Aşık Oldum.

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.161
53
39
Aşık oldum bu yaşta.boşandım.ve bu adama aşığım.ama biliyorum ki adam başka bir kadına aşık.o kadının peşinde.lakin kadın onu istemiyor artık.bu nedenle adam bana geldi.ben ona ilgimden hiç bahsetmesem de benden bir ışık olduğunu farketmiş sanırım.seni seviyorum diyor o kadına aşık değilim vs vs konusup duruyor.ama ben kesinlikle inanamıyorum.
Çok çapkın bir adam.kadınlara düşkün.ona güvenmiyorum.ama bir yandan da başka birine kanalize olamayacak kadar başkasıyla olamayacak kadar onu seviyorum.hanımlar gerçekten çıkmazdayım.acı çekiyorum.

Yerinizde olsam kendi kendime acı çekmeye devam ederdim. Dün başkasının peşinden koşup, ona aşık olan adam, bugün size seni seviyorum diyorsa, muhtemelen çok yakında başkalarına da söyleyecektir ya da aynı anda zaten söylüyordur. Bunlarla karşılaşıp üzüleceğinize, paşa paşa içinizde yaşayın acınızı. Nasılsa sonsuza kadar sürmüyor.

Asik olmak guzeldir. Herkes asik olamaz. Ancak yanlis kisiye asik olmak insani surundurur, onun kolesi yapar, insanliktan cikarir.
Bosta kaldigi icin donmus bir adam var. Duygularini biliyor ve bunu kullaniyor.
Yapilacak tek sey kendi kendine yasamak bu duyguyu. Belki de sen kafandaki kisiye bu adamin cussesini giydirdin ve ona asik oldun. Yoksa nu karakterde birine asik oldugunu sanmiyorum. Kafandaki kisiye aik olmaya devam et, bu adami birak.

Asik olmak guzeldir. Herkes asik olamaz. Ancak yanlis kisiye asik olmak insani surundurur, onun kolesi yapar, insanliktan cikarir.
Bosta kaldigi icin donmus bir adam var. Duygularini biliyor ve bunu kullaniyor.
Yapilacak tek sey kendi kendine yasamak bu duyguyu. Belki de sen kafandaki kisiye bu adamin cussesini giydirdin ve ona asik oldun. Yoksa nu karakterde birine asik oldugunu sanmiyorum. Kafandaki kisiye aik olmaya devam et, bu adami birak.
Bana da ilgiduyamaz mi o kadini unutmaz mi yani? Tamam bosta kaldigi icin geldi.ama beni sevemez mi yasasam yanlis mi yaparim

Aşık oldum bu yaşta.boşandım.ve bu adama aşığım.ama biliyorum ki adam başka bir kadına aşık.o kadının peşinde.lakin kadın onu istemiyor artık.bu nedenle adam bana geldi.ben ona ilgimden hiç bahsetmesem de benden bir ışık olduğunu farketmiş sanırım.seni seviyorum diyor o kadına aşık değilim vs vs konusup duruyor.ama ben kesinlikle inanamıyorum.
Çok çapkın bir adam.kadınlara düşkün.ona güvenmiyorum.ama bir yandan da başka birine kanalize olamayacak kadar başkasıyla olamayacak kadar onu seviyorum.hanımlar gerçekten çıkmazdayım.acı çekiyorum.
Güven yoksa biri için kılımı kipirdatmam

Evlenmek istemiyorum zaten ama bana asik olsun istiyorum
Malesef bu bizim isteğimize bağlı olsaydı mutsuz kimse olmazdı herkes aşık olduğu kişinin de ona aşık olmasini ister ama her zaman öyle olmayabilir acı çekmeyi goze alıyorsanız yaşayın, yaşamadan bilemezsiniz

