- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi teacherellaa
-
Ee son durumu söyle madem horladiAynen konum gene gundemde helal bulana
Nasıl yani doktorun ona aşık olmasi neden daha beter olsun ki :)Bundan daha beteri doktorun size asik olmasi bence. Ben olmayan guatrm icin 15 günde bir gidip kan vermistim iki ay :)
Gide gele sohbet edebilirsiniz aslinda, aranizda bir samimiyet olursa arkadas da olabilirsiniz.
Annemin enn yakin arkadasi bana hamileyken onu muauane eden doktor. Bjr sekilde samimiyet kurmuslar yirmialti yildir arkadaslar:)
Ayrica isim soyisimden bir stalklayin bakin evli mi nisanli mi...
Çünkü bana risk grubundasin dedi ve defalarca hastaneye gidip kan vermeme sebep oldu. İkinci ayin sonunda o yokken baska bir doktor inceleyince tahlillerimi 'allah allah,değerlerin normal. Neden bu kadar tahlil istendi ki' diye şaşirmişti.Nasıl yani doktorun ona aşık olmasi neden daha beter olsun ki :)
Yok artikkkk ciddi miiBana yardım eden arkadaşlara teşekkürler hasetle cevap yazanlara ise kötü haberim var konuştum cesaret ettim şuan sevgiliyiz bayağı oldu hattabakmaz sana diyenler şimdi huzurlu uyusun
Tabiki benden kaçar mı saolasınYok artikkkk ciddi miihayırlı olsun bu yorumu aradım gerçekten
Abooooo bu topikten haberi olsa ne gülerTabiki benden kaçar mı saolasınoda benden etkilenmiş ama belli etmemiş ben mesafeli durduğum için.
Şimdilik düşünmüyoruz ilerletelim ilişkiyi biraz neden olmasın ilerde aileme bile söylemedimAbooooo bu topikten haberi olsa ne gülerdüğün ne zaman
Ahahahaha amaa bişey diyim mi siz evlenirsiniz çünkü ilerde çocuklarınıza anlatabileceginiz çok değişik bi tanışma hikayesi bu.Şimdilik düşünmüyoruz ilerletelim ilişkiyi biraz neden olmasın ilerde aileme bile söylemedimDüğün yapınca burada resim paylaşmayı düşünüyorum bana hakaret edenler için kapaklı bir şekilde
İnşallah adı sulumandir :)))Doktora bayılmış taklidi yapıp kollarına düş sonra göz göze gelin
:)))))))))))))))gece gece ne güldüm yaÖnce sarışını öldürüp aradan çıkar :/
Ne içine oturmuşŞimdilik düşünmüyoruz ilerletelim ilişkiyi biraz neden olmasın ilerde aileme bile söylemedimDüğün yapınca burada resim paylaşmayı düşünüyorum bana hakaret edenler için kapaklı bir şekilde
Ee nasıl açıldınız nasıl oldu? Tebrikler bu aradaŞimdilik düşünmüyoruz ilerletelim ilişkiyi biraz neden olmasın ilerde aileme bile söylemedimDüğün yapınca burada resim paylaşmayı düşünüyorum bana hakaret edenler için kapaklı bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?