- 1 Kasım 2016
- 1.151
- 2.834
- 48
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Sorun evli olmasıysa oyuncuya da aşık olamazsınız onlar aşık olunması için mi oyunculuk yapıyorlarBi oyuncuya aşığım demekle milletvekiline aşığım demek farklı şeyler yalnız.Oyuncu popüler kültüre hizmet ediyor neticede hayranları olması çok doğal.Meclis tvyi izlemekle aynı şey degil yani.Bence senin durumunun evli bi doktora, mühendise aşık oldum demekten hiçbir farkı yok asıl.
Daha önce sitedeki bazı aldatma konuları tv de çıkmıştı. İlginç olduğu için haber yapmışlardı. Buda ilgi çekebilecek bir konu o yüzden.
Teşekkür ederim anlayışınız için bende geçeceğini umuyorumAynen yaa, eehh söylemiyorsan konu kapansin o zaman demişler.forum kurallarına aykırı hiçbir şey yok oysaki. Evli olması mı bu kadar tepki çekti anlamadım ben de. Oyuncuların da bir çoğu evli ama hayran hayran bakıyoruz. KK bi acayip dostum.
Konu sahibi, sen de gerilme boş yere. Adamı takibi bırak maksimum 2 haftaya geçer. Güven bana.
Bi oyuncuya aşığım demekle milletvekiline aşığım demek farklı şeyler yalnız.Oyuncu popüler kültüre hizmet ediyor neticede hayranları olması çok doğal.Meclis tvyi izlemekle aynı şey degil yani.Bence senin durumunun evli bi doktora, mühendise aşık oldum demekten hiçbir farkı yok asıl.
Ama mv ler de sürekli göz önünde, onların da kişisel hayatları dışında bizlere gösterdikleri başka bir kimlikleri var. Bence bir doktora aşık olmakla aynı şey değil. Ha mesela gündüz kuşağında tvde program yapan doktora aşık olmak da benzer olabilir. Hayranlık diyelim daha çok, aşk değil zaten bu.Bi oyuncuya aşığım demekle milletvekiline aşığım demek farklı şeyler yalnız.Oyuncu popüler kültüre hizmet ediyor neticede hayranları olması çok doğal.Meclis tvyi izlemekle aynı şey degil yani.Bence senin durumunun evli bi doktora, mühendise aşık oldum demekten hiçbir farkı yok asıl.
ama oyuncu başka bu başkainsan baya merak ediyo. kibleyip mune ablayı çağıracak bişey yoktu orayı ben de anlamadım
e çıksın haberlerde ne olacak ki :) aldatma yok bi şey yok ortada :) çok çok ne söylenir ''x milletvekilinin hayranlarından birinin aşk itirafı'' vs diye gösterirler, ne sakıncası var ki bunun.
konu şöyle olsa haklısınız derim. ''bi milletvekiliyle görüşüyoruz, birbirimizden hoşlanıyoruz ama kendisi evli(ymiş) ne yapmalıyım'' gibi bi şey olsa haklısınız. ama şu tek taraflı hayranlık haber olsa ne olur olmasa ne olur :)
Bu konu bu tartışmalardan sonra zaten banlanır. Şikayete lüzum kalmadı yani.
Boş verin arkadaşlar tartışmayın ya..
Konu sahibini anlıyorum etkilenebilir tanınan bir kişiden bu onun elinde olan bir şey değil. Eğer bu duygularını eyleme dökecek hareketlerde bulunursa yanlış olan bu olur.
Sırf evli olduğunu bilmen şuan ki engel olamadığın duyguların için zaten en büyük engel.. Takip etmemeye bak bütün hesaplarını. Aklına gelince hemen başka bir şeye yönelip onla meşgul ol. Unutursun zaten en kısa sürede emin ol.. Bunlar gelip geçici hisler..
Konu kapanır emin olAynen yaa, eehh söylemiyorsan konu kapansin o zaman demişler.forum kurallarına aykırı hiçbir şey yok oysaki. Evli olması mı bu kadar tepki çekti anlamadım ben de. Oyuncuların da bir çoğu evli ama hayran hayran bakıyoruz. KK bi acayip dostum.
Konu sahibi, sen de gerilme boş yere. Adamı takibi bırak maksimum 2 haftaya geçer. Güven bana.
Mune çok teşekkür ederim anlayışınız için asla isim vermemHanımlar,
burada isim verilmediği sürece sorun yok, neyin tartışmasını yapıyorsunuz?
İsim vermesin kimse lütfen çünkü daha önce örneklerini yaşadık, ismi geçen ünlüler, tanınmış kişiler konu sahiplerine dava açabiliyor, sonra bize gelip konuyu kaldırın diyorlar ki konu silme/kaldırma yasak.
Rica ediyorum polemiğe de girilmesin.
Not: birbirinizi topiktende kovmayın böyle birşey yok çünkü
Çok sağolunAma mv ler de sürekli göz önünde, onların da kişisel hayatları dışında bizlere gösterdikleri başka bir kimlikleri var. Bence bir doktora aşık olmakla aynı şey değil. Ha mesela gündüz kuşağında tvde program yapan doktora aşık olmak da benzer olabilir. Hayranlık diyelim daha çok, aşk değil zaten bu.
Valla bence dokunamadığımız ve parmağında yüzüğü olan kimseye aşık olamayız o ayriSorun evli olmasıysa oyuncuya da aşık olamazsınız onlar aşık olunması için mi oyunculuk yapıyorlar
Mune nin cevabını oku istersen ben isim vermdiğim için sorun yokKonuda zaten kaçtane isim verildi o yüzden kapanır diyorum bende
Sen ver verme sonuçta mv isimleri havada uçuşuyorMune nin cevabını oku istersen ben isim vermdiğim için sorun yok
Ne yani namussuzmuyum ben şimdi bir vekile aşık oldum diye. Şu yargılardan vazgeçin ben bunun doğru bir his olmadığını biliyorum burada içimi dökmek istedim
Sen ver verme sonuçta mv isimleri havada uçuşuyor
Bu konuya karşı bu hıncınız nedir alamadığınız neden ısrarla kapanır diyorsun? Rahatsız olduğun bir durum varsa başka konularda başka arkadaşların derdine yardımcı olabilirsinSen ver verme sonuçta mv isimleri havada uçuşuyor
Yok öyle olunca kapanmıyor, konuyu açan kişi isim verir ya da verilen isimlerden birini onaylarsa ve o isim üzerinden yürürse mevzu, o zaman konu sahibesi yasal problem yaşar. Yönetimlik bir durum yok ortada, polemik vb çıkmadıkça isim verildi diye kapamayız, isim veren konu sahipleri tanınmış kişiden bir şekilde veto yiyince panikleyip kapattırıyor topiği.Konuda zaten kaçtane isim verildi o yüzden kapanır diyorum bende
Namussuzsun demiyorum yardim istemişsin adamın evli olması yeterince caydırıcı bi neden diyorum.Doğru bi davranışta değil bana kalırsa evet ama kimsenin namusunu yargılamak bana düşmedi
bari sesli harfleri yazmadan tahminlerini söyleseler de, o milletvekilleri de google da isimlerini aratınca bu sayfayı bulmasalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?