- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Ya yardım edin demedin mi.Adamın evli olması senin duygularına engel olmuyorsa neyin yardımını edelim sana.Arkadaşlar evli olduğunu biliyorum o kişinin ben sizden isim istemedim bir kaç kişi isim yazmış falan ben sadece paylaşmak istedim duygularıma engel olamıyorum evet ama ben size burdan nasıl yuva yıkayım mı dedim ya ayıp ediyorsunuz ben imkansız dedim zaten
neden ki anlamadım? konu kapanmasa ne olur ki? hatta isim verse bile ne olur? ister sanat camiasından olsun ister siyaset camiasından, ünlü bir şahsiyete böyle hayranlık, aşk gibi duygular besleyip bunu söylemenin nesi kötü ya da yanlış ki? kız adama ne yazmış, ne ulaşmaya çalışmış, ne de tacizde bulunmuş.Aslında senin iyiliğini düşündüğümüz için kapattır konunu dedik ama neyse
Zaten kibliyorum da.Derdin ne senin! Burada isim vermemişim kötü bir niyet beslememişim hayırdır Hemen şikayete girişmişsin
neden ki anlamadım? konu kapanmasa ne olur ki? hatta isim verse bile ne olur? ister sanat camiasından olsun ister siyaset camiasından, ünlü bir şahsiyete böyle hayranlık, aşk gibi duygular besleyip bunu söylemenin nesi kötü ya da yanlış ki? kız adama ne yazmış, ne ulaşmaya çalışmış, ne de tacizde bulunmuş.
yani burda ''kıvanç tatlıtuğa aşık oldum'' demekten bi farkı yok bence bu konunun.
Daha önce sitedeki bazı aldatma konuları tv de çıkmıştı. İlginç olduğu için haber yapmışlardı. Buda ilgi çekebilecek bir konu o yüzden.neden ki anlamadım? konu kapanmasa ne olur ki? hatta isim verse bile ne olur? ister sanat camiasından olsun ister siyaset camiasından, ünlü bir şahsiyete böyle hayranlık, aşk gibi duygular besleyip bunu söylemenin nesi kötü ya da yanlış ki? kız adama ne yazmış, ne ulaşmaya çalışmış, ne de tacizde bulunmuş.
yani burda ''kıvanç tatlıtuğa aşık oldum'' demekten bi farkı yok bence bu konunun.
Anlayışınız için teşekkür ederim isim isim diye ısrar edenler hatta kendi kafasından isim verenler bir anda böyle oldu çıksın gitsinler madem öyle konunun içindenNeden kendi kendinize celallendiniz yahu? Bir oyuncudan şarkıcıdan etkilenmekten ne farkı var bu durumun? Kötü bir şey dememiş ki konu sahibi.
isim verenler kiblenecek olanlarsa allah selamet versin canım sana hadi. isim verdik doğal olarak evli olmasının bile seni dizginleyemediği sekizinci harikayı merak ettiğimizden.Burada KİBlenecek olanlar isim verenlerdir ben isim vermedim sadece sıkıntımı paylaştım rahatsız olan birdaha yorum yazmasın hatta çıksın konumdan
Daha önce sitedeki bazı aldatma konuları tv de çıkmıştı. İlginç olduğu için haber yapmışlardı. Buda ilgi çekebilecek bir konu o yüzden.
isim verenler kiblenecek olanlarsa allah selamet versin canım sana hadi. isim verdik doğal olarak evli olmasının bile seni dizginleyemediği sekizinci harikayı merak ettiğimizden.
Israrla isim soranlar meraktan saldırmaya başladı sonra farkettimAnlayışınız için teşekkür ederim isim isim diye ısrar edenler hatta kendi kafasından isim verenler bir anda böyle oldu çıksın gitsinler madem öyle konunun içinden
millet uçtu yahu... gidin sözlüklere bakın her ünlünün isminin başlığında yüzlerce yorum, yarısı da "aşık oldum" minvalli geyiklerdir. duyan da kız, hadi millet el atın da kaçırayım adamı demiş gibi !
bi sakin olun ya.. takıntı yapmış işte, ona derman arıyor. alla allah!
Israrla isim soranlar meraktan saldırmaya başladı sonra farkettim
Madem aykırı birşey var o zaman konumu takip edip yorum yapmayın
Aynen yaa, eehh söylemiyorsan konu kapansin o zaman demişler.Israrla isim soranlar meraktan saldırmaya başladı sonra farkettim
ama oyuncu başka bu başkaAynen yaa, eehh söylemiyorsan konu kapansin o zaman demişler.forum kurallarına aykırı hiçbir şey yok oysaki. Evli olması mı bu kadar tepki çekti anlamadım ben de. Oyuncuların da bir çoğu evli ama hayran hayran bakıyoruz. KK bi acayip dostum.
Konu sahibi, sen de gerilme boş yere. Adamı takibi bırak maksimum 2 haftaya geçer. Güven bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?