Aşık oldum doktoruma :(

Bundan daha beteri doktorun size asik olmasi bence. Ben olmayan guatrm icin 15 günde bir gidip kan vermistim iki ay :)
Gide gele sohbet edebilirsiniz aslinda, aranizda bir samimiyet olursa arkadas da olabilirsiniz.
Annemin enn yakin arkadasi bana hamileyken onu muauane eden doktor. Bjr sekilde samimiyet kurmuslar yirmialti yildir arkadaslar:)
Ayrica isim soyisimden bir stalklayin bakin evli mi nisanli mi...

Nasıl yani doktorun ona aşık olmasi neden daha beter olsun ki :)

işini yapan birine özel manada yaklaşmak ne kadar çirkin.

diyelim bir kadın garson olsun. müşterisi ondan hoşlansa etik midir bu? işini yaparken sürekli süslenip gelen bir müşterisi olsa bunu etik bulur musunuz?

arkadaş aracılı tanışsanız neyse de... doktor hasta etiğinden kayıyorsa kalitesiz bir adamdır. böyle çürük elmalar çıkıyor malesef. ama bunun doğru olduğu anlamına gelmiyor. eğer iş aracılı tanıştığınız biri varsa ona karşı özel hisler beslememelisiniz bu yanlış.

Nasıl yani doktorun ona aşık olmasi neden daha beter olsun ki :)
Çünkü bana risk grubundasin dedi ve defalarca hastaneye gidip kan vermeme sebep oldu. İkinci ayin sonunda o yokken baska bir doktor inceleyince tahlillerimi 'allah allah,değerlerin normal. Neden bu kadar tahlil istendi ki' diye şaşirmişti.
Bahsi gecen doktor erken gitmeme rağmen beni siranin en sonuna aldirip kendi mola saatine ayarlardi- kantinde beraber kahve icmek icin. O zamanlar ekrandan isim falan görünmüyor-kapidan sesleniyorlardi.
Sonuc olarak doktor ilginizi cekmemisse gereksiz yere zaman harcayip gereksiz yere igneler yemenize sebep olabiliyor. Bu yüzden yazmiştim. Doktorun ona aşik olup birsuru problem gostermesi,defalarca discide bosu bosuna aci cekmesi bence daha kötü

Abooooo bu topikten haberi olsa ne güler düğün ne zaman
Şimdilik düşünmüyoruz ilerletelim ilişkiyi biraz neden olmasın ilerde aileme bile söylemedim Düğün yapınca burada resim paylaşmayı düşünüyorum bana hakaret edenler için kapaklı bir şekilde

Ahahahaha amaa bişey diyim mi siz evlenirsiniz çünkü ilerde çocuklarınıza anlatabileceginiz çok değişik bi tanışma hikayesi bu.

Ne içine oturmuş
Ne hırs yapmışsın
Yazık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…