Bana da ilgiduyamaz mi o kadini unutmaz mi yani? Tamam bosta kaldigi icin geldi.ama beni sevemez mi yasasam yanlis mi yaparim
Yanlis yaparsin evet. Baska birini buldugunda tekrar gidecektir. Ikinci bir darbeyi kaldirabilecek misin? Boyle tipler sevmeyi bilmez. Insanlik yok bunlarda. Kendinle karistiriyorsun. Zamanla sevmez mi demissin. Zamsnla degil, hicbir zaman sevmez. Bu tipler sevgiyi bilmez. Kadir kiymet bilmez. Sadece seninke egosunu tatmin ediyor, bosluk dolduruyor. Yipranan yine sen olursun. Adamda duygu denilen sey yok. Seviyorum demek kolaydir. Dil kolay soyler. Ama gercek seven emek verir. Adam senin icin emek veriyor mu? Sanirim adam gitmesin diye emek veren sensin. Onunki sevgi degil.

Evlenmek istemiyorum zaten ama bana asik olsun istiyorum
Aşık edip ne olacak ki
Aşk boş yani sana saygısı olsun ki sen saygıdan önce aşkı tercih ediyorsun

Hımmmm şöyle diyim sana aşkı zaten yok hatta saygısı da yok adam çapkınlığın ana bayiisi yani napıcan
Kafasını aç bakıyım beynine kesin o da yoktur bulaşma kız😁

Yanlis yaparsin evet. Baska birini buldugunda tekrar gidecektir. Ikinci bir darbeyi kaldirabilecek misin? Boyle tipler sevmeyi bilmez. Insanlik yok bunlarda. Kendinle karistiriyorsun. Zamanla sevmez mi demissin. Zamsnla degil, hicbir zaman sevmez. Bu tipler sevgiyi bilmez. Kadir kiymet bilmez. Sadece seninke egosunu tatmin ediyor, bosluk dolduruyor. Yipranan yine sen olursun. Adamda duygu denilen sey yok. Seviyorum demek kolaydir. Dil kolay soyler. Ama gercek seven emek verir. Adam senin icin emek veriyor mu? Sanirim adam gitmesin diye emek veren sensin. Onunki sevgi degil.
Gorunurde boyle degil.ben hep reddettim.4 yildir denemeyi hic birakmadi aslinda.hep pesimdeydi.bu kadin orataua cikana kadar.bu kadin ortaya cikinca benim yanima gelmemeye basladi.simdi kadinla bitti.yine yalvariyor.ama hic iliskimiz olmadi.diyorum ki asik olamaz mi bana zamanla.o kadina tutulup gidebildigi gibi bana da asik olup sadece bana gel3mez mi

Hanimlar ben ilgi duyulan biriyimdir.yani gozunuzde bu adamin pesinde dolanan bi kadin olarak canlanmayayim.iyi bir isim var egitmim iyi.guzel oldug7m soylenir hep iltifat alirim.

Hanimlar ben ilgi duyulan biriyimdir.yani gozunuzde bu adamin pesinde dolanan bi kadin olarak canlanmayayim.iyi bir isim var egitmim iyi.guzel oldug7m soylenir hep iltifat alirim.
Gönül işleri ona bakmıyor,
Sizin saydığınız özellikler mantıkla bakanlar için caziptir.
Aşk olayı tamamen ayrı bir şey.
Gencecik çok güzel ve akademisyen eşini başkasına aşık olması gerekçesiyle terk eden adam tanıyorum ve kadın ne güzel ne genç ne akıllı ne de çekiciydi.
Allah affetsin bildiğin çirkin denebilecek hele ki eşinin yanında nenesi gibi duran bir kadındı

Gönül işleri ona bakmıyor,
Sizin saydığınız özellikler mantıkla bakanlar için caziptir.
Aşk olayı tamamen ayrı bir şey.
Gencecik çok güzel ve akademisyen eşini başkasına aşık olması gerekçesiyle terk eden adam tanıyorum ve kadın ne güzel ne genç ne akıllı ne de çekiciydi.
Allah affetsin bildiğin çirkin denebilecek hele ki eşinin yanında nenesi gibi duran bir kadındı
Adam zaten yillardir bana asik oldugunu soyluyor.yani olamaz mi sevemez mi beni?gecmiste baskalarini da sevdik.sonra baskalaeini sevebildik.bu adam da beni sevemez mi

Back
X