Aşık oldum hemde çok

Bu konuya karşı bu hıncınız nedir alamadığınız neden ısrarla kapanır diyorsun? Rahatsız olduğun bir durum varsa başka konularda başka arkadaşların derdine yardımcı olabilirsin
Ben neden rahatsız olayım isimler google yazılınca direk kk a çıkıyor ki zaten size bir faydası olmıyacak bu konu evli bir adama aşığım diyorsun

Ya kizlar jadi itiraf edin konu sahibi bizi merak ettirdigi icin saldrdiniz kiz taciz etmemis mesaj atmamis olabilir onun duygusu sadece hayranlik aşik oldum saniyor biraz yaşina gore tuhaf ama olabilir abartmayalim

Dıygular bazen yaş dinlemiyormuş gerçekten hislerim yoğun olmasaydı burada içimi dökmezdim emin olun

Bana destek olan durumumu anlayan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. Sizleri merakta bıraktığım içinde Ayrıca özür dilerim bu durumun geçici olması zaten mecbur onun medeni durumundan ötürü. Hatta medeni durumu uygun olsaydı bile belki biraz komik gelebilir size ama hayat felsefemiz bile tamamen farklı o temsil ettiği siyasi partinin ideolojilerinde büyümüş ben farklı bir görüşte büyümüşüm zaten olmazdı emin olun düşünsenize Meclis kürsüsünde benim görüşüme ters şeyleri bağıra bağıra söyleyen biri falan :) evet değişik ama gerçekti Ayrıca öyle yakışıklı falan hiç değil yani tuhaf bir şekilde etkilendim ama geçecek

Ayy meraktan tam 17 sayfayı tek satır atlamadan okudum.Ama ellerim bomboş çıkıyorum konudan Konu sahibesi kolaylıklar diliyorum

Tv dede duydum gördüm sosyal medyadan falanda biliyordum ama son günlerde çok ilgimi çekmeye başladı ya siyasi görüşlerimiz hayat felsefemiz çok farklı hatta emin olun sizlerde tanıyorsunuzdur
Yuzyuze gorusme yok yani. Meslegınız ıcabı bıryerlerde karsılasma falan? Eger tamamrn platonıksr , cidden cocukca

Ayy meraktan tam 17 sayfayı tek satır atlamadan okudum.Ama ellerim bomboş çıkıyorum konudan Konu sahibesi kolaylıklar diliyorum
Üzgünüm ama malesef söyleyemiyorum ismini ama tanınan bir isim geri planda olan isimlerden değil ancak bu kadar diyebildim
Yuzyuze gorusme yok yani. Meslegınız ıcabı bıryerlerde karsılasma falan? Eger tamamrn platonıksr , cidden cocukca
Çocukça demeyiniz lütfen doğru birşey değil biliyorum ama hisler bazen bu duruma getirebiliyor insanı

Kopya ver yahu, olduk meraktan:)) hem adini yazsan ne olacak, kimse seni tanimiyor, o da tanimiyor ifsa olmazsin yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…