- 26 Mayıs 2016
- 1.734
- 2.968
- 48
- Konu Sahibi teacherellaa
-
Aklıma Hürrem geldi. Sülümannn
Sosyal medyadan ekle inst. vsKızlar yardım lütfenburada bana benzer açılan konuları çok inceledim ve üye olup konu açmaya karar verdim şimdi başlıyorum anlatmaya, bir ay önce diş ağrısı şikayetimden dolayı doktora gittim orda gördüğüm başka bir doktora aşık oldum. Dişimin çekilmesi gerekiyordu başka dişimi tedavi ettirdim neyse ikinci randevumu o aşık olduğum doktordan aldım şöyle güzelce bir stil yaptım elimde tuğla gil bir kitap iş dosyalarım klasik tarz fln. pek ilgilendi benle diyemem ilaç verdi bana o ilaçlarda bitti yarın gideceğim üç buçuk hafta oldu ilaçların bitmesini bekledim sizce ne yapmalı objektif şekilde benle ilgilendi fln demiyorum normal davrandı birde dikkatimi çeken sarışın bir doktor var sürekli bir bahane ile onun yanına geliyor :/
Niye yapışmis gibi olacaksın sen yapmasan başkası yapacak olursa olur olmassa nerde göreceksin ki zaten sen ilgili olduğunu belli et sonra pişman olursun hem ne demiş necip fazıl sevdiğini belli et gizlemek başkasına fırsat vermektir...Mantikli fakat yapisiyo gibi gozukmek istemiyorum suan icim paramparca o kadar iyi bir insan ki dis gorunusu disinda buna sahit oldum daha cok etkilendim sogumadim hic nasil sabahi edecegim bilmiyorum ilk defa boyle yenilmis hissediyorum
Yani numaranızı caktırmadan vermiş olursunuz ilgileniyorsa kesin ulasacaktır sanaGecen yıl bende dişciye gitmiştim. Adam 30 yaslarda hosta adamdı.. Neyse aksam bana yazdı birseyler icmek istermisiniz benimle sixi tanımak isterim diye.. Bende evli oldıgumu dedim öxürdiledi ve hiç birdaha yazmadı:) yani demek istediğim eger ülgilenirse mutlaka ulasır. Benim numaramı danısmadan almıstı. Randevu belli olmadıgı icin yurt dısında yasadıgım icin türkiyede zaman azdı. Boslukta beni alacaktı. İlk bugün gelebilirsiniz diye aramıstı. Her neyse. Bence dojtorun direk numarasını alın herhangibi bir durumda ulasabilirmiyim diye. Sonrada disimde agrı var normak mi gibi bir msj yazabilirsiniz. Eger osize herhangibi bir msj yazarsa ilerleyen zamanlarda kesin ilgileniyordur
Bu fıkre bayıldımÖnce sarışını öldürüp aradan çıkar :/
Öncelikle evli olup olmadığını ya da sevgilisi varmı yokmu öğren derim sosyal medya hesaplarından bi bak bakalım eğer sahibi yoksa öyle hastası olarak değil yoksa o iş yaş olur gittiği mekanları takip et karşı karşıya gelmeye çalış hep tesadüfmuş gibi sonra zaten mutlaka bi muhabbet ortamı olurKızlar yardım lütfenburada bana benzer açılan konuları çok inceledim ve üye olup konu açmaya karar verdim şimdi başlıyorum anlatmaya, bir ay önce diş ağrısı şikayetimden dolayı doktora gittim orda gördüğüm başka bir doktora aşık oldum. Dişimin çekilmesi gerekiyordu başka dişimi tedavi ettirdim neyse ikinci randevumu o aşık olduğum doktordan aldım şöyle güzelce bir stil yaptım elimde tuğla gil bir kitap iş dosyalarım klasik tarz fln. pek ilgilendi benle diyemem ilaç verdi bana o ilaçlarda bitti yarın gideceğim üç buçuk hafta oldu ilaçların bitmesini bekledim sizce ne yapmalı objektif şekilde benle ilgilendi fln demiyorum normal davrandı birde dikkatimi çeken sarışın bir doktor var sürekli bir bahane ile onun yanına geliyor :/
Anlamadım benBen yıllarca forum adminliği modluğu yapmış birisiyim çok dikkatliyimdir saçma sapan bir ceza almış bulunuyorum neymiş polemik yaratmışım kardeşim öyle ise konumu kilitlersin yada çöpe taşırsın üye banlamakta nedir yahu önüne gelen bana hadsizce saydıracak kezbanlıkla suçlayacak yargılayacak ve ben susup onların hakaretlerini dinleyeceğim öyle mi yani ? gerçekten yazık bu saatten sonra bu konumuda çöp kutusuna taşıyın üyeliğimide süresiz banlayın kabahat bende ki gelip böyle bir konu açtım içimi döktüm bütün samimiyetimle iyi niyetli olanlara teşekkür ediyorum yine de art niyetli olanları kendi haline bırakıyorum....
Allah seni ne etmesinÖnce sarışını öldürüp aradan çıkar :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?