- 20 Ocak 2010
- 48.781
- 188.535
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Ben neden rahatsız olayım isimler google yazılınca direk kk a çıkıyor ki zaten size bir faydası olmıyacak bu konu evli bir adama aşığım diyorsunBu konuya karşı bu hıncınız nedir alamadığınız neden ısrarla kapanır diyorsun? Rahatsız olduğun bir durum varsa başka konularda başka arkadaşların derdine yardımcı olabilirsin
Ya kizlar jadi itiraf edin konu sahibi bizi merak ettirdigi icin saldrdiniz kiz taciz etmemis mesaj atmamis olabilir onun duygusu sadece hayranlik aşik oldum saniyor biraz yaşina gore tuhaf ama olabilir abartmayalim
Koptum gulmektenBirde bizim vekillerden aşık olunacak tip var mı yav
Aynen zaten öyle umduğunuz gibi bir tip değil :))Ay k
Koptum gulmekten
Yuzyuze gorusme yok yani. Meslegınız ıcabı bıryerlerde karsılasma falan? Eger tamamrn platonıksr , cidden cocukcaTv dede duydum gördüm sosyal medyadan falanda biliyordum ama son günlerde çok ilgimi çekmeye başladı ya siyasi görüşlerimiz hayat felsefemiz çok farklı hatta emin olun sizlerde tanıyorsunuzdur
Ya adamın haber falan yok. Isım yazsan ne olur.İsim yazmak istememin sebebi evli olması arkadaşlar
Bende bakıcaktım vallahaSoyadı macit mi
Google genc milletvekilleri yazıp acaba hangisi diye bakmiyorsak su an
Üzgünüm ama malesef söyleyemiyorum ismini ama tanınan bir isim geri planda olan isimlerden değil ancak bu kadar diyebildimAyy meraktan tam 17 sayfayı tek satır atlamadan okudum.Ama ellerim bomboş çıkıyorum konudan Konu sahibesi kolaylıklar diliyorum
Çocukça demeyiniz lütfen doğru birşey değil biliyorum ama hisler bazen bu duruma getirebiliyor insanıYuzyuze gorusme yok yani. Meslegınız ıcabı bıryerlerde karsılasma falan? Eger tamamrn platonıksr , cidden cocukca
Bak bence buna aşk demeyelım. Hayransın bence ve hayran oldugun ünsanla ilgili herseyı yazabilirsşn . Adını sanını ne varsa Abartma dıyırum yaniBiliyorum hepiniz merak ediyorsunuz ama benide anlayın adını yazmak asla hoş olmaz
Ya adamın haber falan yok. Isım yazsan ne olur.
Bende bakıcaktım vallaha)
Daha önce yani bu mv aklına dusmenden evvel ilişkin var ıydı? Hıc erkek arkadadın oldu mu?Dıygular bazen yaş dinlemiyormuş gerçekten hislerim yoğun olmasaydı burada içimi dökmezdim emin olun
Sitenin yönetimide izin vermiyor Ayrıca şahıs evli olduğu için İnan ki daha hassasımBak bence buna aşk demeyelım. Hayransın bence ve hayran oldugun ünsanla ilgili herseyı yazabilirsşn . Adını sanını ne varsa Abartma dıyırum yani
Tabii kiDaha önce yani bu mv aklına dusmenden evvel ilişkin var ıydı? Hıc erkek arkadadın oldu mu?
Malesef isim veremiyorum hem evli olduğundan hemde site yönetimi gerekli uyarıyı yaptı ama bilinen bir isimKopya ver yahu, olduk meraktan:)) hem adini yazsan ne olacak, kimse seni tanimiyor, o da tanimiyor ifsa olmazsin yani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?