hayır tatlım olmıycak yeniden aşık olucaksın emin olabilirsin buna yeniden mutlu olacaksın biten güçlü bi ilişkiden sonra yaklaşık 3 ile 6 ay arası zaman geçmesi gerekir yaklaşık olarak kendini toparlayabilmen için yeni bittiyse böyle hissetmen çok doğal ama ilerde gülümseyerek hatırlıycaksın tabi bunun için unutmayı istiyor olmalısın sürekli onu takip eder aklından çıkarmaya çalışmassan işin biraz zor
offfffffffff bende aşık olmak istiyorum yine_yeni_yeniden..
bende bende bendeeeee.. ahh ahh bilsen neler oldu
aslında çok basit birşey sormak istiyorum..öyle bir aşk yaşarız ki hiç bitmeyecekmiş gibidir. onsuz nefes alamayacağımızı düşünürüz. gözümüz başkasını görmez.. ama gün gelir karşı taraf ilişkiyi bitirir. sizin kadar sevmemiştir. uzun süre acı çekersiniz. böyle bir ayrılık yaşayıp atlatıp başkasıyla en az o kadar mutlu olanlar var mı ? ben çok sevdim ama olmadı ve şuan başkasıyla olmayı düşünemiyorum bile.. başka erkeklerin ilgisi canımı sıkıyor. tek düşündüğüm bu hayatı birlikte geçiremiyeceğimiz. başkasıyla olsam bile ömrümce onu unutamayacakmışım gibi... öyle mi olacak ??
Arkadaslar cok iyi niyetle sana moral vermeye calismislar,hepsi sagolsunlar cünkü bende ayni dertten muzdaribim.
Ama ben farkli bir noktaya parmak basmak isterim:evet,bende birgün onu unutacagina,daha dogrusu yokluguna alisacagina inaniyorum.Baskasini sevip evlenebilirsin.Yada en azindan kendim icin böyle birsey ilerde söz konusu olabilir.Ama bana böyle birsey hic samimi gelmiyor (kimse üzerine alinmasin lütfen).Yani düsünsenize ilerde X le evleneceksiniz,Xi eski sevdiginiz Yden daha cok seveceksiniz (yada sevdiginizi sanacaksiniz) ama Y ile beraber olmanizin bir tek sebebi var,oda bir sekilde Xle evlenememis olmanizdir.Mesela X ile cikarken Y ile yolda görüsseniz onu farketmezsiniz bile,cünkü Xe asiksiniz,X disinda gözünüz kimseyi görmüyor.Ve yillar sonra Yye asik olmanizin tek sebebi Xin sizi terketmis olmasi yada X le evlenememis olmanizdir.Bu durumda aslinda Xede haksizlik yapmanin anlami yok diye düsünüyorum.Evet hayati bu mantikta yasarsak bircok insan aslinda bugün evlenmemis olmaliydi (ilk askiyla evlenenleri tenzih ederek söylüyorum) ama benim su anki duygularim bu yönde,umarim yanlis düsünüyorumdur. Ilerde "iyiki olmamis" diyebilmeyi cok isterim.Umarim sende bu durumu en kisa zamanda atlatirsin tatlim.
ben de varım ve ben de aynı soruyu sorardım, "gerçekten unutuluyor mu? bir gün unutabilecek miyim?" diye.
uzun süre kovaladım, kovalarken de aşık olduğumu biliyordum. sonra beraber olduk bir süre; o dönemde de kanım kaynıyordu, dünyanın en mutlu insanıydım, hiçbir şey beni üzemezdi o varken. her hareketini takip ederdim, yaptığı her şey bana güzel gelirdi, hatta taklit ederdim kimi zaman. sanki onsuz yaşayamam gibi geliyordu ve tahmin edeceğin gibi, bitti.
o bitirdi, dost kalalım, dedi.
kabul ettim ama enkazım resmen.
durmadan fal baktırıyorum, durmadan ona gönderilmemiş mektuplar yazıyorum, antidepresanlar kullanıyorum, alkol alıyorum. bitmiş haldeyim.
başkasıyla çıkmaya başladı sonra. bir süre daha konuştum dostça. sonra görüşmek istemedi, birdaha hiç görüşmedik.
ve ben bir sene boyunca ona yazdım. gönderilmemiş yazılar. bir sene boyunca her gün.
bitecek diyenlere hiç inanmıyordum ben.
eğer o anda ayaklansam, hayata dönmeye çalışsam, "etkilenmeyeceğim" diye kendimi telkin etsem bu kadar zorlanmazmışım.
