Aşık oldum doktoruma :(

Sosyal medyadan ekle inst. vs

Mantikli fakat yapisiyo gibi gozukmek istemiyorum suan icim paramparca o kadar iyi bir insan ki dis gorunusu disinda buna sahit oldum daha cok etkilendim sogumadim hic nasil sabahi edecegim bilmiyorum ilk defa boyle yenilmis hissediyorum

Mantikli fakat yapisiyo gibi gozukmek istemiyorum suan icim paramparca o kadar iyi bir insan ki dis gorunusu disinda buna sahit oldum daha cok etkilendim sogumadim hic nasil sabahi edecegim bilmiyorum ilk defa boyle yenilmis hissediyorum
Niye yapışmis gibi olacaksın sen yapmasan başkası yapacak olursa olur olmassa nerde göreceksin ki zaten sen ilgili olduğunu belli et sonra pişman olursun hem ne demiş necip fazıl sevdiğini belli et gizlemek başkasına fırsat vermektir...

Bu arada tuhaf bir sey oldu kizlar hastane adina acilmis sosyal medya hesabi ekledi beni sorduj kimsiniz diye tik yok orda bir calisan tahminim ah keske o olsaydi

Gecen yıl bende dişciye gitmiştim. Adam 30 yaslarda hosta adamdı.. Neyse aksam bana yazdı birseyler icmek istermisiniz benimle sixi tanımak isterim diye.. Bende evli oldıgumu dedim öxürdiledi ve hiç birdaha yazmadı:) yani demek istediğim eger ülgilenirse mutlaka ulasır. Benim numaramı danısmadan almıstı. Randevu belli olmadıgı icin yurt dısında yasadıgım icin türkiyede zaman azdı. Boslukta beni alacaktı. İlk bugün gelebilirsiniz diye aramıstı. Her neyse. Bence dojtorun direk numarasını alın herhangibi bir durumda ulasabilirmiyim diye. Sonrada disimde agrı var normak mi gibi bir msj yazabilirsiniz. Eger osize herhangibi bir msj yazarsa ilerleyen zamanlarda kesin ilgileniyordur

Yani numaranızı caktırmadan vermiş olursunuz ilgileniyorsa kesin ulasacaktır sana

Öncelikle evli olup olmadığını ya da sevgilisi varmı yokmu öğren derim sosyal medya hesaplarından bi bak bakalım eğer sahibi yoksa öyle hastası olarak değil yoksa o iş yaş olur gittiği mekanları takip et karşı karşıya gelmeye çalış hep tesadüfmuş gibi sonra zaten mutlaka bi muhabbet ortamı olur

İlk görüşte size tutulduğunu düşününce
bir başka hastasına da tutulur diye korkarım ben.

hasta doktor ilişkisi etik değildir, genelde de sonuca ulaşmaz
ki bu konularda bayaaaaa tecrübeli biriyim :)

demem o ki siz o unutun bence.

Ben yıllarca forum adminliği modluğu yapmış birisiyim çok dikkatliyimdir saçma sapan bir ceza almış bulunuyorum neymiş polemik yaratmışım kardeşim öyle ise konumu kilitlersin yada çöpe taşırsın üye banlamakta nedir yahu önüne gelen bana hadsizce saydıracak kezbanlıkla suçlayacak yargılayacak ve ben susup onların hakaretlerini dinleyeceğim öyle mi yani ? gerçekten yazık bu saatten sonra bu konumuda çöp kutusuna taşıyın üyeliğimide süresiz banlayın kabahat bende ki gelip böyle bir konu açtım içimi döktüm bütün samimiyetimle iyi niyetli olanlara teşekkür ediyorum yine de art niyetli olanları kendi haline bırakıyorum....

Kaldı ki küfür argo kullanan üyeler bile uyarı almadan cezalandırılmaz neye göre hüküm veriliyor onuda anlamadım neyse....

Anlamadım ben
Ne dişçiymis ya..
Adam bilse havaya girer

Dişiniz çekildikten sonra Ne zaman sıcak bişeyler içebilirim diye sorun saat verir muhtemelen ,siz müsait misiniz peki diyiverin. Çok cesurca olur sonuçta müsaitim de diyebilir ,demeyedebilir. Bozulmayın iyi günler dileyip ordan ayrılın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…