Aşık oldum hemde çok

Ben isim paylaşmadım adama dair sadece evli olduğunu yazmışım 400 küsür milletvekilinin içinden belirgin olabilecek hiçbirşeyi belirtmemişim bu durumda bu derdimi paylaşmamın yasağı nedir?

Ya yardım edin demedin mi.Adamın evli olması senin duygularına engel olmuyorsa neyin yardımını edelim sana.

Bu duygularıma engel olamıyorum da yeni çıktı.Evli adamlardan uzak durun bari zorla izletmiyolar ya sana adamın videolarını.Bak beni sinirlendirdin yoktan yere

Aslında senin iyiliğini düşündüğümüz için kapattır konunu dedik ama neyse
neden ki anlamadım? konu kapanmasa ne olur ki? hatta isim verse bile ne olur? ister sanat camiasından olsun ister siyaset camiasından, ünlü bir şahsiyete böyle hayranlık, aşk gibi duygular besleyip bunu söylemenin nesi kötü ya da yanlış ki? kız adama ne yazmış, ne ulaşmaya çalışmış, ne de tacizde bulunmuş.
yani burda ''kıvanç tatlıtuğa aşık oldum'' demekten bi farkı yok bence bu konunun.

Konuyu özetleyip beni anladığın için teşekkür ederim

Daha önce sitedeki bazı aldatma konuları tv de çıkmıştı. İlginç olduğu için haber yapmışlardı. Buda ilgi çekebilecek bir konu o yüzden.

Neden kendi kendinize celallendiniz yahu? Bir oyuncudan şarkıcıdan etkilenmekten ne farkı var bu durumun? Kötü bir şey dememiş ki konu sahibi.
Anlayışınız için teşekkür ederim isim isim diye ısrar edenler hatta kendi kafasından isim verenler bir anda böyle oldu çıksın gitsinler madem öyle konunun içinden

Burada KİBlenecek olanlar isim verenlerdir ben isim vermedim sadece sıkıntımı paylaştım rahatsız olan birdaha yorum yazmasın hatta çıksın konumdan
isim verenler kiblenecek olanlarsa allah selamet versin canım sana hadi. isim verdik doğal olarak evli olmasının bile seni dizginleyemediği sekizinci harikayı merak ettiğimizden.

millet uçtu yahu... gidin sözlüklere bakın her ünlünün isminin başlığında yüzlerce yorum, yarısı da "aşık oldum" minvalli geyiklerdir. duyan da kız, hadi millet el atın da kaçırayım adamı demiş gibi !

bi sakin olun ya.. takıntı yapmış işte, ona derman arıyor. alla allah!

Teşekkür ederim anlayışın için

Israrla isim soranlar meraktan saldırmaya başladı sonra farkettim
Aynen yaa, eehh söylemiyorsan konu kapansin o zaman demişler. forum kurallarına aykırı hiçbir şey yok oysaki. Evli olması mı bu kadar tepki çekti anlamadım ben de. Oyuncuların da bir çoğu evli ama hayran hayran bakıyoruz. KK bi acayip dostum.
Konu sahibi, sen de gerilme boş yere. Adamı takibi bırak maksimum 2 haftaya geçer. Güven bana.

Bi oyuncuya aşığım demekle milletvekiline aşığım demek farklı şeyler yalnız.Oyuncu popüler kültüre hizmet ediyor neticede hayranları olması çok doğal.Meclis tvyi izlemekle aynı şey degil yani.Bence senin durumunun evli bi doktora, mühendise aşık oldum demekten hiçbir farkı yok asıl.

ama oyuncu başka bu başka insan baya merak ediyo. kibleyip mune ablayı çağıracak bişey yoktu orayı ben de anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…