Aşık oldum hemde çok

Sorun evli olmasıysa oyuncuya da aşık olamazsınız onlar aşık olunması için mi oyunculuk yapıyorlar

Daha önce sitedeki bazı aldatma konuları tv de çıkmıştı. İlginç olduğu için haber yapmışlardı. Buda ilgi çekebilecek bir konu o yüzden.

e çıksın haberlerde ne olacak ki :) aldatma yok bi şey yok ortada :) çok çok ne söylenir ''x milletvekilinin hayranlarından birinin aşk itirafı'' vs diye gösterirler, ne sakıncası var ki bunun.

konu şöyle olsa haklısınız derim. ''bi milletvekiliyle görüşüyoruz, birbirimizden hoşlanıyoruz ama kendisi evli(ymiş) ne yapmalıyım'' gibi bi şey olsa haklısınız. ama şu tek taraflı hayranlık haber olsa ne olur olmasa ne olur :)

Bu konu bu tartışmalardan sonra zaten banlanır. Şikayete lüzum kalmadı yani.

Boş verin arkadaşlar tartışmayın ya..

Konu sahibini anlıyorum etkilenebilir tanınan bir kişiden bu onun elinde olan bir şey değil. Eğer bu duygularını eyleme dökecek hareketlerde bulunursa yanlış olan bu olur.

Sırf evli olduğunu bilmen şuan ki engel olamadığın duyguların için zaten en büyük engel.. Takip etmemeye bak bütün hesaplarını. Aklına gelince hemen başka bir şeye yönelip onla meşgul ol. Unutursun zaten en kısa sürede emin ol.. Bunlar gelip geçici hisler..

Teşekkür ederim anlayışınız için bende geçeceğini umuyorum

Ne yani namussuzmuyum ben şimdi bir vekile aşık oldum diye. Şu yargılardan vazgeçin ben bunun doğru bir his olmadığını biliyorum burada içimi dökmek istedim

Hanımlar,
burada isim verilmediği sürece sorun yok, neyin tartışmasını yapıyorsunuz?
İsim vermesin kimse lütfen çünkü daha önce örneklerini yaşadık, ismi geçen ünlüler, tanınmış kişiler konu sahiplerine dava açabiliyor, sonra bize gelip konuyu kaldırın diyorlar ki konu silme/kaldırma yasak.

Rica ediyorum polemiğe de girilmesin.

Not: birbirinizi topiktende kovmayın böyle birşey yok çünkü

Ama mv ler de sürekli göz önünde, onların da kişisel hayatları dışında bizlere gösterdikleri başka bir kimlikleri var. Bence bir doktora aşık olmakla aynı şey değil. Ha mesela gündüz kuşağında tvde program yapan doktora aşık olmak da benzer olabilir. Hayranlık diyelim daha çok, aşk değil zaten bu.

ama oyuncu başka bu başka insan baya merak ediyo. kibleyip mune ablayı çağıracak bişey yoktu orayı ben de anlamadım

Anlayış gösteren herkese teşekkür ederim yönetim tüm cevaplarımı okusun ben yanlış birşey yazmadım aksine buradan isim verip sonra beni eleştirenleri ben şikayet ediyorum

Konu kapanır emin ol

Mune çok teşekkür ederim anlayışınız için asla isim vermem
Çok sağolun

Ne yani namussuzmuyum ben şimdi bir vekile aşık oldum diye. Şu yargılardan vazgeçin ben bunun doğru bir his olmadığını biliyorum burada içimi dökmek istedim

Namussuzsun demiyorum yardim istemişsin adamın evli olması yeterince caydırıcı bi neden diyorum.Doğru bi davranışta değil bana kalırsa evet ama kimsenin namusunu yargılamak bana düşmedi

Konuda zaten kaçtane isim verildi o yüzden kapanır diyorum bende
Yok öyle olunca kapanmıyor, konuyu açan kişi isim verir ya da verilen isimlerden birini onaylarsa ve o isim üzerinden yürürse mevzu, o zaman konu sahibesi yasal problem yaşar. Yönetimlik bir durum yok ortada, polemik vb çıkmadıkça isim verildi diye kapamayız, isim veren konu sahipleri tanınmış kişiden bir şekilde veto yiyince panikleyip kapattırıyor topiği.

Ama yorum yapanlarda dikkatli olsunlar isminin zikredilmesini istemeyen birinin adını söylerlerse yandılar, uğraşırlar.

Namussuzsun demiyorum yardim istemişsin adamın evli olması yeterince caydırıcı bi neden diyorum.Doğru bi davranışta değil bana kalırsa evet ama kimsenin namusunu yargılamak bana düşmedi

bari sesli harfleri yazmadan tahminlerini söyleseler de, o milletvekilleri de google da isimlerini aratınca bu sayfayı bulmasalar :)

Ben isim vermeyeceğim arkadaşlar o şahıs evli diyorum ya evli olmasa bile vermezdim. Evet zamanla geçeceğini bende Ümit ediyorum ister istemez sosyal medyadan takip ediyorum mesajlarını ama geçecek hatta mecburen geçecek

Ya kizlar jadi itiraf edin konu sahibi bizi merak ettirdigi icin saldrdiniz kiz taciz etmemis mesaj atmamis olabilir onun duygusu sadece hayranlik aşik oldum saniyor biraz yaşina gore tuhaf ama olabilir abartmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…