Aşık oldum hemde çok

Koskoca millet vekilinin kulagina burdan nasil gdecek blmiyorum ki ayni mahalleli misiniz

Arkadaşlar ben isim vermedim ki bazıları isimler üzerinden beni yargılıyor ben birşey demedim ki elimde değil etkilendim bir kere

İsim yazmak istememin sebebi evli olması arkadaşlar
Tatlım sen evli olmasa da yazamazdın pek cesaretsizsin bas bas bağırdık ben isim soyisim baş harfi verdim hepimizi alıntılayıp cevap veriyorsun soranlara evet ya da hayır desen ya da kodlayarak yazsan olur biterdi. Sayın milletvekilinin değil ama bizim ilgimizi çekmeyi çok güzel başardın canım. Ayrıca adamın evli olduğunu da tam şimdi öğreniyorsun ne alakaysa günlerdir aklından çıkmıyorken? Yaşına bir şey diyemiyorum da artık...

Sen adini sansurleyip yazmazsan biri dogru tahmini zank diye yapistiracak buraya. Adam adini arattiginda lank diye onune dusecek sayfa. Sen yazmissin o yazmis farketmiyor yani. Biri apacik yazmadan sansurle de yaz bence

evet isimlere baktım da.. neyse ...

francisco lachowski diyorum, var mı arttıran... kendisi de evli, bebeleri bile var, eşi de dünya güzeli

o zaman neden konu açıyosun. zaten evli olduğunu bildiğin halde soğumuyosan ne diyelim şimdi?

Sen adini sansurleyip yazmazsan biri dogru tahmini zank diye yapistiracak buraya. Adam adini arattiginda lank diye onune dusecek sayfa. Sen yazmissin o yazmis farketmiyor yani. Biri apacik yazmadan sansurle de yaz bence

Kızlar bu forumda açılan ilginç konular bazen sosyal medyaya düşüyor. Konunu kapattır arkadaşım. İyiye gitmiyor söyleyeyim...

Arkadaşlar evli olduğunu biliyorum o kişinin ben sizden isim istemedim bir kaç kişi isim yazmış falan ben sadece paylaşmak istedim duygularıma engel olamıyorum evet ama ben size burdan nasıl yuva yıkayım mı dedim ya ayıp ediyorsunuz ben imkansız dedim zaten

tamam tahmini bırakıp konunun özüne gelelim o halde kızlar.

arkadaşımız ünlü ve evli birine aşık. bunlar dezavantajlar. avantajı ise asla ulaşamayacak olman kuzucum. öyle düşün, öyle hisset. masal kahramanı gibi düşün. ama çevrendeki erkeklere de bak.

Derdin ne senin! Burada isim vermemişim kötü bir niyet beslememişim hayırdır Hemen şikayete girişmişsin
Ya iyi de senin ne derdin var? Burayı oturmaya gittiğiniz cafede buluştuğunuz dertleştiğiniz arkadaşlarınızın mekanı mı sanıyorsunuz? Hepimiz elimizde kahve senin evli adama olan imkansız aşkını pür dikkat dinliyoruz sonra diyoruz ki boşver adam evli sen de tamam diyip imkansız aşktan vazgeçiyorsun öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…