aşık oldum, bitti.şimdi başka sevgilim/nişanlım/eşim var çok mutluyum diyen varmı

ewet bende aşık oldum güzeelde gidiyordu 2 yıl sürdü beni aldattı evlenecektik hesapta ama asla affedemem aldatılmayı 2yıl acısını çektim onsuz yaşayamam yerine sevemem diyordum bi süre sevemedimde bir hafta 3 gün sürdü yeniler nefes alamıyorum boğuluyorum sanırdım kötü günlerdi ama asla geri dönmedim sonra başkasını sevdim unuturdu bütün acımı şimdi onunla evliyim iyikide bitmiş diyorum unuttum inan unutuluyor ezdirmeyin kendinizi taviz vermeyin inandıklarınızdan iyiki diyorsunuz sonundada

herşeyin başı unutmayı istemek..benimde 5 yıllık ilişkim yeni bitti ama dilim söylüyor bunu kalbim hala onda ve hep onda kalacakmış gibi hissediyorum..hiçbir erkek umrumda değil dünya yakışıklısıda olsa sadece onu görüyor gözüm.. ilerde başkasıyla olma ihtimali geliyor aklıma kendimi inandırmaya çalışıyorum ama yok inanamıyorum başkasını tanıyıp yeniden güvenmeye halim yok çünkü ben ona verdim bütün sevgimi, bütün fedakarlıkları ona yaptım .. ilerde ne olur bilmiyorum.. Ama inşaAllah en hayırlısı olur..

Son düzenleme:
4 yıl biriyle birliktelik yaşamıştım,dile kolay uzun zaman ve çok sevmiştim,öyle aşıktım ki gözlerine baktığımda içim titrerdi,şimdi 5 yıldır evliyim tabii ki onunla değil ve 4 aylık bi kızım var,çok çoook mutluyum,şu an onu karşımda görsem hiçbişey hissetmeyeceğimden öyle eminim ki...gülüp geçiyorum o gunlere...ne kadar acı çekmiştim oysa :) iyiki de olmamış ve ben iyiki kocişimi tanımışım :))))

Son düzenleme:
Bu iş eski sevgiliyi nasıl kaybettiğine bağlı bence.Yani pisi pisine ortada hiçbişey yokken bianda kaybettiyseniz tabiki unutulmaz ama zaten kötüyse bişeyler canınızı çok acıttıysa gittikten sonra oh be dediyseniz işte o zaman bi başkasıyla çok daha mutlu olursunuz.
Gerçi bi zaman sonra alışılıyor her ikisinide,önemli olan sonradan karşınıza çıkan kişinin eskisini aratmaması.İşte o zaman mutlu olmamak için neden yoktur,mutlu olmak içinse sürüyle

kelimesi kelimesine katılıyorum :)

sunları da söylemek istiyorum en yakınıımızın ölüsünün ardından bile ne kadar aglıyoruz kii.en cok sevdiklerimizde unutuluyor zamanla.zaman gercekten herseyin ilacı.bosuna göz yası döküor bosuna kendimizi yıpratıyoruz.benim de en cok sevdiğim insan dediğim şimdi aklımın ucuna gelmiyor.bi yerde sevmek değil sevilmek önemli olan.o beni gercekten sevmiş olsaydı benm canımı yakmazdı beni üzmedi ne olursa olsun.şimdi evliyim kocam benim için cok sey yaptı.kimsenin yapmadıgı seyler.o beni herkesten cok sevdi ben de onu herkesten cok seviyorum.veee eski hayatımdan hiç kimselereee değişmem.kızlarr kocanız olmadan da fedakarlık falan yapmayın derim ben çünkü olan size louyor kayıp sizden gidiyor.

herkes mükemmel şeyler yazmış hepsine ayrı ayrı cevap vermek istedim okurken aslında. en çarpıcı olan da yeni gelenin eskiyi aratmayacak olması durumu sanırım. onda bulduğumuzun fazlasını bir başkasında bulduğumuzda kıyaslamaktan vazgeçeceğiz belki de. ben şuan çok iyiyim şükürler olsun. bu kişiyle ilişkim berbat bir şekilde devam ediyordu ve konuşma dahi yapmadan bitti. sonrasında ondan intikam alabileceğim bir fırsat geçti elime. ve ben bunu kullanmamayı seçtim. onu azat ettim, hatta affettim. takip etmiyorum bakmıyorum bile. bana aşık olan biri var demiştim. o kişi bana kendini anlatmaya tanıtmaya çalışıyor. ben ilerde bir gün ona bir şans verebileceğimi hissettim ve bu beni heyecanlandırdı. unutmaya silmeye yakınımdır inşallah. hiç ümitsizlik içinde değilim, hayattan istediklerim bana yavaş da olsa gelecek.. ben bi erkekte aradıklarımı bulduğumda yakınlık hissedebildiğimi anladım. ona mecbur olmadığımı anladım. hayat güzel ümitsizlik yapmamalıyız diyorum artık

çok aptalca birşey yaptım az önce fotoğrafına baktım ve bittim şuan bütün savunma mekanizmam çöktü.

benim de 2 yıllık bir ilişkim vardı kesin o adamla evlenicem diyordum çok iyi bi adamdı herkesin isteyeceği türden bi sevgiliydi ama çok kıskançtı hayatımı kısıtlıyodu resmen artık o kdar daralmış ve bunalmıştım ki yaptılkarı da soğuttu benden ve ayrıldım.bi süre sonra yeniden aşık oldum ve çok mutluyum şimdi nazar değmesin bir daha öle aşık olamam onun kadar iyi bir erkk bulamam diyordum ama bana bakarken gözleri dolan bi sevgilye sahibim.

%95 herkes unutmuş ve hayatına devam etmiş. ben de aranıza katıldığımı söylemek isterim. başkasına karşı hislerim oluşmaya başladı. ve kesinlikle bizi seveni tercih edersek mutlu oluyoruz bunu anladım. biz kadınlar sevgisiz ölüyoruz, sizi sevene bir şans verin sevmeye çalışın inanın ki oluyormuş. gözümün içine bakıyor üzmemek için her ihtimali düşünüyor. üzene yolverin devam edin üzülmeye değmezmiş..

aşıkk oldum bı daha olmam sanıyordum cok agladım yıprattım kendımı veeee şu an cook mutluyum. Kendınızı skaın ama skaın kapatmaın umut dolu olun kyanıs balık kaynıyorrr)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…