sonra çok çok mutlu olduğum sevgilim oldu, sonra yine aşık oldum bir başkasına. onunla mutlu oldum bu kez.
inan bana, zaman geçince göreceksin; "boşa üzmüşüm kendimi" diyeceksin. ne kadar klişe geliyordur bu söz tahmin ediyorum ama öyle oluyor hep.
belki bir gün bu sevgilin döner, belki başkasıyla mutlu olursun. ama çabalamayı bıraksan da, ölüp dirilsen de sonunda aynı noktada buluyorsun kendini. o yüzden şimdiden azalt acıyı. yeniden mutlu olacağına emin olarak yaşa.
canımm ya bende aynı durumdayım senle başkasının elini tutmak başkasına sarılmak düşüncesi canımı öyle çok sıkıyorki herkes kafanı kaldır etrafına bak dio kaldırsam nolucak karşıma çıkanları eski sevgilmle kıyasladıktan sonra....ama yaşanlar geçiyor diyor bilmiyorum nasıl geçecek zaman galiba herşeyin ilacı zaman..zaman acıları silecek sevgileri unutturacak yaşananlar nasıl unutulurr offffff yaaa...
ama sana tavsiyem eski sevgiline hakkını helal et onu içinde affet ben daha başaramadım ama bunları yapınca insan huzura kavuşuyormuş başkasını sevebiliyormuşş
Arkadaslar cok iyi niyetle sana moral vermeye calismislar,hepsi sagolsunlar cünkü bende ayni dertten muzdaribim.
Ama ben farkli bir noktaya parmak basmak isterim:evet,bende birgün onu unutacagina,daha dogrusu yokluguna alisacagina inaniyorum.Baskasini sevip evlenebilirsin.Yada en azindan kendim icin böyle birsey ilerde söz konusu olabilir.Ama bana böyle birsey hic samimi gelmiyor (kimse üzerine alinmasin lütfen).Yani düsünsenize ilerde X le evleneceksiniz,Xi eski sevdiginiz Yden daha cok seveceksiniz (yada sevdiginizi sanacaksiniz) ama Y ile beraber olmanizin bir tek sebebi var,oda bir sekilde Xle evlenememis olmanizdir.Mesela X ile cikarken Y ile yolda görüsseniz onu farketmezsiniz bile,cünkü Xe asiksiniz,X disinda gözünüz kimseyi görmüyor.Ve yillar sonra Yye asik olmanizin tek sebebi Xin sizi terketmis olmasi yada X le evlenememis olmanizdir.Bu durumda aslinda Xede haksizlik yapmanin anlami yok diye düsünüyorum.Evet hayati bu mantikta yasarsak bircok insan aslinda bugün evlenmemis olmaliydi (ilk askiyla evlenenleri tenzih ederek söylüyorum) ama benim su anki duygularim bu yönde,umarim yanlis düsünüyorumdur. Ilerde "iyiki olmamis" diyebilmeyi cok isterim.Umarim sende bu durumu en kisa zamanda atlatirsin tatlim.
neler oldu cnm hayırdır??? çok merak ettim denk gelmiyoruzki konuşalım.ctsi akşamı msni aç mutlaka dinlemek istiyorum.:26:
seni çok iyi anlıyorum alışmak zorundayız ve bir şekilde hayata karışacağız. bu biraz da hayatın devamı çarkın dönmesi için gerekli. yani bir genç kadın belli bir yaşa gelir ve evlenir mantığından dolayı kendimizi buna mecbur görüp bir tercih yapacağız belki de. haklı olabilirsinn.. ama öyle olamamsı en büyük dileğim hepimz için.. inşallah aşk sanmışızdır ve bnlardan kat be kat büyük aşklar yaşarız yaşatırız :)
aslında çok basit birşey sormak istiyorum..öyle bir aşk yaşarız ki hiç bitmeyecekmiş gibidir. onsuz nefes alamayacağımızı düşünürüz. gözümüz başkasını görmez.. ama gün gelir karşı taraf ilişkiyi bitirir. sizin kadar sevmemiştir. uzun süre acı çekersiniz. böyle bir ayrılık yaşayıp atlatıp başkasıyla en az o kadar mutlu olanlar var mı ? ben çok sevdim ama olmadı ve şuan başkasıyla olmayı düşünemiyorum bile.. başka erkeklerin ilgisi canımı sıkıyor. tek düşündüğüm bu hayatı birlikte geçiremiyeceğimiz. başkasıyla olsam bile ömrümce onu unutamayacakmışım gibi... öyle mi olacak ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?