedim ve olmadı! yanlıştı.. bunları hazmedememişim aslında.. depresif kişiliğimde tuz biber olmuş bu
ayrılığın üstüne..
unuttum ve affettim..
görmeyerek,duymayarak,anmayarak attım ilk adımımı..çok ağladım,çok yıprandım..şımarıklıkmış..
zamanla ağlamamaya başladım sadece günümü mahfediyordu hatırlamak...
onunla dinlediğim şarkıları dinlememeye özen gösterdim..beraber gidilen mekanlara uğramadım..
ona dair herşeyi çıkardım hayatımdan..ortak tanıdıkları bile sildim..birşey duymamak için..
sonra onu hatırlamak anlık üzüntü vermeye başladı.. ve bir gün baktım ki artık üzmüyor beni o..

şuan duymak istediğin en son şeydir eminim bilirim ama zamanla geçecek..
sabret ve önce Allah a sonra kendine güven..

sana söyleyeceğim tek bir şey var.tabikide öyle olmayacak.hayatını o kişiden iyice temizlediğinde, kafanda nefreti bile kalmadığında, yeni bir ilişkin olabilir.kesinlikle çok yalnış düşünüyorsun
tecrübe konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…